Mete_Han ın Doğum Günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
[URL=http://imageshack.us][/URL]

Sana sitemizin şarabından ikram etmezsek olmaz...Pastayı başkası vermiş Şarapta PRO ile BEN den ....Hadi iyisin iyce yıllandı sana gelene kadar.....:p

manevi desteğini her zaman gördüm nice yıllara kardeşim.:rendeer:

sağol kanka...

Ben site admini olsam şovlarını üst başlık olarak sabitlerdim hem rating hem tanıtım yapardım...bak fuar geliyor...bir şabanın aklına gelmezki sana özel bir show yaptırsın yer ve zamanı ayarlasın...3-4 ay önceden çalışmalarına başlardın..vs.vs..Ya da Global Motor altına bir gt 650 r çekse fenamı olur...reklamın babası olurdu...

Tek teker ARİF abiyle eşdeğer tutuyorum seni hocam...bu kadar net yazıyorum...onun yeri hep ayrıdır ama biraz daha pişsen boynuz kulağı geçecek neredeyse...

biraderim param olsun sayamayacağım kadar...direkt altına makinanın hası...senin gibi yetenekleri keşfedemeyen sponsor olmayan özel sektöre lanet olsun...

dogum günün kutlu olsun mete_han abi,valla alem adamsın ya ne diyim sen olmasan gırgır yapılmaz bu sitede iyi varsın..:cat:

kanka sağol...sanada bir cıbıf 150 aldıramazsak yazıklar olsun bize...hadi az kaldı...sık dişini...:p

doğum günün kutlu olsun:)

sağaol dostum...zahmet oldu sana...:p

Doğum günün kutlu olsun abi

Allah razı olsun dostum...böyle kuru kuru kutlamayla olmuyor ama...hadi bu seferlik böyle olsun...:p

kutlu ve mutlu olsun...

sağolasın hatırlaman yeter...biraz 23 nisan gibi oldu ama...hadi olsun bakalım...:p

[URL=http://imageshack.us][/URL]

Sana sitemizin şarabından ikram etmezsek olmaz...Pastayı başkası vermiş Şarapta PRO ile BEN den ....Hadi iyisin iyce yıllandı sana gelene kadar.....:p

Ya bu Ankara tayfasının hepsi böyle edepsizmi tövbe ya...Pronun başının altından çıktı zaten bu iş...aha bozacının kankası şıracıda bizim Tunga...sizi kınıyorum Alp bey...:p

Son düzenleme:
Bunu sayma,günü gelince yine kutluyacağım.:cherry:
Yukarıda ki şarap güzelmiş yani,tam sana layık.:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
mete_han adlı üyeden alıntıdır...

Allah razı olsun dostum...böyle kuru kuru kutlamayla olmuyor ama...hadi bu seferlik böyle olsun...

Olum napalım ıslak kutlayalım dedik şarap ikram ettik onada kızdın...Napalım daha...Ankara tayfası kadar cbf düşsün kafana....Ne alıp veremediğin varsa anlamadım....:wiinkk:

Abi 4 gün önceden topikmi açılırmış ya...bizim Alp harbi Anadolu çocuğu ha...

Alp sana bişey sorcam...Navi Bavite Çiye...:p

Ne diyim ....

Ulen kıymet de bilmiyon ha.....Keşke doğmasamıydın ne?....:queen: :queen:
Yok doğmasan kimi sarıcaktık makaraya....Valla iyiki doğmuşun gıda pazarımız bizim...:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
dogum gunun kutlu olsun sankı daha once yazmıstım msj ama nereye gitti bilemiyorum :silent:

Belki yazmısımdır ama CEVAP GÖNDER Butonuna basmadan sayfayı kapamısımdır :queen:

saolasın abicim boludan da bütün mt ailesine sevgi ve saygılar...

Eee sitenin geyikleri arasında yer alırsanız dogum gununzde arada kaynar:cherry:

valla kanka Bolu yolumuzun üstü...her an sürpriz gelebilirim...ayıptır sorması neredesin Boluda...

Heppi Börtdey Tu Yu ... :p

İyiki Doğdun Mete_Han abi. Seni seviyoruz. Doğum gününü Kutluyoruz...:rendeer:

Daha nice mutlu yıllara. Allah uzun ömür;sağlık ve sıhhat versin...:rendeer: :cat:

Doğumgünün kutlu olsun Metehan. Tevellüt kaç oldu bu arada?:)

Valla hocam küresel Isınmayıda hesaplarsak...13.02.68 den hesapla gayrı...:p

ben yaşadığım değilde yaşayacağım yılları merak ederim...:pale:

38 oldu Artık morukladı....Kanka be 38 yaşın duygularını alalım senden...:bounce:

hocam senide gördük be...evde pineklemişsin bu yaşta...Hanımköylü Alper...:p

Heppi Börtdey Tu Yu ... :p

İyiki Doğdun Mete_Han abi. Seni seviyoruz. Doğum gününü Kutluyoruz...:rendeer:

Daha nice mutlu yıllara. Allah uzun ömür;sağlık ve sıhhat versin...:rendeer: :cat:

kanka sağol be...Unuttun bizleri ama...Mod olcam diye kendini öyle bir ağırdan satmaya başladınki uzaklaştın bizden...üzülüyoruz duruma...biz geyiğe sen yatırıma devam...neydi o eski günler be kanka...:) :wiinkk:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi duygulandım valla...sağol....bu doğum günündede buralardayız henüz atılmadık siteden...bunada şükür...

Doğum günün şerefine çık ta biraz resim çek....Herkes motorun üstünde nasıl durduğunu neye benzediğini merak ediyor....Yoksa almadın da bizimi kekliyon...Panda yavrusu seni.....

Mt yi kimse kandıramaz resim isterük....:bounce:

dur la keko....makina yok bende...cep resiminide sevmiyorum...bişeyler planlıyoruz...zaten ben bugün Tekirdağ yapacaktım...baktım hava kapalı yemedi...şimdi Kartal sahil düşünüyorum...güneşe aldanmak istemiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar