Evrenin motorsa kalmış, sanırım bir daha hiç sesi çıkmayacakale:
kampuste enduro yapmadilarsa hacettepe koyune gittiler heralde, soledim ama onlara yol berbat orda diye...
vıhhhhhh evren abıııııııı.ank da olsaydım hemen gelırdım sondaj makınasını alıp
motorunu cıkartırdım ordan amaa.taaaaaaaa gümüşhanedeyım nasıl gelıyım yahuuu.gecmıs olsun yaaaa...
Arkadaslar son durum : Mukemmel bi gezi gecirdik cok eglendik. Endurocu ruhumuzu ortaya cikartip camurada daldik. Simdi bizim eve geldik keyif yapiyoz =) Serdar ile ben motorlarida yikattik tertemiz oldu hee ufak bi sorunumuz var onuda soylemeden edemiyecem R3N in motor hala camurda. Simdi bi plan yapip onu cikarticaz =)
Onuda halledince mukemmel gezimizin resimlerini ekliyecem =)
abi çekme halatını bağlayacağımız taşıtın traktör falan olması lazım![]()
abi kendine haksızlık etme seninde water'den pek farkın yok:queen: :queen: :queen:
Topatapan yanımda, bacak bacak üstüne atmış, motor dergisi okuyor. mete_han'a inat, cıbırımla çıktım çamurdan, yağmur çamur dinlemiom dedirochas abi özelden konusuruz diyeceğim ama gerek yokher taraf çamur , yaklaşık 400 metre kadar , bi iki foto gelecek biraz dan scorpu bekliyorum
rochas abi özelden konusuruz diyeceğim ama gerek yokher taraf çamur , yaklaşık 400 metre kadar , bi iki foto gelecek biraz dan scorpu bekliyorum
abi zor çıkarır ama çıkarmayı becerirse kötü , inşaattan değilse forumdan biri olabilir![]()