Suzuki GSX-R 1000 Yoshimura

Make Model : Suzuki GSX-R 1000 K6 Yoshimura

Year : 2005

Engine : Liquid cooled, four stroke, transverse four cylinder, DOHC, 4 valves per cylinder, TSCC

Capacity : 998.6

Bore x Stroke : 73.4 x 59 mm

Compression Ratio : 12.5:1

Induction : Fuel injection 44 mm

Ignition / starting : Digital/transistorized / electric

Max Power : 150 KW 205 hp @ 11800 rpm (213 hp with SRAD)

Max Torque : 131 Nm @ 9500 rpm

Transmission / drive : 6 Speed / chain

Front Suspension : Inverted telescopic, coil spring, fully adjustable spring preload, compression and rebound damping

Rear Suspension : Link-type, gas/oil-damped, fully adjustable spring preload, compression and rebound damping

Front Brakes : 2X 320mm discs 4 piston calipers

Front Tyre : 120/70 ZR17

Rear Tyre : 190/50 ZR17

Seat Height : 810 mm

Dry-Weight : 165 kg

Fuel Capacity : 18 Litres

Suzuki motogp'de kullandığı motoru biraz değiştirerek yola uyarlamış bence .. Mükemmel yol tutuş ki suzukinin yol tutuşunu kullanan bilir, frenlemesini de söylememe gerek yok herhalde ki etkileyici bir fren sistemine sahip, ve güç orantısı : 205 beygir - 165 kg akıllara zarar dikkat edilmesi gereken bir alet

bunlar da birkaç video ve resimler :

http://www.youtube.com/watch?v=vG_iJJzcIC4

http://www.youtube.com/watch?v=98WKhUh5TSA

İbresi 300 km/h ile sınırlandırılmış bu aletin fakat bu sınırlamayı kaldırabiliyorsunuz .. :queen: :queen:

İşte karşınızda en güçlü seri üretim 1000cc !!!!!!

Ooooooyyy ooooooyyy ooooyyy,ne şeker şey bu yahu.
Türkçe çılgın at desek olurmu?

200 hp olur normal ama 165 kg olurmu ya...

Allaaaaaah :queen: :queen: :queen:

@cayman
bunun seri üretim olduğundan eminmisin??? özel şiparişle üretiliyor olmasın sakın...

böle aletleri halka açık yerlerde göstermeyin die kaç defa sölicem

cinnetlere cinayetlere ve halkta isyana neden olabilir

gerçekten çok güzel alet

@repsolcu seri üretim bu motor .. Yalnız herkese vermiyorlar öyle belirli şartlar aranıyor.. Ferrari enzo veya mercedes SLR'ı nasıl herkes kullanamıyorsa bu da öyle ... Zaten Türkiyede bulunmuyor bu motor ... Getireceklerini de tahmin etmiyorum özel üretim çünkü bu.. Yoshimura edition diye geçiyor sınırlı üretim :wiinkk:

@repsolcu seri üretim bu motor .. Yalnız herkese vermiyorlar öyle belirli şartlar aranıyor.. Ferrari enzo veya mercedes SLR'ı nasıl herkes kullanamıyorsa bu da öyle ... Zaten Türkiyede bulunmuyor bu motor ... Getireceklerini de tahmin etmiyorum özel üretim çünkü bu.. Yoshimura edition diye geçiyor sınırlı üretim :wiinkk:

ya seri üretim olsa ne oluuur, özel siparişle olsa ne olur :p

ver bana Veyron u bak bakalım kim kimi geçiyo :mrgreen: :mrgreen: (konuyu nasıl saptırıyorum ama :queen: )

paylaşım için sagol :rendeer: . fakat arkadaşıdım verdigin bilgilerde biraz yanlış var gibi...

burdaki k6 yazısı motorun yılını ifade etme amaçlı kullanılır(suzukiye özel bir ifade şekli bu:bounce: ). yani k6=2006 demek
fakat altta yılın 2005 oldugu belirtilmiş. bir motor aynı zamanda hem 2006 model hemde 2005 model nasıl oluyor.:silent:

paylaşım için sagol :rendeer: . fakat arkadaşıdım verdigin bilgilerde biraz yanlış var gibi...

burdaki k6 yazısı motorun yılını ifade etme amaçlı kullanılır(suzukiye özel bir ifade şekli bu:bounce: ). yani k6=2006 demek
fakat altta yılın 2005 oldugu belirtilmiş. bir motor aynı zamanda hem 2006 model hemde 2005 model nasıl oluyor.:silent:
:mrgreen:

Bende diyordum kim soracak diye :mrgreen:

2007 modelleri 2006 sonunda tanıttılar öyle değil mi

Bu da 2006 model 2005 yılında tanıtılmış

o yüzden year 2005.... K6 2006 model demek oluyor

bunu bende biliyorum merak etme :wiinkk:

Fakat halen tereddütteysen siteyi yollayabilirim kendi gözlerinle görebilirsin :wiinkk:

ya seri üretim olsa ne oluuur, özel siparişle olsa ne olur :p

ver bana Veyron u bak bakalım kim kimi geçiyo :mrgreen: :mrgreen: (konuyu nasıl saptırıyorum ama :queen: )

Veyron 1001 hp 16 silindir + 4 tane turbo

bu ise atmosferik ve 205 hp

Veyronu alacağına bu motora kanat ve turbo taktırır havalanırsın :mrgreen:

Ki veyronun fiyatını biliyosundur herhalde. ben o paraya ducatiye ortak olurum :mrgreen:

Son düzenleme:
banane arkadaşım ikiside aynı olcak. onun bunu anlamam. suzukiye mail mi atarsın ne yaaparsın artık.

Year : 2006

biz böyle görmek istiyoz
:p

banane arkadaşım ikiside aynı olcak. onun bunu anlamam. suzukiye mail mi atarsın ne yaaparsın artık.

Year : 2006

biz böyle görmek istiyoz
:p

Yaaa elint illa sapıtıcan konuyu heee :mrgreen:

OK özel istek üzerine sitelerde böyle yazsa bile sana söz dediğin gibi yazıcam :mrgreen:

Veyron 1001 hp 16 silindir + 4 tane turbo

Veyronu alacağına bu motora kanat ve turbo taktırır havalanırsın :mrgreen:

+ 1250 Nm...

kanat ve turbo taktırırsın evet ama 2 teker olduğundan; 1 havalanır, 2 havalanırsın...

3. ye artık kendini nerde bulursun orasını Allah bilir :mrgreen:

bu motosiklet ile ilgili bir başlık daha evvelki zamanlarda açılmıştı. keşke bir araştırsaydın.
yanılmıyorsam bu motordan 20 tane mi ne üretildi. fiyatı da 30000 euro civarlarındaydı yanılmıyorsam.

ayrıca bildigim kadarıyla SRAD'ın ne oldugunu da açıklayayım;
Suzuki Ram-Air Direct
yani hava destegi ile alınan güç demek. hani motosikletlerin ön kısımlarında hava girişleri var ya işte o hava girişlerine havayı verince haliyle güç artıyor (bahsettigim hava girişleri kawasakilerde kocamandır mutlaka dikkatinizi çekmiştir)
ayrıca yine belirteyim motosiklet kataloglarında veya broşürlerinde motosikletler (SS'ler için konuşuyorum) için yazılan beygir degerlerinde yamaha ve kawasaki Ram-Air ile olan degerlerini Honda ve Suzuki ise Ram-Air'sız olan degerlerini yazarlar.
yani 172 bg'lik en güçsüz japon olarak düşündügünüz honda 1000rr ram-air ile 180 beygire yakın bir güç vermektedir.
ayrıca yine belirteyim bu güç verileri kranktan ölçülen degerlerdir.
önemli olan arka tekere inen güçtür. diger japonları tam bilmiyorum ama 1000rr'da arka tekere inen güç 150 beygir civarı bir şeydi (ya 152 idi ya da 154'tü tam hatırlamıyorum.)
bu arada herkesin yaptıgı dyno farklı çıkabilir. çünkü dyno'yu etkleyen bir sürü faktör vardır. motosikletin bulundugu ortamın sıcaklıgının farklılıgı bile sonucun farklı olması için bir sebeptir.

bu motosiklet ile ilgili bir başlık daha evvelki zamanlarda açılmıştı. keşke bir araştırsaydın.
yanılmıyorsam bu motordan 20 tane mi ne üretildi. fiyatı da 30000 euro civarlarındaydı yanılmıyorsam.

20 adet üretildiyse demek ki seri üretim değil bu motor...

Allaaaaah, cayman bittin sen.aklın varsa kaç canını kurtar :queen: :queen:

ayrıca bildigim kadarıyla SRAD'ın ne oldugunu da açıklayayım;
Suzuki Ram-Air Direct
yani hava destegi ile alınan güç demek. hani motosikletlerin ön kısımlarında hava girişleri var ya işte o hava girişlerine havayı verince haliyle güç artıyor (bahsettigim hava girişleri kawasakilerde kocamandır mutlaka dikkatinizi çekmiştir)
ayrıca yine belirteyim motosiklet kataloglarında veya broşürlerinde motosikletler (SS'ler için konuşuyorum) için yazılan beygir degerlerinde yamaha ve kawasaki Ram-Air ile olan degerlerini Honda ve Suzuki ise Ram-Air'sız olan degerlerini yazarlar.
yani 172 bg'lik en güçsüz japon olarak düşündügünüz honda 1000rr ram-air ile 180 beygire yakın bir güç vermektedir.
ayrıca yine belirteyim bu güç verileri kranktan ölçülen degerlerdir.
önemli olan arka tekere inen güçtür. diger japonları tam bilmiyorum ama 1000rr'da arka tekere inen güç 150 beygir civarı bir şeydi (ya 152 idi ya da 154'tü tam hatırlamıyorum.)
bu arada herkesin yaptıgı dyno farklı çıkabilir. çünkü dyno'yu etkleyen bir sürü faktör vardır. motosikletin bulundugu ortamın sıcaklıgının farklılıgı bile sonucun farklı olması için bir sebeptir.

Faydalı bilgiler için teşekkürler ama ben bu başlığı daha önce görmedim ... Resimlerini gördüm sadece ama kimse ayrıntısınla yazmamıştı bu motorun 205 hp olduğunu özelliklerini vs... Ayrıca yoshimura K5 K6 gibi modeller mevcut ve fark olabiliyor aralarında :wiinkk:

Motordan kaç tane üretildiğin ve fiyatını bilmiyorum ama mu gece işten gelince bulursam eğer yazacağım bilgilendirmek amacınla :wiinkk:

Ben tahmin yürütmedim ve açıkçası kaç tane üretildiğini bilmiyorum ama bulursam yazacağım

Suzukiye giden ecele gider :queen:
Böyle bir aletin kontrol edilebildiğine emin misiniz? Şahsen hayatım boyunca bu güçte bir canavarın üstüne binmek isteyeceğimi zannetmiyorum. 1. viteste bile eşek cennetine yollar mazallah adamı. :queen:

Şu anda edindiğim bilgilere göre 20 tane üretilmiş

fiyatı : 22.900 €

Özel istek üzerine üretim yapılabiliyor

bugüne kadar seri üretilen en güçlü 1000 cc ayrıca

Special limited edition olması seri üretim olmayacağı anlamına gelmez :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar