Mete_Han ın Doğum Günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğum günü çucugu :) resim üsterük

dur la keko....makina yok bende...cep resiminide sevmiyorum...bişeyler planlıyoruz...zaten ben bugün Tekirdağ yapacaktım...baktım hava kapalı yemedi...şimdi Kartal sahil düşünüyorum...güneşe aldanmak istemiyorum...

kanka kartal sahiline iniceksen bana msj at yada msne gir

Son düzenleme:
ula keko işte gelcem Kartal sahile bana hediye doğum günü pastası almayacakmısınız...makinesi olan biride gelsin ha...:p

yaw artık cep telefonları dijital makinadan daha güzel cekiyor 1,3 megapixel bir telefon iş görür :D ne doğum günü pastası ya pastanı kes öle gel motorla turlıycaz

yaw artık cep telefonları dijital makinadan daha güzel cekiyor 1,3 megapixel bir telefon iş görür :D ne doğum günü pastası ya pastanı kes öle gel motorla turlıycaz

benim d.günü 13 şubat zaten ...hadi yırttınız...ulan hatun olsak sürpriz bi doğum günü falan yapılırdı...popülarite para etmiyor abi be...Kankalar Kartala gelince biraz açılalım nolur ya...Beni bilmediğim biyere götürün...okey kanka...kaybolmak istiyorum abiler ya ben...beni kimse bulamasın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abıcım alper abımle senın bırbırınıze dalasmanıza baylıom valla....ama senın mona resmıde pek bı eyce cıkmıs....:p
bide bızım köylu bı abım var....senle yanyana koysak kılolarınızda aynı olsa(o senden kılolu) bırbırınızden ayırt edemeyız...oda aynı senın gıbı sakacı...geyık falan fişman....öncelerı beraber calısıyordukta..suan işten ayrıldı.....cok üzüldüm onun gıttııne.....
diyecegım sukı metehan abıme benzer bırını görursenız hemen arkadas olun.....

İyiki doğdun kardeşim. Her yaş'ın güzellikleri üzerinde olması dileğiyle, Sevdiklerinle birlikte Güzel Günler Senin olmasını temenni ediyorum:rendeer:

kanka sağol be...Unuttun bizleri ama...Mod olcam diye kendini öyle bir ağırdan satmaya başladınki uzaklaştın bizden...üzülüyoruz duruma...biz geyiğe sen yatırıma devam...neydi o eski günler be kanka...:) :wiinkk:

Yok abi yaw.. O iş bana göre değil... :pale:

Ben mod olma ihtimalini sevebilmeyi sevdim... :queen: :queen:

abıcım alper abımle senın bırbırınıze dalasmanıza baylıom valla....ama senın mona resmıde pek bı eyce cıkmıs....:p
bide bızım köylu bı abım var....senle yanyana koysak kılolarınızda aynı olsa(o senden kılolu) bırbırınızden ayırt edemeyız...oda aynı senın gıbı sakacı...geyık falan fişman....öncelerı beraber calısıyordukta..suan işten ayrıldı.....cok üzüldüm onun gıttııne.....
diyecegım sukı metehan abıme benzer bırını görursenız hemen arkadas olun.....

alper abini bi madara ettim akıllara zarar...Honda today 50 ye 3000 dedi...halen yok fatura getircem derdinde...sonra Hayat onda deyince tabi şaşırttı beni...siz olmasanız bu site çekilmez dostum...motosiklet bahane...

abı ne nınjası yaa nınja sımdı parambarca oldu bee...
toplayamıyoskııı... yaya gelcem senın cbf yı parcalıcam....

İyiki doğdun kardeşim. Her yaş'ın güzellikleri üzerinde olması dileğiyle, Sevdiklerinle birlikte Güzel Günler Senin olmasını temenni ediyorum:rendeer:

dostum sağol...koptun siteden ortamdan...saygılar...

Yok abi yaw.. O iş bana göre değil... :pale:

Ben mod olma ihtimalini sevebilmeyi sevdim... :queen: :queen:

kızmadın değilmi...şaka yollu iğneydi bu...

abı ne nınjası yaa nınja sımdı parambarca oldu bee...
toplayamıyoskııı... yaya gelcem senın cbf yı parcalıcam....

vericem vericem sana merak etme...:) sen gel bide...

Son düzenleme:
taçsız kralın doğumgününü kutlamak bir gönül borrcudur.
doğumgünün kutlu olsun metehan...:flower:

:wiinkk:
Doğum günün kutlu olsun Metehan. :cherry:

valla Erhan abi öyle kuru kuru doğum günü kutlaması olmaz...koca site adminide böyle yaparsa ben ne diyim artık...son doğumgününde bizi ağaç ettin (Boy ile biyerden dönüyodunuz ya..abi ne dedikodunu yaptık o gün...ayıp değilmi vs.vs gibilerinden...)...yazıyoz bunları kenara...:p en derin ve popüler üyeye bi tebrikmi reva görüyon..

speedygirl şule;570475' Alıntı:
Metehan cım nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun. sevgilerrrr:rendeer:

apla sağol yav...valla bi senin tebriğin makbule geçti...baaayansın ya ondan...50 tane kaktüsün yanında 1 adet gül daha kıymetli benim için...yine nöbettemisin...yav senin hiç istirahat ettiğini görmedikki...paso nöbet...:p

apla sağol yav...valla bi senin tebriğin makbule geçti...baaayansın ya ondan...50 tane kaktüsün yanında 1 adet gül daha kıymetli benim için...yine nöbettemisin...yav senin hiç istirahat ettiğini görmedikki...paso nöbet...:p

:rendeer: sağolasın. valla bu aralar nöbetler bayağı yoğun. bu ay 11 tane nöbetim var sorma bittim beeeeeen. ama önümüzdeki ay 17 tane olacak galibaa:pale:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar