Biraz erken gelin, benim ders 11.30a ertelendi, takılırım on onbeş dakika11 gibi scorpla realdeyiz , bana bi zincir yağı lazım onu da alırız![]()
water senin kimliğin cinsiyetin Da Vinci şifresine döndü valla...Ortaya çıkda zerafetini herkes görsün..İstihbiritlerim ve izlenimlerim der ki Watercolours zarif bir üniversite öğrencisi hanımefendi...En azından yazılarını tek tek incelediğimizde senin baymayan bir bayan olduğunu anlayabiliriz...PRO sen bu işlerde sıkısın...takipçi ol...elbirliğiyle şu waterı topluma kazandıralım...
![]()
pro abı buraya resımı nasıl eklıyoz yaaaar: demınden berı ugrasıyom ekleyemedım
r: ..şöyle ayrıntılı sekilde bi göstersen olmaz mı yaaaa
![]()
Pazar günü için biraz sosyal bir insan olayım dedim gideyim buluşayım dedim..Ama nerdeee başlık 28 i buluşma 27si olmus
![]()
Havalardada cok farklı bir degişiklik olucak son günümüz gibi geliyor..

Biz _alp_ ile yanlarına gittik, fena bi yere sokmuşlar motorları, çamur devran içinde kalmışlar, Evrenin motorsa kalmış, sanırım bir daha hiç sesi çıkmayacakBuluşma 28'indedir arkadaşlar.
Bu arada az önce bizimkiler aradı motorları çamura saplamışlar, ikisi çıkmış, teki çıkmamış.. :mrgreen:
Hacettepe'de kalmışlar. Rüzgar konusuna gelince hakkaten felaket, bilkentte motor devrilecekti, _alp_ ile kapalı garaja koyduk artık. Düz yolda gitmeyi bırak, park halindeyken üzerinde duramıyordum motorun.ya nerde saplamışlar yahu...bende şimdi eve geldim motoru paketleyip kaldırdım garaja...dooru dürüst yolda gidilmiyo ümitköy taraflarında acaip bi rüzgar vardı...
ya bi gezemedik neyse bir başka bahara artık ne yapalım...
yarın 2 de görüşürüz artık...
haydin kolay gele...
Hacettepenin içinde kalmışlardı, yerde en az 6-7 santimlik yumuşak çamur tabakası vardı, motorlar ağızlarına kadar çamur dolmuşlardı. Evrenin motoru göremedik bile, geride kalmıştı. Bizden hayır gelmeyeceğini anlayınca bari biz burada kalmayalım dedik, çıktık zar zor, bi de bizle uğraşacaklardı yoksa.nolmus ya ben biraktigimda tam gaz gidiolardi :cyclopsan