[Ankara - MT]

anaaa havalara bak yauww,,,bugun resmen yandım sıcaktan,,,yrn hava böle olursa ben motoru kış uykusundan uyandırıp 2 tur atıcam.katılıcak olursa buradan hbrleşelim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehehehehe!

sorma kapattım zaten canavarı bodruma... inip çalıştırıyorum sadece birkaç dakika...

kaskı montu falan da fuardan almayı düşünüyorum o yüzden nisana kadar trafiğe de çıkamayacam. emanet kask soruyorum insanlara ama, kurşun kalem değil ki çıkarıp versinler...

ben kafayı yerım yaw motor durcak aşağıda ben binmicem:) iyi dayanıosun dostum tbrkler:cyclopsan

ben kafayı yerım yaw motor durcak aşağıda ben binmicem:) iyi dayanıosun dostum tbrkler:cyclopsan

Arda iyi kötü bir deri mont, iyi de bir kask buldum abi. Dizliklerim de var. Eldiveni de halledip hava iyi olursa çıkıyorum yarın. dediğin gibi durmak çok zor. :cherry:

bundan sonra toplantı olursa ben de gelebiliyorum millet, bugün bir sınav illetinden daha kurtuldum. bundan sonraki ilk sınav yaklaşık 2 ay sonra... :queen:

imkani ve akli olan cikarsin motorunu bugun efsane guzel bi hava var, ise de motorla geldim :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

bende okulu astım gitmedim,havalar 3 gündür süper gidiyor canım acayip motor çekti valla

ulam bi adam gibi kar yagmadi gitti..
bu ne bicim kis belli degil..

abuk sabuk seyler yaparak, global bi sekilde isindik rahat ettik valla..
hayirlisi..

sanirim ben "beyaz ankara" seviyorum.. :]

Shakulin

shakulin ya bi ara tuz golune gotururum seni her yer bembeyaz orda,
birak havalar kalsin biraz boyle :mrgreen:

anaammm yanıyo hava,, vay halimize .ben çıkıyom gezmeye. 1-2 saate dışarıdayım..

ben ogle tatilinde cevre yolundaydim konutkentten bi optimuma gidip geldim kave icmeye :cat:

cuma gününden snra havalar bozuyomuş,mevsim normallerine düşücek sıcaklıklar,hatta pazar kar olabilir.

ohhh beee,,iyi gezdım he bgun,, cok tatlı bir hava vardı. kısmetse yarında sürtücem

Merhaba Arkadaşlar,
3-4 Şubat 2007 tarihinde Ulus GSGM toplantı salonunda saat 12:00'da eğitim toplantımız yapılacaktır.
Cumartesi ve Pazar günü lütfen saat 12:00'dan önce toplantı salonunda olmanızı rica ediyorum. Bu toplantıyı 2 güne yayarak her gün birkaç saat alacak şekilde toplantı yapacağız.
Toplantıya gelirken sizden getirmenizi istediklerimiz aşağıda yer almaktadır. Lütfen lisansı olsun olmasın bütün arkadaşlar bu saydıklarımı getirsinler.
Moto GP bu sene 22.04.2007 tarihinde İstanbul parkta yapılacaktır.Görev yapacağınız tarih için; çalıştığınız veya okuduğunuz makamlara resmi yazı gönderilecektir. İzinlerinizle ilgili lütfen 3-4 şubatta gerekli bilgilerinizi iletiniz.

Yanınızda getirecekleriniz
3 Adet vesikalık foto(renkli fotokopi olmayacak)
Nüfus cüzdanı fotokopisi
TC.Kimlik No
Hakem Lisansı

http://www.motosiklet.net/forum/sho...egitim-gunleri-27045.html?p=551560#post551560

Forumdan Uzaklaştırıldı
:pr: :pr: :pr: :pr:
bende doguda kartopu oynuyooom :cherry: :cherry:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
gençler ve genç kalanlar! :cherry: hava güzel ise cumartesi ufak tur yapıyoruz.
toplantı başlığına bakmamış olanlar için yazdım. şimdilik 4 kişiyiz gibi görünüyor.

pazara da zaten aynı mekanda toplanıyoruz.

ne guzel.abilerim ablalarım buluşn gezın bu gunlerde bn neler yaptıgınız burdan takip ediyom.İnşallah ileride bnde sizlerin arasına katılarak mutlulugun heyecanın doruguna ulaşrım.(daha da ötesıne:queen: )
sizlere iyi eylencer tekrardan(ank:pale: )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar