Kazalari önlemek Için Haydi El Ele

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni bi kampanya baþlatalým BÝZÝ GÖRÜN diyelim baðýrýp çaðýralým motorlarýmýzý meydanlara sürelim herkez bizi görsün PLSSSSSS

Konya MT ve şahsım adına her türlü desteğe hazırım. Uygun bir zamanda slayt çalışması yapıp sizlerle paylaşırım

arkadaþlar broþür tasarýmý yapýcam arka sayfasýna motorcular ile ilgili bilgiler ve araba þöförlerinin bize nasýl davranmasýný istediðimize dair bi yazý yazalým bana iyi bir metin hazýrlasýn edebiyatý iyi olan bi arkadas (pro bunu sen yaparmýsýn :mrgreen: )

herkez çok güzel teklifler var ama yine herzamanki gibi hayda deyip sonra oturmayalım eniyi fikir motorize_deli arkadaşımızın dediği gibi büyüklerimiz yani tecrübeli abilerimiz önayak olsun plece...

Forumdan Uzaklaştırıldı
:cat: ne gerekırse sonuna kadar varım... bizleri görsun kör
arabacılarrr:)farao: ) ......

herkez çok güzel teklifler var ama yine herzamanki gibi hayda deyip sonra oturmayalım eniyi fikir motorize_deli arkadaşımızın dediği gibi büyüklerimiz yani tecrübeli abilerimiz önayak olsun plece...

süpersiin...

Evet hani bize öncülük edecek büyük tecrübeli abiler bi ses edin somut çalışmalar yapalım

aksam eve gidince broşür çalışması yapcam burdan yayınlıcam diğer grafiker arkadaşlarında çalışmalarını bekliyoruz....

Bir gun kararlastirin Turkiye genelinde bir pazar tum motorcular kendi illerinde ki meydan veya belli bir noktada bulusup ses duyurma amacli bir toplanti duzenlesin. Sene de bir gun bu katil soforlerin sebeb olduklari katliami halka hatirlatalim.

adana mersin ve maltyada her türlü yardımı yapmaya hazırım . televizyon radyo vesayre .

benim kendi radyom var .. müyap izinle tamamen yasal . uydu yayınlarıda başlıycak yakında her yerde yayın ve anons yapmaya hazırım . radyohayal her zaman motorcuların arkasında .

adana ,malatya ve mersindede TV lerde alt yazı yaptırabilirim ..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hbr

sürekli türkiye yollarında motor sürüyorum düşüncelerinize tam destek.kendi adıma yapabilecek ne varsa hazırım.yeterki artık kaza ve ölüm haberleri olmasın.:cat:

Bir gun kararlastirin Turkiye genelinde bir pazar tum motorcular kendi illerinde ki meydan veya belli bir noktada bulusup ses duyurma amacli bir toplanti duzenlesin. Sene de bir gun bu katil soforlerin sebeb olduklari katliami halka hatirlatalim.

Ölen motorcuları anma günü

Harıka bi fikir ama topluluk lazım :)
Daha saat erken hrkez iş yerinde internte giremiyor aksama cok daha farklı sesler çıkacak bu tohpicten eminim bundan kimse duyarsız kalmıck

adana mersin ve maltyada her türlü yardımı yapmaya hazırım . televizyon radyo vesayre .

benim kendi radyom var .. müyap izinle tamamen yasal . uydu yayınlarıda başlıycak yakında her yerde yayın ve anons yapmaya hazırım . radyohayal her zaman motorcuların arkasında .

adana ,malatya ve mersindede TV lerde alt yazı yaptırabilirim ..

iyi edebiyata sahip bir arkadaşımız güzl bir metin oluşturabilir

Son düzenleme:
artık son bulsun..bende istanbul genelinde her türlü aktiviteye varım..eylemse eylem, yeterki bitsin bu katliamlar

Motorize_deli kardeş ben her zaman hazırım . dediğim gibi . Özellikle radyoda istediğiniz her metni her reklamı yaparım . motorcu yum sonuna kadar destek verrim .

site sahibi ile felanda görüşebilirsiniz. radyoyu burayada koyarız motosiklet.net e giren herkez radyo yu direk dinleyebilir.

www . radyohayal . com olarak her zaman arkanızdayım .

bu arada radyo tamamen yasal müyap izinlidir . . çoğu kişi bilir radyoyu .

dediğim gibi her türlü ama her türlü yardımı yapmaya hazırım istediğiniz zaman ben burdayım . msn adresi vermek yasakmı bilmiyorum ama .
[email protected] adresinden her zaman ulaşabilirsiniz bana .

0543 568 39 91 buda cep bumaram . eğer nette olmazsam burdan ulaşabilirsiniz.

bizde öle ortaya laf atıp kaçmak yok .

çok arkadaşımı ve sevdiğim abilerimi kaybettim ben böle dengesiz şöför ler yüzünden ..

her zaman arkanızdayım .

saygılar sevgiler..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
:) 1. etken "KASK"

kusura bakmayın ama Kask takmayan Dolu İnsan Görüyorum. Bunu prensip haline getirmemiz lazım. Ben Bakkala ekmek almaya giderken bile Motorla gıdıyordum, Kask hep kafamdadır. 2.cısı Trafık kuralları, Sürekli şerit değiştirme olayıda Cabası bunlara dikkat etsek öncelikle daha iyi olur. Ayrıca saolasın allah daha iyisini sana nasp etsın Motorize_deli :mrgreen:

:) 1. etken "KASK"

kusura bakmayın ama Kask takmayan Dolu İnsan Görüyorum. Bun:queen: :queen: u prensip haline getirmemiz lazım. Ben Bakkala ekmek almaya giderken bile Motorla gıdıyordum, Kask hep kafamdadır. 2.cısı Trafık kuralları, Sürekli şerit değiştirme olayıda Cabası bunlara dikkat etsek öncelikle daha iyi olur. Ayrıca saolasın allah daha iyisini sana nasp etsın Motorize_deli

öncelikle sende saol umarım motor yaşamın boyunca arka tekerin yanına dahi gelmez ( hava atman haric :mrgreen: )
Ama ben diyorum sadece arabalar değil herkezi bilinçlendirme çalışmaları Araba, yaya ve bizler hepimizin bilinçlendirilmesi lazım bunun için çabalıyalım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir pazar günü sessimizi duyurmak amacıyla ülkenin her yanında aynı anda kornalarımıza basıp SESİMİZİ ARTIK DUYUN kampanyası yapabiliriz....Bütün türkiye aynı anda yaparsak ses getirebiliriz...

Tv ve gazetelerde tanıdıkları olanlar bu haberleri yayınlatabilirlerse eminim çok ses getiririz....

Bu konuda destek bekliyorum sizden.....

Haydi türkiyem duy sesimizi biz motosikletçiyiz adı altında bir şey yapalım....

Motorize_deli kardeş ben her zaman hazırım . dediğim gibi . Özellikle radyoda istediğiniz her metni her reklamı yaparım . motorcu yum sonuna kadar destek verrim .

site sahibi ile felanda görüşebilirsiniz. radyoyu burayada koyarız motosiklet.net e giren herkez radyo yu direk dinleyebilir.

www . radyohayal . com olarak her zaman arkanızdayım .

bu arada radyo tamamen yasal müyap izinlidir . . çoğu kişi bilir radyoyu .

dediğim gibi her türlü ama her türlü yardımı yapmaya hazırım istediğiniz zaman ben burdayım . msn adresi vermek yasakmı bilmiyorum ama .
[email protected] adresinden her zaman ulaşabilirsiniz bana .

0543 568 39 91 buda cep bumaram . eğer nette olmazsam burdan ulaşabilirsiniz.

bizde öle ortaya laf atıp kaçmak yok .

çok arkadaşımı ve sevdiğim abilerimi kaybettim ben böle dengesiz şöför ler yüzünden ..

her zaman arkanızdayım .

saygılar sevgiler..

laf atıp kaçmadığının farkındayız helal olsun sana :)
Ama edebiyatçı bir arkadaş sana bi metin ulaştırsa :)
Yokmu edebiyatı iii olan 2 kelimeyi bi araya getircek birileri :D
bakın radyodu reklam çıkarıcaklar

Bir pazar günü sessimizi duyurmak amacıyla ülkenin her yanında aynı anda kornalarımıza basıp SESİMİZİ ARTIK DUYUN kampanyası yapabiliriz....Bütün türkiye aynı anda yaparsak ses getirebiliriz...

Tv ve gazetelerde tanıdıkları olanlar bu haberleri yayınlatabilirlerse eminim çok ses getiririz....

Bu konuda destek bekliyorum sizden.....

Haydi türkiyem duy sesimizi biz motosikletçiyiz adı altında bir şey yapalım....

en çok etkili olacak şey budur bence
türkiyede herşeyi vezirde eden rezilde eden medyadır illaki bu kadar insanın içinden medya ile bağlantısı olanlar vardır bir medyacı yüzlercesini harekete getirebilir eylemimizi çekebilir....

GÖRÜN BİZ MOTORCULARI & KASK VE KORUMALIK TAKALIM plsss

Son düzenleme:
:cat: haklısın bende elimden gelen destegi veririm...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar