Ertuğrul Öz'ü kaybettik

ölüm elbette cok kötü..birde yüz yüze tanıdığın arkadaşın ölmü cok acı arkadaşlar...belki siz burdan tanıyorsunuzz..ama bizim arkadaşımız canımızdı..cok ta değerli bir insandı..motosiklet kullanırken cok dikkatli,giyim kuşamına dikkat eden örnek bir motorcuydu...ondan hic beklenmezdik böyle birşeyy..
kader diyorumm..ve 4 tekerliklileri kınıyorumm..
motosiklet.net i ve üyelerini cok teşekkür ediyorumm..görüyorumki arkadaşımıza sahip cıkmışlar....

Yzik Olduuuuuu

Ahhhhh...Ahh
Kaç gündür özlemini çektiğim siteme neşe ile giriyorum ve alınabilecek en acı haberle karşılaşıyorum. Boğazım düğümlendi, nutkum tutuldu, nefesim daraldı.

Ne düşüneceğimi, ne yazacağımı bilemiyorum.:pale:
Motorsiklet.NeT'e üye olduğum günden buyana Ertuğrulun tüm yazı ve yorumlarını keyifle okudum çünkü, Ertuğrul ana dilini doğru kullanan ve yazan az sayıda kişilerden biri idi. Asla kırıcı olduğunu okumadım.

Ertuğrul gibi bir arkadaşımız yitirdiğimiz için hepimizin başı sağolsun.
Erturul'a Allahtan rahmet diliyorum. İnşallah mekanı cennet olur.
Ailesine de peygamber sabırı diliyorum.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Yakınlarına ve tüm motor camiasının başı sağ olsun...

Moderatör
Bir dost daha yitirdik.. Allahtan rahmet sevenlerine ve ailesine sabir dilemekten ba$ka elden bi$ey gelmiyor..
Hergun boyle uzulmeye devam edicez, elden bi$ey gelmiyo diye diye..!

Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.
Mekanı cennet olur inşallah.
Hepimizin başı sağolsun.

Allah acılı ailesine sabır versın kendisine de rahmetini esirgemesin (amin)

Allah rahmet eylesin.Geride kalana sabır verir inşallah.Kaza bu ancak herkesi daha fazla dikkatli olmaya davet ediyorum.İnşallah bu son olur.

allah rahmet eylesin cok üzüldüm yaa geride kalanlara baş saglıgı dilerim... :salut:

10 gündür mt ye giremiyordum , demin açar açmaz gördüm başlığı :(:salut: Nette aynı ortamda bulunduğum bir çok kişinin ölüm haberini aldım , hiç biri bu kadar derinden etkilememişti.Ben Ertuğrul'u 40 45 yaşlarında biri sanıyordum.Hatta anime sever olması biraz ilginç gelmişti. Yaşının büyüklüğünü yazdığı mesajlardaki olgunluğuna , yardım severliğine ciddiyetine bağlamışım demek ki.:salut:

Mekanı cennet olsun , kederli ailesine tüm sevenlerine sabır dilerim.

Her ölüm erken, çok üzgünüm ne desem boş.Şu foruma daha kaç kişinin mesajlarını sürekli takip ediyorum a ertuğrul , ulan tanımasam da bıraktın gittin bizi... senin gibi kaç kişi vardı be şu forumda paylaşımcı , efendi , yardımsever bıraktın gittin be bizi.aşkolsun sana.gittiğin yerde huzurlu olursun umarım.

Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum..

Burada şahsen sohbet ettiğimiz bir arkadaşımızın şu andan itibaren aramızda olamayacağı gerçeğini kabullenmek gerçekten çok zor ve üzücü.. Ölümün soğuk yüzüyle karşı karşıyayız maalesef..

Başımız sağolsun..:salut:

Doğum Günü...

Bu Gün Doğum Günü Olanlar
Doğum Günülerini Göster
Baki(Almanci) (37), I-BEN (30), tameralpay (29), Ertuğrul_Öz (26), ethem resat (25), karakoncolos (24), gurden (24), mondialcii (15)

:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Allah Rahmet eylesin... Geçenlerde de Alanya dan bir abimizi kaybetmiştik..... :( Bu kazalar böyle nereye kadar bilemiyorum. Çok üzülüyorum... :((((

Hukukcuların Fikri !!!

Avukatlar ile yapılan görüşmelerde;
''Bahsi geçen olayda, Öndeki aracı güvenli mesafeden takip etmemiş gibi görünüyor. Şerit değişimi olsa bile Arkadan gelen, her an önde giden aracın bir hata yapabileceğini, aniden durabileceğini veya dönüş yapabileceğini dikkate alarak güvenli mesafeden fazla yaklaşmayacak diyor kural. Hiç kimse uymuyor ama kural böyle. O nedenle arkadan gelen her zaman daha fazla kusurlu oluyor. Şöyle düşünüyor hukuk, şerit değişimi olsa bile Arkadan gelen arada yeterli mesafeyi bıraksa idi öndekini hatasını görüp gereken önlemi alabilirdi. Bu öndeki araç tamamen kusursuz demek değil, ama kusuru çok az çıkar. İhlal edilen kuralların ağırlığına göre hakim 2 ile 6 sene arasında bir ceza verir. Verilen cezanın 3/4 ü nü yatar. Ancak paraya çevrilme ihtimali de var. Örnek, 2 senede 1 yıl 6 ay. Hiç kural ihlali yoksa beraat olabilir tabi. Kazanın oluşu ve Savunmaya bağlı herşey''

Artık Hukuk İçin Söylenecek Bi Söz Bulamıyorum....

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Avukatlar ile yapılan görüşmelerde;
''Bahsi geçen olayda, Öndeki aracı güvenli mesafeden takip etmemiş gibi görünüyor. Şerit değişimi olsa bile Arkadan gelen, her an önde giden aracın bir hata yapabileceğini, aniden durabileceğini veya dönüş yapabileceğini dikkate alarak güvenli mesafeden fazla yaklaşmayacak diyor kural. Hiç kimse uymuyor ama kural böyle. O nedenle arkadan gelen her zaman daha fazla kusurlu oluyor. Şöyle düşünüyor hukuk, şerit değişimi olsa bile Arkadan gelen arada yeterli mesafeyi bıraksa idi öndekini hatasını görüp gereken önlemi alabilirdi. Bu öndeki araç tamamen kusursuz demek değil, ama kusuru çok az çıkar. İhlal edilen kuralların ağırlığına göre hakim 2 ile 6 sene arasında bir ceza verir. Verilen cezanın 3/4 ü nü yatar. Ancak paraya çevrilme ihtimali de var. Örnek, 2 senede 1 yıl 6 ay. Hiç kural ihlali yoksa beraat olabilir tabi. Kazanın oluşu ve Savunmaya bağlı herşey''

Artık Hukuk İçin Söylenecek Bi Söz Bulamıyorum....

hukuk mu?türkiyede varmı öyle birşey???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kelimeler yetmiyor anlatmaya..
sevenlerine büyük sabır dilemekten başka.....
birimiz daha gitti.. ve biz arkasından bakakaldık...
çok üzgünüm....

Super Moderator
::xcrying: ertuğrul kardeşimiz bugün yaşasaydı 26. yaşını kutluyor olacaktı doğum gününe 1 hafta kala seni kaybet çok hüzün verici dostum
keşke burda olsaydın da doğum günü tebriklerini kabul etseydin
seni rahmetle anıyoruz sevgili kardeşim unutulmayacaksın kalbimizdesin
huzur içinde yat dostum:salut: :salut:

Abime...

Abim benim,mutluluk kaynağım,kankam,herşeyim....Sen de gitin.Böylemi kutlayacaktık doğum gününü.Yarım kaldık be abim...
o dört ayaklı canavarlardan hiç korkmazdın sen,BANA BİŞEY OLMAZZZZZZ......... derdin,gülerdik hep...söylerdik; Abim kork onlardan diye.
yakaladı işte seni,hem de en sevdigin oyuncağınla oynarken...
Dudaklarıma buz gibi geldi ama,bu dünyada son kez öptüm kokladım seni,sen uyurken beyazların içinde...
Allah mekanını cennet etsin.bukadar sevenı olduğunu,sizleri arkasında görmek bizi birkez daha gururlandırdı.
Hepimizin başı sagolsun.Dualarınızı eksık etmeyın.
Bizim canımız yandı ,başka canlarda yanmasın......:pale: :pale: :pale: :pale: ....

Bu yaşadıklarınızın aynısını ben de 3 ay önce yaşadım, ben de bu travmayı hala atlatmaya çalışıyorum, onun için iyi çok iyi anlıyorum ve acınızı en derinden paylaşıyorum. Allah sizlere uzun ve sağlıklı, sevenlerinizle birlikte bir yaşam versin. Barış abinin dediği gibi, 'Ölüm Allahın emri, ayrılık olmasa...', ama çare yok...
Saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.

Süper Moderatör (BBRR)
Çok derinden yaşadığınız acınızı paylaşıyoruz. Allahtan sizlere sabırlar ihsan eylemesini diliyoruz. Başımız sağolsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar