uzun zamandır girmiyorum internete ; neler olmuş burda.Kanuni düşmanlığı almış başını gitmiş.Herkes kötü diyorda tam olarak niye kötü dediklerini kendileride bilmiyor gibi geldi bana.Elimizi vicdanımıza koyalım , racer hernekadar görünüşü ile bir yarış motosikletini andırsada değil.sadece iri cüssesi ile gösterişi var.Hız yapmaz çünkü 200 cc.Siz alıyorsunuz artık ben bunla uçarım . nasıl hava atarımmı diyorsunuz.Gidip 600cc lik moto alıcaksınız ozaman.racer zaten 3000ytl ne bekliyorsunuz ki.
Alalı 3 ay oldu 2300 km yol yaptım pazartesi ikinci rutin kontrolüne girecek.
Şu ana kadar motor ile yaşadığım sorunlar
-egzostan bir tıngırdama sesi geliyordu. ,garanti çercevesi 4 gün sonra yeni egzos takıldı
-ikinci vites e geçtiğimde 2. vites ışığı yanmıyor yada yanıp sönüyordu , vites müşürümüdür nedir bir zımbırtı bozukmuş garantiden geldi bakımla birlikte oda değişecek.
başkada hiçbir sorunum olmadı.
okuluma gidiyorum geliyorum.Canım sıkıldımı atlıyor geziyorum.
Daha dün arkadaşımla beraber şanlıurfadan sular altındaki halfetiye geziye gittik.inanılmaz derecede eğlenceli idi. 7000rpm devir ile gidip geldim (ki bu 90-95km hız hıyapıyor), toplam 280 km tuttu 20ytl kadar benzin yaktı.
gezi başından sonuna kadar süper eğlenceli ve rahat geçti , hem ben hem artçım için.
siz ne yaptınız.Şehir içinde son surat gidip motoru bağıttırıp millete artistik taslamak dışında
Bilmiyorum siz motosikletinizden ne bekliyorsunuz:silent: Ama ben sürerken büyük zevk alıyorum
Birazda yapıcı olalım , varsa sorununuz yazın tartışıp konuşalım
olmıyacaksanız milletin canını sıkmayın yorum yapmayın

r:

r:
bunlarda geziden birkaç foto
ilk durağımız bilecikteki tsrihi bir çeşmeden.söylentilere göre kaynağı balıklı göldeki sudan geliyormuş
Halfeti girişindeki inanılmaz dağ manzarası
suların altında evler rahatlıkla görülebiliyor
çoğu evler terkedilmiş
bu evin sahibini jandarma vurmuş muhabbet ettim yan kamşusu amcada jandarmayı vurmuş
son birkez seyir tepesinden halfetiye bakıyoruz
ve arkadaşım mehmet