ee İstanbul hazırmıyız
ben şirkete dedim ya giderim ya istifaaaa:queen:
ya aradım ama göremedim şu an için istanbul ve kocaeli grubunun hareket zamanı ve güzergahı belli mi?
Arkadaşlar gruba bende katılmak istiyorum. 18 mart sabahı saat 08:00 da işten çıkacağım için saat 09:30 gibi Çanakkale merkezde olabilirim. O saatlerde grup nerde bulunur, nerden katılabilirim gruba, bu konuda kiminle irtibata geçmem gerekiyor..?
Evet aslında bir fiyat aldım kişi başı 30 ytl ama fotoları çekip yollamadan açıklamak istemedim.Gecelik konaklama + kahvaltı dahil.Bizim toplantıdan sonra herşey netleşecek o zaman yanar ile beraber ayrıntılı bir rapor hazırlarız hatta bu hafta sonu dolaşacağımız yerlere de bir göz atıp mola yerlerini ve güzergahları da belirlemek istiyorum Kısacası biraz ders çalışmam gerekiyor...
Hemşo öncelikle merhaba sanırım biz 10 gibi anca çıkarız ama tabi daha planlama yapmadık planlayınca sana da haber veririz ben sana cepo verimm
0555 206 43 66
0542 540 30 71
0538 635 61 25
Hasan Tolga Özgenç
Evet aslında bir fiyat aldım kişi başı 30 ytl ama fotoları çekip yollamadan açıklamak istemedim.Gecelik konaklama + kahvaltı dahil.Bizim toplantıdan sonra herşey netleşecek o zaman yanar ile beraber ayrıntılı bir rapor hazırlarız hatta bu hafta sonu dolaşacağımız yerlere de bir göz atıp mola yerlerini ve güzergahları da belirlemek istiyorum Kısacası biraz ders çalışmam gerekiyor...
Hemşom teşekkürlerimi sunarım. telefonlarını kaydediyorum, herhangi bir çanakkale ziyaretinde dahi arayabilirim haberin olsun:wiinkk:
Ben de yazayımda bilgi dahilinde bulunsun.
0542 441 28 23
0532 621 32 91
gecelik 30 ytl iyi aslında peki müzelere ne kadar
ödeyeceğiz ?
Sevgili ve değerli MT. li dostlarım,
geçen sene izmir den gece 21:00 de yola çıkıp
sabah 05:00 de çanakkalede olan beş kişilik bir gurupduk
ilerleyen günlerde yanınıza neler almanız gerektiğini gerçekten nelerin gerekli olduğunu bildireceğim.
gidiyoruz tekraradan gidiyoruz her zaman ve her sene olduğu gibi helalleşmeye
hiçbir zaman ödemeyeceğimiz minnet borcumuzun helalini almaya gidiyoruz.
akrep in dediği gibi
tüfek tutan ellerinden,
nöbet tutan gözlerinden öpmeye gidiyoruz.
ya evet ne kadar kalıcaz kaç para vericez ayrıca bildiğim kadarıyla müzeler falan da ücretli en son geldiğimde öyle hatırlıyorum.
bir de orada oduniskelesi diye biryer varmış tam olarak nerde ora da da kalabilirim ben yakınsa size?
merhaba arkadaşlar istanbul çıkış günü ve saati öğrenebilirmiyim..
şimdiden ayarlama yapmam gerek..