Kesin tarih yok, denk gelebilir belki diye şeettim 
pro nun galiba iş görüşmesi olacak ogünlerde yanlış bilmiyorsam eğer arkadaşlar
sercaaaaaaaaaaaaan geliyorsun değilmi ekliyorum seni listeye
ayıp ettin özlemcim bizde kalırsın. dönmek zorunda değilsinki. gel benim misafirim ol. memnuniyetle...:rendeer:
bak ben trakya mezunuyum edirnede kaldım yıllarca. öğrendim az çok birşeyler karşılıklı patlatırız bi oyun :queen:
amnaınnnn
şöle davullu zurnalı bi eğlence olsaaa
nasılda özledim havalarımızıı
ohohhh
:mrgreen: :mrgreen:
şulecim sabah iş olmasa neyseee
haftasonuna falan denk gelse
sabaha kadar vur patlasın çall oynasıınnn
hobbaaaa
60....-70....80...90...-100
trakyalı damarım coştu yine![]()
![]()
![]()
![]()
neyse bakalım ayarlamaya çalışıcam bişeyler
14 Şubat sevgililer gününü yalnız geçirecek olan tüm arkadaşlarla birlikte güzel bir eğlencede buluşalım.9 eylülden birkaç arkadaş kendi aramızda konuşurken aklımıza böyle bir fikir geldi.bize katılmak isteyen arkadaşlar olursa bekleriz. yeri ve saati henüz tam olarak kesinleşmediği için şimdilik yazmıyorum. daha sonra ortak bir kararla belirleriz
su anda bekar bir 14 subat bekliyeni olarak bu bosluğu doldurmak üzere çalışmalara başlamış bulunmaktayım :queen: bekar bir 14 subat olursa evde 70lik vodkam ile sabahlıyıcam ortakcı olmak istiyen varsa afyon/bolvadin deyim gelsin :queen: :bounce:
benim anlamadığım Sevgililer gününde neden kurtlar dökülüyor...romantik bir yemek hafif bir parça varken neden dağıtıyorsun..
ama 14 şubat partisi demi...coşmak farz...
şule fikir harika,ama malesef ben o gün antalya'ya yola çıkıyorum,seneye ertık,ne yapalım:cherry:
romantik bi akşam yemeği için öleee lşaraplarla falann
ya eşin olacak ya sevgilinn
yoksada izmir-manisa ömt nin yaptığı gibi tüm bekar ve kendini bekar hiseddenlerle dağıtcaksın abiiii:mrgreen: :mrgreen:
dunpa şule teyze birazdan basımıza ekşimeye baslar :queen:
yaw cidden muhabbet gece 12'den sonraya sarkacaksa ben de geleyim. Hatta motoru o zamana kadar yaptırırsam iki sevgilimi de alır gelirim![]()
ha manita yok tabi...eş durumundan derler ya...kısmet...evde kaldın desene...:queen: şulede evde kalmış...![]()
artık EKHK üyeleri oldunuz....
Evde Kalmış Hatunlar Klubü...:cherry: