500km bile yapsa benim yapacağım 150km.O kadar parayı O'nun karizmasına bayıldıktan sonra insanların doya doya seyredememesi pek adil olmaz bence.:cherry:
@Khutuck
Ben fuarda Boss Hoss gördüm. Makina isterse 16V olsun sürat için yapılmış bir makina değil. Fuarda gördüğüm V8 502 cubic inch (8200cc) olan modeliydi. Bu alet 1300 lbs ağırlığında, yani yaklaşık 600 kg. Motor 500 hp güç veriyor ama ne olursa olsun bu makinalar sürat için üretilmemiş.
0-400m zamanı 10,4 saniye, Kawasaki ZX-9R'nin zamanıysa 9.99 saniye. Son hız 140mph~231km/s diyor. Diğer modellerinde 180mph~300km/s üzeri hızlara çıkılabildiği iddia ediliyormuş.Monty Warne of Boss Hoss tells us that quarter-mile times are only about 10.4 seconds. (The Kawasaki ZX-9R, the quickest sportbike tested by our sister magazine, Sport Rider, ran 9.99.) But the Hoss is going 140 mph and still in full song at the end of that sprint.
Hız tutkunu bi insan neden Cruiser düşünsün ki şekerim :mrgreen: :mrgreen:
Burdan çıkan cruiserların gezi amaçlı tasarlandığı ve güçlü makineler olduğu :cat:
Cevap yazan herkese paylaşım için teşekkür :rendeer:
Asla, o anlamda söylemedim sadece yazılanları özetledim isteyen cevap yazabilir :cat:
Ayrıca düzeyli mesajlar yazdığım içinde hiç mesajım silinmedi:cherry: :queen:
Valla benim çok silindi, terbiyesiz mi diyorsun bana sen bakim![]()
:queen:
Damarıma basmasınlar bende yazmıyayim değil mi :bounce:
Kim bastı damarına ?.....Olmadımı daha 25......Olmuş...:queen: :queen:
Abi sen hiç konuşma, msn de engellemişsin beni, programı var baktım valla :queen: :queen:
Valla benim çok silindi, terbiyesiz mi diyorsun bana sen bakim![]()
:queen:
Damarıma basmasınlar bende yazmıyayim değil mi :bounce:
@ledo,
Abi bildiğim kadarıyla sende gv650 var tecrübelerini yazarsan buraya sevinirim :cat:
Arkadaşım şaka yapıyorsun galiba... Boss Hoss 502 hp gücünde ve biz buna sürat için üretilmemiş diyorken, sen kalkıp GV650 Supersport gibi diyorsun. O motor sadece 79 hp gücünde. Sen arabayla giderken yanından hiç Supersport makina geçmemiş anlaşılan :mrgreen: GV650'de diğer cruiser makinalara göre güçlü bir motor var gerçekten, ben Körfez Pisti'ndeki test sürüşüne katılmıştım, alet fena gitmiyor ama hiçbir Supersport makina ile kıyaslanamaz.HYO aquila yı gördükten sonra bazılarının fikirleri değişebilir... Geçen ikinci köprüde arabayla giderken yanımızdan bi uzadı , sanki SS gibi gidiyordu mubarek.... Gerçekten crusier motorlar içinde hız ve akselerasyon bakımından ayrı bir yeri var bence...
Levent abi ağzına sağlık. İnsanlar 79 hp makinaya SS gibi gidiyor demiyor mu şaşıyorum harbiden. Eee adamlar scooterdan başka birşey kullanmayınca 79 hp lik motoru güçlü sanıyor. En güçsüz SS 120 hp gücünde, nerdeyse 2 katı, ağırlık farkına hiç değinmiyorum bile. Ama dediğim gibi GV650 kendi sınıfındaki cruiserler ile kıyaslandığında güç olarak açık ara lider, gazı çektiğinizde sizi hiç üzmüyor.Bazı arkadaşlar bu motor için "SS gibi gidiyor " benzetmesi yapmışlar. Aslında bu yanlış ! Bunun için önce "SS" kategorisini iyi bilmek lazım. Aslında benzer bir kavram kargaşası aynı motorun kullanıldığı GT650 için de yaşanıyor ve bu motor SS sınıfına sokularak çeşitli markalar ile kıyaslanıyor.