Buda Benim Garajım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Can sıkıntısından resim çektim....Hadi oldu olacak diyip sizlerle paylaşayım dedim...Bunlar da benim garajımdaki motorlar...3-4 tane daha vardı ama buraya sığmayacakları için bir başka sefere çekicem...

[URL=http://imageshack.us][/URL]

Bunlara verdiğim parayla nerdeyse 1 tane çinli alınır.....Sakın bulaşmayın çok tehlikeli hastalık.....

Araba kolleksiyonunu da daha sonra koyacağım........

ya bunları dagıtsana genisce bi alana. garajında sehir havası yarat. yollar yap,cafeler,cım parklar..farklı yerlere koy. yasayan bir garaj olsun:)

ayrıca hindistan-el yapımı sarı chopper ın gozumuzu aldı valla:)

(benim bmw f650 GS var. Beyaz.. ah bi de gercek olsa..:(( )

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:rendeer: :rendeer:
ya bunları dagıtsana genisce bi alana. garajında sehir havası yarat. yollar yap,cafeler,cım parklar..farklı yerlere koy. yasayan bir garaj olsun:)

ayrıca hindistan-el yapımı sarı chopper ın gozumuzu aldı valla:)

Ya bu belediyecilik oyunu diil ki?....Ne o parklar bahçeler?...Siz yapın da ben oynayım oralarda....Bak kıydık paraya aldık maketleri oynayacak yer yok...Nerde bu devlet nerde bi millet?.......:queen: :queen: :queen: :queen:

Farların içinide takmamışlar fakirlikten......Teşekkür edrim....İltifatınıza...:rendeer: :rendeer: :rendeer:

ama acı olmuyor mu izlemek.. biri bile sende yok falan:):D:queen: gıcık olmuyo musun? her gun hayata lanet etmiyo musun? bak bende bir motorun maketi var sadece, lanet ediyorum hayatıma her bakisimda. neden param yetmio die.
calıs calıs calıs calıs..... para akıyo gidiyo bi yerlere.. puff.. hayat zor .nasını satim yau..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ama acı olmuyor mu izlemek.. biri bile sende yok falan:):D:queen: gıcık olmuyo musun? her gun hayata lanet etmiyo musun? bak bende bir motorun maketi var sadece, lanet ediyorum hayatıma her bakisimda. neden param yetmio die.
calıs calıs calıs calıs..... para akıyo gidiyo bi yerlere.. puff.. hayat zor .nasını satim yau..

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
5tane motorum var kıs....Alemsin....Havalar ısınsın hepsini toplayacam birde öyle albüm yapıcam.....:cherry: :cherry: :cherry:

Hayallerin gerçekleşir umarım....Daha çok uzun hayatın var....Alırsın takma kafana...:cat: :cat: :bounce:

abi sen ne yapmışsın böyle tam bir hastalık bir üstadımızda eski amerikan araba sevdası var adam bazen bir model geldiği zaman aradılarmı işi güçü bırakıp koşa koşa o modele bakmaya gidiyor ellerine sağlık::coool:: (bu tam hastalık doktor tedavi edemez etsede recete yazamaz:wiinkk: )

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi sen ne yapmışsın böyle tam bir hastalık bir üstadımızda eski amerikan araba sevdası var adam bazen bir model geldiği zaman aradılarmı işi güçü bırakıp koşa koşa o modele bakmaya gidiyor ellerine sağlık::coool:: (bu tam hastalık doktor tedavi edemez etsede recete yazamaz:wiinkk: )

Sen daha arabaları görmedin.....Tepki çekmeyim diye resmini çekmedim...:p :p

Hele ki klasik modeller.....İnsanın hepsini alası geliyor.....Aldığımı alıcam hiç kaçarı yok....:cherry: :cherry:

Can sıkıntısından resim çektim....Hadi oldu olacak diyip sizlerle paylaşayım dedim...Bunlar da benim garajımdaki motorlar...3-4 tane daha vardı ama buraya sığmayacakları için bir başka sefere çekicem...

19022007rt0.jpg

Bunlara verdiğim parayla nerdeyse 1 tane çinli alınır.....Sakın bulaşmayın çok tehlikeli hastalık.....

Araba kolleksiyonunu da daha sonra koyacağım........

Abi çok güzel koleksiyon olmuş arabalarıda bekleriz :rendeer: :cat:

Şu sarı cruiser JAWA mı ne ?:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güzelde bunların bakımını yapman biraz zor olmuyor mu alp?:p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
garaj değil müze olmuş :p yenge ile ilgili dipnotların üzerinden de toplantılarda gideriz artık bilemiyorum :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
garaj değil müze olmuş :p yenge ile ilgili dipnotların üzerinden de toplantılarda gideriz artık bilemiyorum :cherry:

Okuyor merak etme....Tamamen gerçekleri yazdım ...Ne korkucam alla alla...Yarın senide görürüz....:queen: :queen: :queen:

çok güzelmiş be! aklım kaldı walla. nerden alıyosun hocam bunları bende birkaçını edinmek isterim. harbiden güzel koleksyon. aman çoluk çocuğun eline geçmesin dikkat!

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Okuyor merak etme....Tamamen gerçekleri yazdım ...Ne korkucam alla alla...Yarın senide görürüz....:queen: :queen: :queen:

abi ben aldım sayılır ağzımın payını zor görürsünüz yani :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar