kamberhan laf bana mı :ala::
MT Manyağına mı bak gelirsem geri bırakacan mı motorunla bolvadine kadar ?l:
tmam pro da gelsin kesin geliyom valla duyuyonmu pro duyuyosun vodkayı sana ısmarlatıcam :queen: dönüş işinide kamberhan bırakıyo tmam valla :queen:
Dipnot: kamberhan bak gelirim ha ona göre ? :cherry:
şule teyze yaz listeye benide Afyondan geliyom bak sizi kırmıyom ha değerinizi bilin yalnız biraları sen ısmarlıyomussun öle dediler :queen: kesin yeri kararlaştıralım izmirde havalar nasıl sıcakmı onuda bana bi söleyin![]()
şule ablamız zaten bunalımda
ne kadar saygılı bir klub bu,
eskiden Şulecim derdik, sonra Şule abla demeye basladik, bi an da teyze dediniz, eeee partyde de örgü örer gencligini anlatir artik bize:queen:
bu bunalim muhabbeti ne acaba? ben onu hic bunalimda gormedim, tabii gencligini pek bilmem ama:mrgreen:
SÜPEEEEEER
böylece bizde nereye gitsek ne yapsak diye düşünmemize gerek kalmadı. lütfen buradaki katılım listesini açılacak topiğin katılım listesine ekleyin. çünkü hepbirlikte GELİYORUUUUUUUUUUUUUZ.
sevgili akrep abla
bu organisyon tamamen 9 eylül çalışanlarıyla kendi içimizde düşündüğümüz küçük bir programdı. sonra mt içinde paylaşmak isteyen arkadaşları haberdar etmek için bir topic açmak geldi aklımıza.
o yüzden lütfen yanlış anlaşılmasın:rendeer: :rendeer: :rendeer:
Şulecim,bu kararınıza çok sevindim zira ayrı gayrı olmaz değil mi..:rendeer: Arkadaşlarınla beraber hepinizi bekliyoruz.Organizasyona katılımlarınız için ayrıca teşekkürler.Sevgilerimle..:rendeer:
yaw cidden muhabbet gece 12'den sonraya sarkacaksa ben de geleyim. Hatta motoru o zamana kadar yaptırırsam iki sevgilimi de alır gelirim![]()
tertip hayırdır nereye gidiyorsun:queen:
Tertip? Böyle mi olduk şimdi... Sen demedin mi bana ağız tadıyla bir sevgililer günü yaşatmayacak mısın diye?
Neyse biz gidersek Tertipler günü diye kutlarız![]()
aşka bak aşkaaa :queen:
gitar yandın paşam sen hehe:cherry:
yahu şule ne diyor bular böyleeeeha manita yok tabi...eş durumundan derler ya...kısmet...evde kaldın desene...:queen: şulede evde kalmış...![]()
artık EKHK üyeleri oldunuz....
Evde Kalmış Hatunlar Klubü...:cherry:
iyi ya izmirde havalar nasıl gelirim belki otostopla macera arıyom gene zaten izmire inciraltına bira içmeye gelirim ama biraları ni-neler ısmarlıyacakbide Pro 70 lik vodka alsın kesin geliyim :queen:
Abi sorma yahu ben de farkındayım yandım ama ne yapayım seviyorum be...
Tertiiiippp... Geliyorum balkonun altına seranat yapıcam birazdan :queen:
yahu şule ne diyor bular böyleeee
evde kaldın falan
daha yaş ikimizde de 19-20 seyrediyorrr
sankii ankarada bi kaşıntı havası var ne dersinn