arkadaslar bir soru? ben hiç motor kullanmayı bilmiyorum.
baslangıc olarak 200cc lik bir sym nasıl olur ?r:
arkadaşlar hafta sonu yapılacak olan gezi hava şartları hağışlı veya sisli olması durumundada yapılacakmı acaba aldığım bilgiler doğrultusunda istanbul ve tekirdağın pazar günü oldukça sisli olacağı yönünde
Ruhsat Masrafi Istanbulda Neden Pahali Acaba Ben Daha 1 Hafta önce Aldim Motoru Toplam Plaka Masrafi Herşey Dahil Sadec 120 Ytl...gElin Sizede 17 Plaka çikaralim Arkadaşlar Ne Dersinizzz...EN AZ 2 DEPO KARINIZ OLUR BUDA YAKLAŞIK 600 KM FAZLADAN GEZMEK DEMEKK![]()
![]()
![]()
Efet uzun zamandır yapmayı plandıgımız ama islerimizden ötürü bir türlü hayata geciremedigimiz dikiz aynası cakar olayını bugün halletmis bulunmaktayız .. Öglen 12 de Altan Motor'da aldım solugu kahvemi yudumlarken Ziya girdi kapıdan iceri havanında güselliginden istifade iceride bosuna yer isgal etmeyelim diye Thai le birlikte bir güsel söktük kafa grenajını filan .. Zaten cook önceden aynalara takılmıstı sadece beyini monte edecektik .. Aslında gercekten zaman alan bir is ama Thai bu isin altındanda kalkmayı bildi yemek cay kahve muhabbet derken 16.3o gibi hersey hallolmus oldu :wiinkk: Sadece direksiyon ortasına kibar güsel bir buton monte ettik onun dısında beyinden aynalara giden kablolar icin delik acmak yerine war olan cakmak bölümünü iptal ederek ordaki deliktende tüm kabloları gecirerek olayı toparladı .. Yalnız sunu sööleim sökmekte takmakta hem zaman alıoo hemde ugrastırıoo özellikle parcaları güsel monte etmelisinizki yolda can sıkan seslere tanık olmayasınız .. Sonuc mükemmel sıkısık olan trafikte aynalarda yer alan cakarları acmanız arabaları cil yavrusu gibi dagıtmanıza yeterli olabiliooo :cherry: Yalnız polis amacalara dikkat onlarıda kızdırabilir her yerde kullanmamak lazım :cat:
Gönlümüzün sultanı Altan Motorun usta elleri Tamer ve Taner Ustaya hepinizin huzurunda tesekkürü borc bilirim .. Sıcacık sohbet - Geyik - Cay - Yemek - 5 i bir arada falan filan vaktin bile nasıl gectigini anlamıorsunuz :cherry: Kadir Kardesim seni unutmadım ve bu topiden tekrar tanıstıgım Derwish Kardesimede sefgiler bugün kendisi genel bir bakım icin oradaydı .. Aslında onun dısında iki tane daha GTS 250 geldi topiice filan yazmıolarmıs ama sıkı takipcisi oldugunu belirttiler .. ve herseyden önemlisi bugün vaktinin cogunu bu cakar olayı icin bana ayıran Ziya Kardesime en büyük Tesekkür aslında .. :rendeer:
arkadaşlar bugün yağ alacağım sizler hangi marka ve hangi özellikte yağ kullanıyorsunuz, memnun musunuz???
Her markanın motosiklet için yağı var genelde..Ama MOTUL 15/40 yag kullanmanı tavsiye ederiz..Zaten Altan motor a da gitsen o yagı koyacaktır..:wiinkk:
S&S
KULLANMA KILAVUZUNDA 10W30 VEYA DAHA KALİTELİ BİRYAĞ KULLANINIZ YAZIYOR AMA BU 15/40 DAHA KALİTELİ YAĞ SINIFINA MI GİRİYOR ACABA