Baba sana samimi sölüyorum sen bu motordan sonra ybrye geçersen (ybr125)
bırak cbf150 yi satmayı motorculuk hayatına son verirsin![]()
o kadar vahim olur durumun benden söylemesi.
Kısa öz ve etkili cümleler...
Doğru söze ne denir.Metehan denir...
dostum inanırmısın bazı rampalar olurdu mobilet(105 lik) çekmezdi fitil olurdum...hız alması lazımdı...önüne bir araba veya yaya çıktımı yavaşladınmı o rampayı anlaki iman gücüyle çıkardım...Örnek Ayazağadan Maslağa çıkan askeriyenin önünden geçen rampa...çıksın diye dua ederdim...yanımızdan birileri geçtimi gülerdi bize...eşe dosta görünmeyelim diye arka sokakları kullanırdık...mahallede...aman bir gören olmasında bir an önce kaçayım mahalleden...çoluk çocuğa malzeme olmayalım diye...atsan atılmaz satsan satılmazdı mobilet efsenesi...benzine biraz fazla 2t yağ karıştırdıkmı değme dumanın keyfine...arada bir boğulurdu şişerdi...kayış kasnaktan çıkardı...zincir atardı bisiklet gibi...fren Allaha emanetdi...durdun durdun duramadın vurdun ambiansıydı...arkana kimseyi alamazdın...çalışmazdı...korna sesi komikti...zil sesi gibi feci bişeydi...yağmurda buji ıslandımı nanaydı...1 saatten az sürede çalışmazdı...heleki birikintiye girdinmi evlere şenlikti...hemen stop ederdi...başla itmeye...erdocum biz bu yollardan geçtik...
şimdi cıbıf 150 bize Abdurrahman Çelebi değilde İmparator geliyor desem inan bana...şimdi Honda malına o kadar güveniyor ki ayak çalıştırma bile koymuyor düşün yani...o kadar soğukta tek basışta gaz alıyor ...farların 15-20 metreyi rahatlıkla göstermesi bile bana lüks geliyor şu an...ybr de bile bu far sistemi yoktu...iri duruşu herkesin dikkatini çekiyor...gelen geçen soruyor...Transalp yavrusu hatları taşıdığı için birazda olsa bizde üst kategorilerde fink atıyoruz...
şahsen motor güzel ama değerini anlayana...senin çok istekli olduğunu görünce bende senin adına sevinmiştim...böyle olmasınıda doğal olarak karşılıyorum...herşeyin hayırlısı olsun...