Merhaba Arkadaşlar.
Ben Erkan Guruba yeni katıldım. 1999 dan beri aktif motor sürücüsüyüm. aslen Manısa lıyım. Öğretmenim ve görev icabı Soma da ikamet ediyorum. Bir mani olmaz ise Bergama Çatısından geziye dahil olabilirim. Hemde yüz yüze tanışmış oluruz. Görüşmek üzere...
HAVA bozucak bu hafta ama carsambadan sonra tekrar duzeliyor yani umarim cumartesiye guzel bi hava bizi beklerinşallah hava güzel olurda katılım çok olur
yalnız bu sefer otel almayabilir hehe :mrgreen:
abi o is tamam...sercan benim yiyen var havra yamaha servisioda gelicek eşiyle birde kızları var onlra deniz manzaralı bi oda ayırırmısın bana dön
insallah, ama olmassan zaten olmaz, gelirken darbukayi unutmaKismetse bende varim
bakarizla olmaz bu is listeye yaziyorum.. yerin ayrildio gün glsin hele bakarız duruma göre
yaziyorum... +1 gel ama:mrgreen:hadi sercan oluştur listeyi. yaz benide. serkan kardeşim görüşelim. beraber çıkarız bir aksilik olmazsa
Mecit sen ve dondurmania musait degil diye bu gezi bi hafta ertelendi, ekme sansin hic yokkkk(kizgin bakış yapiyorum sana ama nerden koyuluyo bulamadim) oyle naz yapamassin bana... zorla kardesim bu gezi, var mi itirazin...ARKADAŞLAR,,okulum dolayısıyla uludağa gidiyorum bu gece,,haftaya cumartesi gecesi dönüyorum,,eğer yorgun olmaz isem gece bi çıkartma yapabilirim ayvalık'a...
şimdilik ben gelemiyorum
ne taraftan geleceksiniz? bu hafta yagis var ama carsambadan sonra duzelicek insallah, ben kurulamaya baslarim yollarihava sıcak asvalt kuru olursa gelebilirim:cat:
selam sercan son ayvalık gezisinin tadı damağımızda kalmıştı yenisini bekliyorduk. havran motor dosları olarak daha geniş bir kadro ile katılmayı düşünüyoruz .organizasyonda emeği gecen arkadaşlara çok teşekkür ederiz.
yer ayırtma ve ayrıntılı liste için biraz zaman istiyoruz görüşmek üzere
ooo bu sefer otele sığamıyacağız anlaşılan şimdiden listeler dolmaya başladı
ayvalığı inleteceğiz anlaşılan
ilki de çok güzeldi
eminim bu daha da güxel olacak
kardesim ayip ettin ben o gece zil takip oynicamgittardando, ben ve Erhan gitarda, sen ve ruzgarbey vurmalı calgilarda
ama o gece biraz da bara gidelim yaaa, ben servis olayini ayarladim... hani alkollu motora binmiyoruz yaa.. servis beles:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bu arada buyuk ihtimal ben de izmir'e gelip geziye sizle baslicam... cumadan toplantiya gelmek istiyorum...
merhabalar, demekki komsuyuzben ve eşim de ayvalık altınova'dan katılmak istiyoruz yaşımız biraz geçkin (59)ama gençlerle beraber olmak ayrı bir zevk rezervasyonla uglychild mı ilgileniyor irtibat adresi nedir organizasyonu tertip edenlere teşekkürler
Sercanım bende gelmek istiyorum.Bu arada o manzaralı odalardan biri de bana lütfen.Bi aksilik olmassa artçım da olucak ona göre eklersin...
sercancım doğum gününü en içten dileklerimizle kutlar hergününün motosiklet üzerinde geçmesini diler ileride de bir KTM sahibi olmanı temenni ederiz...ERHAN(KAMBERHAN)-ERKUT(AMONGHTUS) sevgilerle...:rendeer: :cat: :rendeer: