sana ozelden mesaj atiyorum Uludag'la ilgili...dostlarım,,iş dolasıyla uludağa gidiyorum...1 hafta sonra görüşmek üzere,,kendinize çok iyi bakın..
gule gule git, iyi haberlerle don...
sana ozelden mesaj atiyorum Uludag'la ilgili...dostlarım,,iş dolasıyla uludağa gidiyorum...1 hafta sonra görüşmek üzere,,kendinize çok iyi bakın..
slm.kendini genç hissedenler
:cherry: abi nerde buluscazdostum aramıza hoşgeldin...:rendeer:
pek seyrek giriyorsun nete herhalde :farao:
daha sık aramızda görmek isteriz seni
adaştık değilmi?:queen:
TAMAMDIR ABİ SEN NASIL İSTERSEN :cyclopsanferhat buradan cbr ile çıkacağız...
gürkay abine artçı olacaksın akhisar'dan sonra, bergama çatımında da izmirden gelenler ile buluşacağız
tabii işletmenin bizim iş durumlarını ayarlar isekolmaz ise biraz geç çıkacağız
:queen:
TAMAMDIR ABİ SEN NASIL İSTERSEN :cyclopsan
TAMAMDIR ABİ ŞİMDİ ZATEN HAVA COK BOZDU İSKENDER ABİYEDE COK GECMIS OLSUNiskender de arıza var
biraz rahatsız(büyük geçmiş olsun kardeşime)
gelemeyebilir gibi geziyer:
artık bakacağız son durumuna :rendeer:
havada bozacak gibiale: çok soğuk ve yağmur olmazsa gideceğiz artık:silent:
favori ve lodos kardeşlerim karda yağsa ben bu geziye gidecem:mrgreen:
ama sizleri bilmem
hem delikanlı adam kıvırmaz:cherry: :cherry: :cherry: :queen:
birileri bana diyodu ama :queen: :queen:
yabadaba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:queen:
abiii ayp oluyo ama benim kıvırcamı zannediyonuzmu vala kargamı yağar tasmı yağar ne yağcaksa yağsın biz yinede ordayız :queen: teker cevirmeye hazır ol :flower: ::coool::favori ve lodos kardeşlerim karda yağsa ben bu geziye gidecem:mrgreen:
ama sizleri bilmem
hem delikanlı adam kıvırmaz:cherry: :cherry: :cherry: :queen:
birileri bana diyodu ama :queen: :queen:
yabadaba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:queen:
abiii ayp oluyo ama benim kıvırcamı zannediyonuzmu vala kargamı yağar tasmı yağar ne yağcaksa yağsın biz yinede ordayız :queen: teker cevirmeye hazır ol :flower: ::coool::
slm arkadaşlar ve mecıt kardeş nerlerdesınız yıne bışıler karıştırıyorsun galıba mecıt sesın solugun kesıldı yenı grubun nasıl gıdıyo duydum kı çıg gıbı buyuyormuşsunuz sevındım ınankı ama bır cuma toplantıya katılda bı goruşelım senınle yaramaz cocuk optm senı kendıne ıyı bak
arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ediyorum. manisadaki son toplantıdan bu yana rahatsızım. bugün doktorumla görüştüm. yarın bana 20 gün rapor yazacak. ayvalıkta aranızda olamayacağım. sizlerden özür diliyorum. eminim çok eğleneceksiniz.
mert akıllanmadın gittin :queen:
millet gezer tozar sen karşıdan bakarsın :cherry:
iyileş lem bir an önce :wiinkk:
teker çevirelim ,beraber yol yapalım biraz
daha makineleri modifiye edicez dakara katılacaz :queen: