Sevgili desperadost, mr.cool, bogachan ve diger arkadaslar...
Az da olsa birseyler yapma cabalarimiz olmustu, yurekten yapabilecegimize inandigimiz en azindan bir kisinin bile hayatini kurtarabilmenin ya da en azindan sadece bir kazayi onleyebilmeyi hedeflemistik hic bir maddi menfaat gozetmeden sadece ve sadece vicdanen icimizi rahat tutmak icin... ama goruyoruz iste, konu disinda ki geyik muhabbetleri kadar ya da en azindan siteye koyulan bir video kadar dikkat cekememisiz! ! ! ya da onemsenmemisiz... hem de boylesi onemli ve hayati bir konuya... YAZIK hem de cok YAZIK...
Demek ki sadece acılar yakınımızdan gecerken bir gunluk duygusallıgın icinde bogulup kaliyoruz ve ertesi gunlerde yine kaldigimiz yerden devam ediyoruz... Yapabilecegimiz cok sey varken, iki komik goruntu ve bir resme bakıp geciyoruz...
ve bu kadar cırpınırken bir de muhalefet olmak isteyenler, ACIYORUM ONLARA...
Simdi ya her vefat edenin arkasindan ailesine bir bas sagligi dileriz ya da adam gibi toplanir biseyler yapariz.... cok mu zor? yeni model motosikletleri inceleyecek vakit kadar yakın ve kolay...
ey gönül dostları kendini bulmuş 'kişilikli arkadaşlarım 'birbirimizi tanımayız ama doğruluğu 'güzelliği insanlığı' VİCDANI olanı anlar tanımadan severiz! evet işte birbirimizi uzaktan severiz derizki şu yalan dünyada' burnumuz kanamasın genç canlar yanmasın.
analar babalar kahrolmasın kardeşlar dost'lar mahfolmasın evet biz motosikletciyiz ben dedimki kardeşiz .
kimisi vurdu örsüme git kahrol kendine pay çıkarma dedi kimisi reklam yapma dedi ama beni kimse yıldıramadı çünkü sizlerr varsınız gerçek motosiklet kardeşleri kendini bulmuş dürüst adam gibi adamlar o yüzden yılmadım yılmayacağım ve milyonlara haykıracağım .
hepimiz yapabileceklerimizi el birliğiyle yapalım ama şunu bilinki FARKEDİN ARTIK adlı şarkım bitti yüzlerce motosiklet'ciyle klip'.mizi çekeceğiz az kaldı klip için adını sonra vereceğiğm bir arkadaşım yardımcı olacak fakat yayımlanması kral tv vs kanallarda mali güç gerekiyor bunun için tüm motosiklet şir. ve motosikletle ilgili (kask koruma 'sürücü kurslarıyla irtibattayım )eger bu işi yüzümük akıyla başarırsam sesimizi dev gibi duyurup damgamızı vuracağız şarkının saund ları çok güçlü 130 tempolarda çok güçlü çok güzel oldu buna inanın ama eger sponsor krizini en kısa sürede halledersem zaten herkeze haber vereceğim gerekirse tekteker arif olsun ümmet abimiz olsun erhan kardeşimin ve sitemizin önderliğin'de bu işi başaracağız buna inanıyor bununla yatıyor kalkıyorum .
yeter ertuğrullar cem ler mehmet ler ölmesin yeter hem bizi FARKETSİNLER hemde biz motosiklet'ciler olarak sorumluluğumuzu bilelim bu güzel hobimiz herşeyimiz motosiklet sevgimiz bize huzur bize mutluluk' bize güzellik getirsin sakatlık ölüm değil! samimi gerçek motosiklet'cilere sevgi ve saygılarımı yolluyorum' eğer isterseniz tüm şirketlere yolladığım teklif mail imi gönül ferahlığıyla buradan yollayabilirim keşke durumum olsa' 8 10 bin dolarım olsa ve klip imiz kral da dönse ama mutlaka duyarlı ve akıllı bir şirket bu şarkıya duyarlı duruşa sahip çıkacaktır inanıyorum...dedim'ya biz kardeşiz motorcuyuz...
belki konuyu bilmeyen hemde yeni üyelerimiz olabilir benim şarkının linki'ni koyacağım polimiklerden bazen nefret ettim ama o gitarla sade çaldığım söylediğim şarkı aranje'den sonra dev halini görünce yüzüm ak alnım açık şarkıma şarkımıza sonuna kadar güveniyorum! çünkü o samimi çünkü onda yürek var sevgi var
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18538