Bak bence yalancılık demiyor da sanırım bu cc de bir motorun o kadar hız yapabilmesinin anormal olduğunu söylemek istiyor açıkçası bana da garip gelmişti ama senin dediğin şu konvertör olayı olunca oluyor sanırım ama o da modifiye demek bir anlamda, yani hem hava kirliliğine hemde daha fazla benzin sarfiyatına sebep oluyor galiba ve bu motorun en önemli özelliği olan ekonomikliği de gidiyor bu modifiye ile. Yoksa topiği yeniden savaş alanına çevirmeye gerek yok. Gerekmedikçe yazmayacam dedim ama birden gerildiğinizi görünce yazmadan duramadım.
Benim fikrim, motor zaten 100 - 120 arası ortalama gidebiliyor daha fazla zorlamanın anlamı yok. Bu topiğin ilk sayfalarında yazmıştım birileri bu motordan çok fazla performans bekleyecek ve sonrada yaramaz motor diyecekler ancak o zaman tu kaka olur bu alet diye, sen öyle yapıyorsun demiyorum yanlış anlama Juniors, sözüm ortayadır

. Sadece beklenti meselesi bu sanırım. Ben uzun yolda 90 - 110 arası düzenli gidebilirsem bu motorla benim için yeterli performansı göstermiş demektir mesela.
Kırmayın birbirinizi, keyfinize bakın. Kimsenin kimseye yalan borcu yok sanırım, paşa paşa binin motorlarınıza olsun bitsin.
Bir süre yokum, herkese sevgiler.