abal senin bu sorunu ben 2000 km de iken yaşıyordum...sabah çalıştırıyodum,hareket için gaza basınca yığılıyodu motor ve stop ediyodu...ısınınca düzeliyordu....şimdi öyle bir sorunum yok...bu arada o sepeti sökmekte 5 dakkanı almaz biraz uğraşsan.....ben geçen kayışı bile sökmeye kalktımda,hatta vidaları söktüm ama kasnağı çıkaramadım
en son başıma gelen olayı anlatayım... geçen benzinciye girdim,seleyi kaldırdım,birde baktım depo kapağı öne doğru gitmiş:silent: neyse zar zor benzin aldım,eve geldim,motorun sele altı bagajı,deponun etrafındaki plastik aksamları,ne var ne yok söktüm,bizim deponun arkada bir tane öndede iki tane ayağı var,ön taraftakilerin her kiside kopmuş ve depo öne doğru yatmış

depoyu yukarı kaldırıp eski konumuna getirdim,ayakları şimdilik kendi imkanlarımla sabitledim...bir ara tekrar söküp kaynak yaptıracağım artık...
bu arada sepeti sökünce karbüratöre bakıyodum,ne göreyim gaz telinin oradaki vidalar gevşemiş, gaz telininin üzerinde dans ediyorlar...onları yerlerine taktım.... bu aşırı titreşim motorun her yerini gevşetiyor hatta kırabiliyor anlıyacağınız....
3000 km yi geçtim bend, castrolün scooter yağı var 17 milyon ondan koyacağım artık motora...
son durumlar böyle,motorum canavar gibi anlayacağınız

geçen rampa aşağı bastım biraz 125 gördüm,gidiyor kardeşim