Buda Benim Garajım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
güzelde bunların bakımını yapman biraz zor olmuyor mu alp?:p

Bakımları hatun yapıyo genelde...Sarı bir bezi var....:p

çok güzelmiş be! aklım kaldı walla. nerden alıyosun hocam bunları bende birkaçını edinmek isterim. harbiden güzel koleksyon. aman çoluk çocuğun eline geçmesin dikkat!

Misafir geleceği zaman hepsini topluyom merak etme....Ama ani baskınlarda göreceksiniz beni.....:queen: :queen: :queen:

Kırmızı-Siyah 600RR bulursan bana ayır abi :)
Siyah buldum Repsol buldum kırmızı bulamadım :pale:

bu da benim 1000 lik naked dım ss den kendim yaptım. aylardır sizi kandırıyorum çinliye biniyorum diye işte asıl makinam bu hatta kazayı da bununla yaptım tekrardan topladım sadece far bulamadım.:p

bilin bakalım bu motorun markası ne?

ya sorma be abi uyarı vermişin sakın bulaşmayın diye. geçen aldım bidene. insanın gene alası geliyor. çok güzel görünüyolar. honda 1000rr aldım. Orjinal honda malıymış :). gerçeğinden daha orjinal valla. tv nin üstünde acayip güzel durdu.3-5 milyon olsalar ne güzel ama tanesi 20 kağıttan 100 kağıda kadar değişince işler değişiyor. Sen servet dökmüşün be abi :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yeri geliyo tek tek almak kesmiyo..Son zamanlarda 2 şer 2 şer alıyom..Ama iyilerini bulmak zor....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bendede var kolleksiyon bi ara resimleri atcam!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hadi bakalım merakla bekleyecem.....Bakarsın trampaya falan gireriz?....Hoş olmaz mı?....

vay be...ula Ankaradaki çalınan motorların yarısı burada...diğer yarısıda garajda parçalanmış...ayıp be kanka...yakıştımı sana..:cyclopsan :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah ım yarabbim çok sevimli bunlar yawfff :queen:

Nazar değmesinn alp_tunay abiii :)

Valla mükemmel.Eminönünde bunlardan görmüstüm büyük olanlar 20 ytl,bi küçükleri 15ytl dahada minileri 7ytl miydi neydi.Alacaktım ama param yoktu:)Yolum düşünce ilk iş alıcam.Beyfa sana diyodum ya motor getirecem bunlardandı işte:)Alp abicim sen oraya bi 200ytl+ harcamısın sanki.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla mükemmel.Eminönünde bunlardan görmüstüm büyük olanlar 20 ytl,bi küçükleri 15ytl dahada minileri 7ytl miydi neydi.Alacaktım ama param yoktu:)Yolum düşünce ilk iş alıcam.Beyfa sana diyodum ya motor getirecem bunlardandı işte:)Alp abicim sen oraya bi 200ytl+ harcamısın sanki.

Hangi 200.....:queen: :queen: :queen:

İlk resimdeki bmw ler ve R1, Suzuki nin büyük modellerinin tanesini 40 milyona almıştım...5 -6 sene önce...Gerçekleri ile aynı 18 de biri...

O sarı el yapımı olan cruiser i söylemeyim....
Ufakları 13 milyona alıyorum...Hala da devam ediyom almaya....:p

Goldwing le Bmw kt1200 , birde choper ın tanesini 30 ytl den almıştım...

ABicim seni düdüklemisler o zaman:pŞaka şaka 5-6 sene önce şartlar farklı olsa gerek.Ya da bura istanbul mu diyelim:)O motorları vitrinde görünce senin koleksiyon gibi bir şey gelmişti aklıma.R1,repsol,Moviestar vs. koyarım yanyana arada kaıstırırım falan.Kısmet artık ilerde:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar