iski işi başka yerlere taşıma :queen:
Merhaba arkadaslar ben manisadan asil.manisa kayitlarindaki ilk ruhsatli bayan motosiklet kullanicisiyim.suan elimdeki 2.motosikletim motosikletcik desem daha dogru olur sanirim7 aydir ingilterede yasiyorum bu yaz donucam turkiyeye..geldigimde hemen honda cbr 600 f almak istiyorum..2.el bulunurmu yaza kadar? nekadar piyasa suan?yardimci olursaniz sevinirim.muratla mecitede honda arayislari icin cok tesekkurler..bayan kullanicilar msnde toplanalimmi grup kurmak icin???
bayan kullanicilar msnde toplanalimmi grup kurmak icin???
Bİ GRUBUMUZ VAR ZATEN :cherry: SENİDE BEKLERİZ:
niye bukadar az bayan var anlayamiyorum ya arkadaslar.4 senedir ugrasiyorum en fazla 3 kisiye aldirabildim motor..cc si az olsun ama olsun artik su manisa trafiginde renk.. msnimi vereyim hemen unutmadan [email protected]
bu arada arkadaslar bana ikinci el racing piyasasi hakkinda bilgi verirseniz cok mutlu olucam..yada sifir racinglerde taksit olayi varmi..
Manisa Gurubu merhaba Ben Erkan Doğma Büyüme Manisa lıyım. 1999 dan beri Motor kullanıyorum. Şu an Mesleğim gereği (Makine Öğretmeniyim) Soma da ikamet ediyorum. Ctesi-Pazarları Manisa ya geldiğimde arkadaşlar ile tanışmak isterim .