bana yardım edicek kimse yok mu? ne almalıyım?

selam... regal raptor motosikletim vardı motorumu sattım şimdi yeni bi motor alcam ama ne alcam nerden bulcam hiçbi fikrim yok cok kararsızım..7-8 milyara kadar olur en fazla bide peşin param yok çek kesebilirim..
şimdi nasıl olcak
1-)motorunu alcagım kişi çek kabul edermi (çek sağlam ama adama nasıl anlatırız)
2-)7-8 milyara nasıl bi enduro almalıyım
3-)XT660X dusunuyodum pahalı geldi XT660R'a baktım oda olmadı XT600 ile DR650'yi karsılastırdım.arkadaslarım DR'den sasma tork istiyosan DR al dediler
4-)şimdi ben 7-8 milyara bi DR 650 bulabilirmiyim yoksa hiç umutlanmıym mı?
5-)DR650 kullanan arkadaslardan biraz bilgi alabilirmiyim
yardımlarınızı bekliyorum......... şimdiden cok sağolun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2001 model klr 650....pazarlıklı 7 mılyar ıstıyorlar....ben değil sahıbı ıstıooo :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
kawasakıye geeeeeeeeeellllllllllll :)

ya KLR650 bi arkadasımda vardı dediğin gibi fiyatı iyi ama ne bilym pek hosuma gitmiyo gibi............

Motosiklet almak eş seçmek gibidir. Başkasının tavsiye ettiğini veya en makul olanı değil, gönlünün beğendiğini al.

Motosiklet almak eş seçmek gibidir. Başkasının tavsiye ettiğini veya en makul olanı değil, gönlünün beğendiğini al.

söylediğin dogru.ya transalp falan uymaz bana cunku uzun yol bi yana dağa tasa cıkcaz transalp fazla kaportalı benı ugrastırır..peki çek işine ne diyosunuz arkadaslar yani motorunu alcagım kısı çek işine ne der çek garanti ama adama nasıl anlatırım..bi fikriniz var mı ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar