[MT İzmir - MT Manisa] 27 Ocak Cumartesi Ayvalik Gezisi

inşallah hava güzel olurda katılım çok olur
yalnız bu sefer otel almayabilir hehe :mrgreen:

sercan benim yiyen var havra yamaha servisioda gelicek eşiyle birde kızları var onlra deniz manzaralı bi oda ayırırmısın bana dön

hadi sercan oluştur listeyi. yaz benide. serkan kardeşim görüşelim. beraber çıkarız bir aksilik olmazsa.

Merhaba Arkadaşlar.
Ben Erkan Guruba yeni katıldım. 1999 dan beri aktif motor sürücüsüyüm. aslen Manısa lıyım. Öğretmenim ve görev icabı Soma da ikamet ediyorum. Bir mani olmaz ise Bergama Çatısından geziye dahil olabilirim. Hemde yüz yüze tanışmış oluruz. Görüşmek üzere...

aramıza hoşgeldin erkan. bende ayvalık gezisine akhisardan katılacağım. birlikte gidebiliriz. ayrıca haftasonu somadayım. motorcu ünsala uğrarsan tanışma fırsatımız olur.

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR,,okulum dolayısıyla uludağa gidiyorum bu gece,,haftaya cumartesi gecesi dönüyorum,,eğer yorgun olmaz isem gece bi çıkartma yapabilirim ayvalık'a...
şimdilik ben gelemiyorum

inşallah hava güzel olurda katılım çok olur
yalnız bu sefer otel almayabilir hehe :mrgreen:
HAVA bozucak bu hafta ama carsambadan sonra tekrar duzeliyor yani umarim cumartesiye guzel bi hava bizi bekler:)

sercan benim yiyen var havra yamaha servisioda gelicek eşiyle birde kızları var onlra deniz manzaralı bi oda ayırırmısın bana dön
abi o is tamam...

Kismetse bende varim
insallah, ama olmassan zaten olmaz, gelirken darbukayi unutma:)

o gün glsin hele bakarız duruma göre
bakarizla olmaz bu is listeye yaziyorum.. yerin ayrildi:)

hadi sercan oluştur listeyi. yaz benide. serkan kardeşim görüşelim. beraber çıkarız bir aksilik olmazsa
yaziyorum... +1 gel ama:mrgreen:

ARKADAŞLAR,,okulum dolayısıyla uludağa gidiyorum bu gece,,haftaya cumartesi gecesi dönüyorum,,eğer yorgun olmaz isem gece bi çıkartma yapabilirim ayvalık'a...
şimdilik ben gelemiyorum
Mecit sen ve dondurmania musait degil diye bu gezi bi hafta ertelendi, ekme sansin hic yokkkk(kizgin bakış yapiyorum sana ama nerden koyuluyo bulamadim) oyle naz yapamassin bana... zorla kardesim bu gezi, var mi itirazin...

selam sercan son ayvalık gezisinin tadı damağımızda kalmıştı yenisini bekliyorduk. havran motor dosları olarak daha geniş bir kadro ile katılmayı düşünüyoruz .organizasyonda emeği gecen arkadaşlara çok teşekkür ederiz.
yer ayırtma ve ayrıntılı liste için biraz zaman istiyoruz görüşmek üzere

ooo bu sefer otele sığamıyacağız anlaşılan şimdiden listeler dolmaya başladı
ayvalığı inleteceğiz anlaşılan
ilki de çok güzeldi
eminim bu daha da güxel olacak

hava sıcak asvalt kuru olursa gelebilirim:cat:
ne taraftan geleceksiniz? bu hafta yagis var ama carsambadan sonra duzelicek insallah, ben kurulamaya baslarim yollari:)

selam sercan son ayvalık gezisinin tadı damağımızda kalmıştı yenisini bekliyorduk. havran motor dosları olarak daha geniş bir kadro ile katılmayı düşünüyoruz .organizasyonda emeği gecen arkadaşlara çok teşekkür ederiz.
yer ayırtma ve ayrıntılı liste için biraz zaman istiyoruz görüşmek üzere

Evet hocam, gecen sefer muhabbet ilerlerken ayrilma vakti gelmisti, simdi tam kaynasiriz artik, gorusmek uzere... bu arada korfez motorculariyla ilgili bi proje var, gelince bahsederim:)

ooo bu sefer otele sığamıyacağız anlaşılan şimdiden listeler dolmaya başladı
ayvalığı inleteceğiz anlaşılan
ilki de çok güzeldi
eminim bu daha da güxel olacak

insallah Ozlem, bu arada merak etmeyin otel 80 kisi kapasiteli ama yan taraftaki otel de bizim sayilir, orasi da acik, yeter ki bi onceki gibi huzur ve nese dolu olalim...:) :) Manisayi tak pesine Ozlem:)

kardesim ayip ettin ben o gece zil takip oynicam:p gittardando, ben ve Erhan gitarda, sen ve ruzgarbey vurmalı calgilarda:) ama o gece biraz da bara gidelim yaaa, ben servis olayini ayarladim... hani alkollu motora binmiyoruz yaa.. servis beles:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bu arada buyuk ihtimal ben de izmir'e gelip geziye sizle baslicam... cumadan toplantiya gelmek istiyorum...

sercan cım valla bravo diyecek birşey yok hani.... sen kendine bir organizasyon firması falan kursana kardeşim herşey dört dörtlük olacak yine. geçen seferki ayvalık gezisini ve fiyatları hatırladıkça yani tebrik ediyorum seni.devamını bekliyoruz :cat: :rendeer: :flower: ::alkiis:: ::biggrinn ::haapppy: ::sefereee ::cheeeeer ::friends:

ben ve eşim de ayvalık altınova'dan katılmak istiyoruz yaşımız biraz geçkin (59)ama gençlerle beraber olmak ayrı bir zevk rezervasyonla uglychild mı ilgileniyor irtibat adresi nedir organizasyonu tertip edenlere teşekkürler

ben ve eşim de ayvalık altınova'dan katılmak istiyoruz yaşımız biraz geçkin (59)ama gençlerle beraber olmak ayrı bir zevk rezervasyonla uglychild mı ilgileniyor irtibat adresi nedir organizasyonu tertip edenlere teşekkürler
merhabalar, demekki komsuyuz:) yas 59, biraz geckin diyosun ama 59 bizim grupta orta yas sayiliyor:) gorusmek dilegiyle,
0 544 665 69 50 ulasabilirsiniz...

evvet. organizasyonu uglychild yapacak. siz geleceğinizi yazdınız ya mesele yok. sercan listeye dahil edecektir sizide. aramıza hoşgeldiniz...

Sercanım bende gelmek istiyorum.Bu arada o manzaralı odalardan biri de bana lütfen.Bi aksilik olmassa artçım da olucak ona göre eklersin...

Sercanım bende gelmek istiyorum.Bu arada o manzaralı odalardan biri de bana lütfen.Bi aksilik olmassa artçım da olucak ona göre eklersin...

ekledim Volkan'im... ben simdi kaciyorum.. bizim saxo CAN bi barda caliyor Cunda da.... eee bugun benim DOGUM GUNUM.... gidip kutluyayim:) kendime bi hediye alayim.. sabaha karsi listenin geri kalanini tamamlarim:)
sevgiyle kalin....
SeRCaN

sercancım doğum gününü en içten dileklerimizle kutlar hergününün motosiklet üzerinde geçmesini diler ileride de bir KTM sahibi olmanı temenni ederiz...ERHAN(KAMBERHAN)-ERKUT(AMONGHTUS) sevgilerle...:rendeer: :cat: :rendeer:

sercancım doğum gününü en içten dileklerimizle kutlar hergününün motosiklet üzerinde geçmesini diler ileride de bir KTM sahibi olmanı temenni ederiz...ERHAN(KAMBERHAN)-ERKUT(AMONGHTUS) sevgilerle...:rendeer: :cat: :rendeer:

AMIN diyorum. baska bisey demiyeyim zaten:) Ayvalık'a geliyosun degil mi?

favorii ,ben ve racingiski geliyoruz akhisar'dan... tabii süprizlerde olabilir daha bir hafta var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar