MT.İZMİR-MT.MANİSA'nın 2007 İLK TOPLANTISINA GİDİYORUZ

Bizim ilk toplantıya gelmediniz hiçbiriniz :farao: :p

@bıliflıs, üye bilgilerinde yazan "tekirdağ"dan önce bir boşluk bırak da sayfa düzeni bozulmasın. :wiinkk:

Sevgili MT ailesi,

Manisa MT toplantisina gittik. Mecit kardesimiz Manisa girisinden bizi aldi ve guzel tarihi bir mekanda bizleri oyle bir agirladilarki. Guzel bir toplanti yaptik veeeeee geri donerken Mecitin ove ove bitiremedigi Sucuk Ekmek olayina girdik bizde. Ustalara Mecitin Selami var dedik mangal alevlendirildi ustalarda bir resital bir resiltal o caaanim sucuk ekmegi bir cirpida goturmusum.

Manisa MT ailesine bu aksam icin tesekkurler.

http://www.haracing.com/images/foto1.jpg

http://www.haracing.com/images/foto2.jpg

http://www.haracing.com/images/foto3.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
haberimiz olmadığı için maalesef gelemedim umarım iyi eğlenmişsinizdir,eyvallah...

Sevgili MT ailesi,

Manisa MT toplantisina gittik. Mecit kardesimiz Manisa girisinden bizi aldi ve guzel tarihi bir mekanda bizleri oyle bir agirladilarki. Guzel bir toplanti yaptik veeeeee geri donerken Mecitin ove ove bitiremedigi Sucuk Ekmek olayina girdik bizde. Ustalara Mecitin Selami var dedik mangal alevlendirildi ustalarda bir resital bir resiltal o caaanim sucuk ekmegi bir cirpida goturmusum.

anam anam oğuz abi döktürmüş gene,,dur saatte öğlene gelmiş zaten,,ben bi koşu atlayıp gideyim öğlen yemeğine oguzaa...

DEDİĞİM KADAR VARMIMIŞ İZMİR MT???

Çok güzel karşıladınız valla tekrar gelmek isterim yanlız dün gece yolda çok üşüdüm mecit in yazısını şimdi okudum şimdiki aklım olsa çift içlik + eşofman giyerdim.:queen:
Mesir çayı süpermiş evde olsa da içsem akşam.

Fotoğrafları bekliyoruz

biz yiyemedik şu sucuk ekmeği yaaa valla aklım kaldı boğazınızdan nasıl geçti. rüzgar bey bittin sen. insan fazladan ekmek arası yaptırırda getirir dimiiii. bittin sen ona göre. tarkan aslı murat ve ben yiyemedik arkadaşlar.arabayı yol üzerinde bırakamadık. neyse afiyet olsun demekten başka yapacak birşey yok tabi.

Manisa'da bizi karşılayan Manisa MT li arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Hoş bir buluşma oldu. Umarım hep beraber Manisa İzmir ve diğer illerinde birlikte olduğu bir gezide tekrar buluşmak dileğiyle. Haaa şu sucuk ekmek olayıda süperdi sultan çayı ve lodos kardeşimin bize özel hazırladığı o muhteşem zeytinyağlı çemende. Birdahaki toplantmızı Sucuk ekmekçide yapalım dedik.:cat:

çok iyi fikir..birdahaki toplantıyı oğuzun yerinde yapalım..bol bol sucuk yer,,muhabete dalarız

tüm misafirperverlikleri için manisa lı dostlarımıza sonsuz teşekkürler.

ya dün bende bahsedilen tenten in gayet açık ve net bi şekilde anlattığı o kavşaktaydım ama sadece ben vardım orda.. neyse bi dahaki sefere artık...

serkancım sanırım tarihte bi hata olmuş biz manisaya çarşamba günü gittik. neyse inşallah bi dahaki sefere birlikte gideriz.

sanırım ben biraz geç kalmışım olaya :) sağlık olsun bidahaki sefere artık. gülüyorum şimdi kendime yaaa :)

haberimiz olmadığı için maalesef gelemedim umarım iyi eğlenmişsinizdir,eyvallah...

Kamberhan'cim Topic o hafta Sali gunu acilmis sen musait olmadigindan nete girememissin anladigim kadari ile ama bundan sonra bir aloda yapariz. Ayvalik gezisi icin sana ALOOOOOO diyorummmmmm. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat:
Kamberhan'cim Topic o hafta Sali gunu acilmis sen musait olmadigindan nete girememissin anladigim kadari ile ama bundan sonra bir aloda yapariz. Ayvalik gezisi icin sana ALOOOOOO diyorummmmmm. :)

bende alolarını beklıyorum hakancım gerci haklısın benım gelme kararlarım anı degısıyor ama bundan sonra okeydır verdıgın tavsıyelere uyuyorum her ortamda varım kardesım herkese saygılar F.T.T.:cat:

bende alolarını beklıyorum hakancım gerci haklısın benım gelme kararlarım anı degısıyor ama bundan sonra okeydır verdıgın tavsıyelere uyuyorum her ortamda varım kardesım herkese saygılar F.T.T.:cat:

hele sen varya hiç konuşma ferhat sen cezalısın......
nerelerdesin yaaaa. ayvalığa bekliyoruz. :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
sevgiler

Ferhat Kardesim,

Gelcem deyipte cebime mesajla abi burda muhabbet sardi guzel insanlarla tanistim gelemicem olayi olmasin yakarim motorunu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar