Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kağıthaneden motorumla sabah t.dağ gezisine katılmak için leventteki benzinlğe gittim orda sadece eyong vardı sonra ötekilerde geldi en küçük motor bende olduğu içib önden yola çıktım ,t.dağda buluşmak üzere e 5 üzeri giderken motor kilitlendi silivri motaran servisi yakındı allahtan açıkmış,motor şuanda orda fb kadan parça gelcek çarşambaya motora binerim t.dağa nasıl gitçem derken ,ana bi baktım deer 152 yanımda bitti sağolsun t.dağa birlikte gittik tabi köfte ziyefetini kaçırdık gidenler dönüş yaparken kendileriyle karşılaştık sonra deer den ayrılıp adminimiz erhanın artıçısı oluverdim istanbula geldim ama yolları hatırlamıyorum çünkü gözlerim korkudan kapalıydı erhan yerde değil havada gidiyordu sanki eminim beni arkasında unutmuştur o sonra bi baktım okmaydanındayız ve tabi finiş, bigezide böyle geçti kendi adıma iyi geçti motorun yaptığı süpriz hariç,ordaki herkese samimi davranışlarından dolayı teşekkür ederim .tabi katkılarından ötürü erhana [SUKULLHUNTERE] özel teşekkür.:cat: :bounce: :flower: ::sos:: ::biggrinn ::biggrinn ::tutkuy:: ::thanks: