[MT İzmir - MT Manisa] 27 Ocak Cumartesi Ayvalik Gezisi

evet sevgili arkadaslar, rotamiz yine Ayvalık-Sarimsakli ve Cunda

27.01.2007' de ben Ayvalik'a giderim diyenler kimler...?

hsalmanli74ucp9.jpg

Konaklama : Sarımsaklıda Marine Otelde ( klima , sıcak su )
marineotel138bannerhb8.jpg

oda3pb2.jpg

Kapasite
31 oda ve 80 yatak
Sarımsaklı merkezde kumsala 20 metre mesafede..
Oda özellikleri
Deniz manzaralı , Klimalı , 24 saat sıcak su ve balkonlu odalar.... Ayrıca süit odalar.. Süit odalarda Klima ,Tv , minibar...

Konaklama -sabah kahvaltısı ve aksam yemegi dahil kisi basi 20ytl (açık bufe)

18 Kasim Ayvalik Gezimizden bir anı,

http://www.youtube.com/watch?v=8vz6PMLALhI

18kasimsd8.jpg

Etkinlik tarihi: 27 Ocak Cumartesi

bulusma yeri: Karşıyaka / Soğukkuyu Türkpetrol (KAPALI OLAN)

bulusma saati:COLOR]12:00... 12.30 da gaz aciyoruz:)

ilk mola: SEBAT DINLENME TESISLERI
ikinci mola: BERGAMA CATISI (ikinci molayi Bergama-Soma yolu uzerinden gelenlerle bulusma ve herhangi bi nedenle arkada kalan yada gec kalanlari kisa bi sure icin bekleme amaciyla yapabiliriz)

AYVALIKTAKI BULUSMA NOKTAMIZ:
17:00 de SEYTAN SOFRASI... en azindan onceden varanlarin beklemekten hic ama hic sıkılmayacagı bir yer...

Katılım Listesi
1) uglychild
2) gittardando
3) Ahmet Cebesoy
4) ten ten +1
5) Belifeless
6) speedygirl sule
7) Gureli + 1
8) lodos +1 mi?
9) Muharrem + 3
10) suzeko
11) weboy
12) Kamberhan
13) Ruzgarbey
14) Karakız
15) Racing iski
16) Mecit
17) Tek teker AGİ
18) HAVRANLI + coook cook fazlalar...
19) Balıkesir +1
20) Volkan Çimen +1
21) Duslemek
22) kedi
23) YAS +1
24) aakreeep
25) kuvva
26) favorii
27) Gurkay
28) Nictir
29) Sercedando +1
30) candyksk
31) Okram (şans) +2
32) Kambur01
33) ?

LUTFEN OKUYALIM

Sevgili arkadaslarim, buyuklerim kucuklerim,
Bulusma yeri ile ilgili olan organizasyonu en gec persembe gunune kadar bu forum uzerinden bir daha ayarliyalim ki internete surekli baglanamayan arkadaslarimiz bize saglikli bi sekilde katilabilsin...

cunku hem Izmir hem Manisa hem de Balikesirden gelecek olan arkadaslarimiz var... Ayriyetten yol da bizimle bulusmak isteyenlerde olucak... o yuzden iyi bi organizasyonla ve mola yerleriyle ilgili detaylari sizlerle gorusup guncellemek istiyorum...

1) Izmir ve Manisa grubu nerede bulusacak? sogukkuyu mu yoksa Menemen mi?

2) Bergama catisinda kimlerle bulusacagiz? (akhisardan gelecekler bu yolu mu kullanicak yoksa Muradiye koyunden Menemen'e mi gecicek?

3) Balikesir ve o yonden gelenlerle bi aksilik olmassa saat 5 civari yani gunes batmadan SEYTAN SOFRASINDA bulusalim...

HERHANGİ Bİ KARISIKLIK OLMAMASI ICIN 0 544 665 69 50

sevgili arkadaslar, havalar bugun itibariyle yagisli olacak, ama umarim bu taHminler dogru cıkmaz diyorum...
NE YAPACAGIZ?
guntr31io.gif

guntr44mh.gif

eveettt..... Sercan, kardeşim bak canlı müzik olayını tekrarlamazsak gelmem bak :p Gelmiyorum diyemeyiz zaten. otelde yeterince oda varmı bu sefer sığmıycaz gibi:mrgreen: Katılımın rekor düzeyde olmasını bekliyorum.

Arkadaşlar bide şunu belirtmek istiyorum. Bir gün önce yapıcağımız toplantıya geziye katılacak arkadaşların katılması gerektiğini belirtmek isterinm Sayıya göre 2 veya 3 grup oluştururuz. Ayarlamaları yapmak için herkez orda olursa hepimiz için iyi olur.

cumartesi akşamı bende çanakkaleye geçicektim
gündüz okul sergim var ama akşam size katılmak isterim
tabii şu fotoğraftaki full pencereli odayı sercan bana ayırman gerekk
malum denizi görmeden uyuyamıyorum :mrgreen:

ohh ohh gezin vallahi bizim kütahya da bi taraflarımız donsun:mrgreen:

Merhaba Arkadaşlar.
Ben Erkan Guruba yeni katıldım. 1999 dan beri aktif motor sürücüsüyüm. aslen Manısa lıyım. Öğretmenim ve görev icabı Soma da ikamet ediyorum. Bir mani olmaz ise Bergama Çatısından geziye dahil olabilirim. Hemde yüz yüze tanışmış oluruz. Görüşmek üzere...

cunda bay nihatta balık yemeden gelmeyin (eşim ayvalıklı ve 20 yıldır yazları ayvalıktayız)
menü
yeşil salata+kalamar+ahtapot sakızlı+tazeyse balık kokareç(engin abi tavsiye ederse yiyebilirisniz)+fener kavurma+papalina+ege otları sevenlere hindiba(ğ) +karides güveç (deniz mahsülleri dışındaki mezeleri de kendiniz seçin)+ tatlı ceviz ve turunç tatlısı var hataylılar iyi bilir ekmeğinizi zeytinyağına bolca banarsanız ana yemek yemeden kalkarsınız

Moderatör (forrap)
Cumartesi günü çalışıyor olmamdan kaynaklı aranızda olamayacağım...
Size iyi eğlenceler:wiinkk:

Eğer tefi bana vermezseniz ben yokum :queen: Bide deniz manzarası varmış neden ben deniz manzarasız odada kaldım öncekinde. Orkestra nasıl olacak kanunda olsun saxafon gitar kanun tef darbuka obua falan yaniii...

Bende Varııımmm + 1 olarak

Abi hayırdır +1 artçınmı var yoksa bilmediğimiz bişeylermi gelişti hadi hayırlısı. :)

Son düzenleme:
arkadaşlar ankara'daki gariban bizler de okuyoruz bu duyuruları, yazıktır günahtır, azcık az ballandırsanız... :pr: :cherry:

cevabını bulamadığım soru: neden izmir'e taşınmayayım?

eveettt..... Sercan, kardeşim bak canlı müzik olayını tekrarlamazsak gelmem bak :p Gelmiyorum diyemeyiz zaten. otelde yeterince oda varmı bu sefer sığmıycaz gibi:mrgreen: Katılımın rekor düzeyde olmasını bekliyorum.

Arkadaşlar bide şunu belirtmek istiyorum. Bir gün önce yapıcağımız toplantıya geziye katılacak arkadaşların katılması gerektiğini belirtmek isterinm Sayıya göre 2 veya 3 grup oluştururuz. Ayarlamaları yapmak için herkez orda olursa hepimiz için iyi olur.
kardesim ayip ettin ben o gece zil takip oynicam:p gittardando, ben ve Erhan gitarda, sen ve ruzgarbey vurmalı calgilarda:) ama o gece biraz da bara gidelim yaaa, ben servis olayini ayarladim... hani alkollu motora binmiyoruz yaa.. servis beles:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bu arada buyuk ihtimal ben de izmir'e gelip geziye sizle baslicam... cumadan toplantiya gelmek istiyorum...

cumartesi akşamı bende çanakkaleye geçicektim
gündüz okul sergim var ama akşam size katılmak isterim
tabii şu fotoğraftaki full pencereli odayı sercan bana ayırman gerekk
malum denizi görmeden uyuyamıyorum :mrgreen:
o odadan 2-3 tane var, madem ilk sen sordun, hazirsa ayarliyayim:)

speedygirl şule;553500' Alıntı:
GELİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM:queen:
sensiz olmaz, sensiz olmaz...
Bende Varııımmm + 1 olarak
guzel hikayelerinle bekliyorum:)

Bİ AKSİLİK OLMAZ İSE BENDE VARIM...:cat:
AMIN,
abi o kadar yıttım kendimi, gelmezseniz olmaz zaten:)
ümmet perkitan;553538' Alıntı:
ben yetişemiyorum size iyi tatiller iyi eğlenceler.
istesen gelirsin, daha bi hafta var...
ohh ohh gezin vallahi bizim kütahya da bi taraflarımız donsun:mrgreen:
termal iclik tavsiye ederim sana...

ben arkadaşlarla bi görüşeyim daha sonra dönerim
abi yok oyle arkadaslarla goruseyim, topla gel işte korfez grubunu... gecen sefer sagolsunlar yanliz birakmadilar bizi...
Merhaba Arkadaşlar.
Ben Erkan Guruba yeni katıldım. 1999 dan beri aktif motor sürücüsüyüm. aslen Manısa lıyım. Öğretmenim ve görev icabı Soma da ikamet ediyorum. Bir mani olmaz ise Bergama Çatısından geziye dahil olabilirim. Hemde yüz yüze tanışmış oluruz. Görüşmek üzere...
hosgeldin, catidan Ayvalık 40 km... orda bulusuruz tabii...

oooo gelmek isterdım ama kesın bısı soyleyememmmmmmm
Lodos abinin pesine takıl, gelirsin iste...
cunda bay nihatta balık yemeden gelmeyin (eşim ayvalıklı ve 20 yıldır yazları ayvalıktayız)
menü
yeşil salata+kalamar+ahtapot sakızlı+tazeyse balık kokareç(engin abi tavsiye ederse yiyebilirisniz)+fener kavurma+papalina+ege otları sevenlere hindiba(ğ) +karides güveç (deniz mahsülleri dışındaki mezeleri de kendiniz seçin)+ tatlı ceviz ve turunç tatlısı var hataylılar iyi bilir ekmeğinizi zeytinyağına bolca banarsanız ana yemek yemeden kalkarsınız
istahimi actin be abi,
ben mayis'a kadar Ayvaliktayim o aralarda gelirsen mutlaka ulas bana...
Cumartesi günü çalışıyor olmamdan kaynaklı aranızda olamayacağım...
Size iyi eğlenceler:wiinkk:
altindaki motorun hakkını ver:) atla gel... hic olmadi is cıkısı basar gelirsin, elbet senin gibi iş cıkısı gelmek isteyenler olur, ayri bi grup olarak gelirsiniz:) aklında olsun degerlendir....

Eğer tefi bana vermezseniz ben yokum :queen: Bide deniz manzarası varmış neden ben deniz manzarasız odada kaldım öncekinde. Orkestra nasıl olacak kanunda olsun saxafon gitar kanun tef darbuka obua falan yaniii...

Abi hayırdır +1 artçınmı var yoksa bilmediğimiz bişeylermi gelişti hadi hayırlısı. :)
işte muzik grubu da kuruldu yine, bu arada burda bi kanuncu arkadas var, onu da ayarlamaya calisacagim,
bu arada gureli abi tehlikelidir, ona hic belli olmaz:queen:

allah büyüktür hele bi o gün gelsinde...
insallah bi aksilik olmaz, hava da boyle olursa, gitarini almadan gelme, sevgili ev arkadasim:)

arkadaşlar ankara'daki gariban bizler de okuyoruz bu duyuruları, yazıktır günahtır, azcık az ballandırsanız... :pr: :cherry:

cevabını bulamadığım soru: neden izmir'e taşınmayayım?

evet neden tasinmayasin:) dusuk komisyonlu ev ayarlariz:mrgreen: :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahh ahh bizim tatilimiz farklı pazar,pazartesi ve salı günleri ühühü. Kaçırdık üfz

arkadaşlar bu gezi kaçarmı yaaa:) ama ben gelemiyorum malesef:pr: :pr: 25ı fınallerim bitiyor sonra hemen taşınmaya başlıyorum 2. ayvalık geziside kaçtı delirecem:pr: :pr: ama sizlere 3. altınoluk gezisini ben ayarlıcam:mrgreen: :mrgreen: tarihi ben koyca:p :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar