Eskişehirden 3 enduro 1 cruiser cross yapmaya gittik

Bugün 2 önceden planladığımız gezimizi gerçekleştirdik normalde eskişehir şehir merkezinde kar fazla yoktu fakat 20 km. uzaklıkdaki dağa çıktıkdan sonra yer yer yarım metre kar olduğunu gördük ve karlı çamurlu yollarda cross yapmaya karar verdik ben cruiserimle defalarca çamura saplandım ve anladımki endro motor almak gerekiyor gerçektende karlı çamurlu yollarda motosikletkullanmak çok zevkli

Bu geziye katılan emre,mehmet,salih arkadaşlarıma teşekkür ederim

emre arkadaşımız tarz değiştiriyor :p :

8.jpg

dağa tırmanırken bir mola anı:

1.jpg

yer yer kar çok yoğun tırmanırken birkare daha:

2.jpg

ben cruiser ile cross yapma çabasındayım geçenlerde ankaradan bir arkadaş ıssız bir yolsa kalmıştı ertesi gün güdüp motosikletini alacaklardı aklımdan bir an olsun o yazı çıkmadı o yüzden fazla açılmadım diğerleri cross yaparken bende kar üstünde eğlendim :mrgreen:

3.jpg

salih arkadaşımız xlr 125'i ile

4.jpg

emrenin motor durmadan battı çamura çıkartmak için uğraştık

5.jpg

toplu resim1

6.jpg

toplu resim 2

7.jpg

gezide fotoğrafdan çok video çektik yükledikçe buradan yayınlıyacağım:wiinkk:

[YT]hrktNPpL5Mc[/YT]

[YT]f9659aSWT6g[/YT]

Merhaba

Gerçektende motosikletten keyf almak istiyorsan Enduro bu iş için en güzel seçim olur. Her yolda gidebilmenin verdiği rahatlıkla ani kararlar verip farklı rotalara sapabiliyorsunuz. enduro'nun en güzel tarafı budur. Geziniz çok güzel olmuş. Devamını bekliyoruz.

Yolunuz açık olsun. Görüşmek üzere.

kar muhabbetini özledim... ne kadar geçen hafta karda olsamda gene de özledim...
tekerinize sağlık...

hasan,
galiba sen böyle enduro diye diye senin makinanın yanına bir kros patlatırsın artık... tamam senin makina da enduro sınıfında ama... :)

@azimuth İmkanlar oluştuğunda kross motor düşünüyorum. Biraz daha zor koşullar için hafif kross şart.

eskişehir mt sezonu açtı diyelim mi?

Aslında hemen hemen her hafa organizasyon yaptık kış boyunca boş durmadık fakat resim olmadığı için gezilerimizi buradan paylaşamadık

@azimuth İmkanlar oluştuğunda kross motor düşünüyorum. Biraz daha zor koşullar için hafif kross şart.

Cross yapmak o kadar zevkli ki tekerlerlerin engebeli arazide zıplaması hoplaması hatta çamurda kalıpda kurtarmak bile ayrı zevk bizimkiler arazinin içlerine ilerleyince ben yolun kenarında onlara öyle bir küçük emrah bakışı attımki görmeliydiniz o an biri gelse al sana cross ver dene hemen değişirdim motosikletleri nasipse kross alma fikri oluştu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar