Diğer DORADO V3 Corvus/V5 Poseidon Bilgi Paylaşımı..!

Adana İl Temsilcisi
DarkmaN_67 Arkadaşım,şehiriçinde otomatik kullanman konusunda hemfikirim.ben de 2 ay öncesine kadar ARORA KS-150 RACİNG kullanıyordum.Kendisi CBR-125'İN KOPYASIDIR.5 vitesliydi ama o yoğun trafikte vites büyüt,küçült,büyüt,küçült motormu sürüyorum eziyet mi çekiyorum anlamadım gitti?Değerli arkadaşlarım 007 ve koyulacivert'in değerli paylaşımları ile artık bende 2 aydır corvus sahibiyim.zaten daha önce görüp inceleyip beğenmiştim.oldukça memnunum,hele hele otmatik oluşundan.motorum şu anda henüz rodajda olmasına rağmen,yakıtı,kullanımı,oturuş şeklim,frenlerim yola hakimiyetim... çok memnunum.yalnız tek sorunum,tek başıma orta ayaklığa alamıyorum.önceleri benim gücüm yetmiyor diye hayıflanıyordum ama daha sonra araştırınca,benden daha güçlü kuvvetli olanlar bile ya alamıyorlar yada çok çok zorlanıyorlar.şimdi onunda çözümünü buldum,skooterların ayaklıklarıda bulunan o L şeklindeki ve ayağınla üzerina abandığın parçadan buldum.müsaait olduğum bir gün o parçayı kaynak yaptırıp birde öyle deneyeceğim.sanırım hallolacak.sanada şimdiden corvusun hayırlı olsun diyeyim.sevgilerimle.

Adana İl Temsilcisi
GerÇekte Bu Konu Hakkinda Detayli Bİlgİsİ Olan Varsa LÜtfen Bİzİmle PaylaŞsin ArkadaŞlar.

eğer nereye gittiğini merak ediyorsanız motorun bir kaç parçası ile ilgili merkez ofisini arayın ne zaman gelir yada fiyat sorun. garanti belgenizi faxlayın motorunuz için istenilen parçaları bir sorun. o zaman nereye gittiği belli olur.

Arkadaşlar, Bende Corvusu orta ayağa tekbaşıma kaldıramıyordum. Hatta orta ayağa, diğer scooterlarda gibi bir çıkıntı eklemeyi bile düşündüm. Sonra biraz uğraşınca tek başıma orta ayağa alma yolu buldum. biraz zor ama deneyin derim. Öncelikle orta ayağın küçük çıkıntısının bulunduğu taraftan çıkıntının üzerinden yere bastırın. Ayağınız çıkıntının üzerinde iken, ayağın iki tarafıda yere değiyorsa motoru bıraksanızda düşmez. Şimdi sol elinizle ön taraftaki yan koruma demirinin alt tarafından, sağ elinizle de arka çamurluğun yanındaki metal parçadan tutarak 45 derece arkaya doğru kaldırdığınızda orta ayağın üzerine kalkacaktır. Zor oluyor ama her defasında kaldırabiliyorum. Umarım anlatmayı becerebilmişimdir

v5 granajlı choppere benziyor :queen: sıfırı 5bin ytl olursa güzel bir alternatif olur tabi vitesli opsiyon isteriz..

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar benim corvusa çift(hem bana hemde artçıya)sisy bar düşünüyorum.bana göre en ekonomik şekilde,herhalde çıkma oto koltuk başlığı kullanarak yapabilirim.kullanışlılık ve şıklık anlamında yardımlarınızı,fikirlerinizi bekliyorum.

Kacırdım!!!! Kız arkadasima almak istedigim, tamı airbrushlı İzmirde bir V5 var idi ben para bulayım derken gitmis, satılmış yok olmuş :(

Kim aldıysa kutlarım! Gidip bende airbrushumu kendim yaptırırım, fiat hakkında bilgisi olan varmi?

Bu ara bu motor hakkında bulduklarım:

Cin Malidir. Cengfueng firmasinda ürtelilir ve dünyaya CFMOTO adı ile satilir.
motor Honda nın CN250 Helix scooterinde kulanilan 17 beygirlik motorun kopyasidir parcalar bire bir uyumlu (imiş) ilginc olan ise: Bu motor (cfmoto: 172MM) uzun ömrü ve agır şartlar altında güvenli calişdıgından bircok Buggy ye (ATM, e) takilan motordur.

Bence motora baslamak isteyen, iki teker kanunlarını yeni keşfedenler icin harika görünümlü, cinlilerin arasında kalitesi ile göze carpan güzel bir alet.

Arkadaşlar selam,
ben 2006 mayıs ayı itibarı ile corvus kullanıcısıyım,bu siteyi daha yeni keşfettim,bilgi paylaşımı açısından oldukca başarılı bir site olduğunu belirtmek isterim.
saygılar..

tuğrul arkadaşım nedemek istedin .bildiğin birşey varsa benim özele yazarmısın

tuğrul arkadaşım nedemek istedin .bildiğin birşey varsa benim özele yazarmısın

demek istediğim firmanın nereye gittiği konusunda bir şüphen varsa garanti belgeni faxlarsın motorun için servislerin ne istediği konusunda tutulan bilgileri verirler. ya da motorun için örneğin piston kolu gibi ileride çıkması muhtemel arızaların benzeri parçanın fiyatını sor ödeme yapılınca ne zaman kargoya verilir öğren. 10 yıl parça bulundurma mecburiyeti var firmaların.

abi otomatik makina esek gibi kasa bana gelmez.tip desen tip yok:farao:
motorun kullanım amacı farklı ss yada custom tarzı motorlara başlangıç olması açısından motor tecrübesi az yada şehir içinde vitesle uğraşmak istemeyen kişiler için üretilmiş bir motor. üretim amacına sonuna kadar hizmet ediyor. yaklaşık aynı büyüklükte kasa kullanan mondial zat 150 den daha hacimli ve güçlü motora ve daha dengeli tasarıma sahip

evet yalgın aynen o makina iste.
sendemi yoksa?????

ahmet_cebesoy:

burası bu makinalara ilgi duyan veya sahibi olan ve tecrübelerini paylasmak istiyenlerin topiği.
makinayi almak, beyenmek zorunda deyil kimse. sen 125 lik kymco ile vites ata ata gezmekten memnun isen ne güzel. güle güle kulan ve kendi topiğine takıl.

makinalarımıza b.k atmayalım lütfen.. (kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet arkadaşlar herkes kendi topiğinde yazışsın ... biz burda biribirimize faydalı bilgiler aktarmaya çalışıyoruz işine gelmeyen yazmasın ve ilgilenmesin .Biz burda corvus v3 ve v5 i diğer markalarla asla kıyaslamıyoruz !!! zaten DORADO kullananların hepsi kaliteli insanlardır HERKES BUNU BÖYLE BİLSİN ....
Saygılarımla ........ GÜRHAN

arkadaşlar bi ara (takip edenler bilir) bir buluşma ayarlayalım demiştik 007 abimizle... tekrar gündeme getirmek istiyorum ne dersiniz? herkes için uygun bir gün ayarlayıp buluşlaım derim... (lütfen herkes kendi müsait zamanını yazsın)

Adana İl Temsilcisi
Bravo john coffee arkadaşım.bu kadar.söylenecek başka birşey yok.teşekkürler.

ben pazartesi ,her aksam yani mümkünse 23 ten sonra ve pazarları 6 dan sonra müsaitim ama bunun dışındaki saatlerdede uymaya çalışırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar