[MT İstanbul] 14 Ocak 2007 / TEKİRDAĞ GEZİSİ / Fotoğraflar eklendi.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kağıthaneden motorumla sabah t.dağ gezisine katılmak için leventteki benzinlğe gittim orda sadece eyong vardı sonra ötekilerde geldi en küçük motor bende olduğu içib önden yola çıktım ,t.dağda buluşmak üzere e 5 üzeri giderken motor kilitlendi silivri motaran servisi yakındı allahtan açıkmış,motor şuanda orda fb kadan parça gelcek çarşambaya motora binerim t.dağa nasıl gitçem derken ,ana bi baktım deer 152 yanımda bitti sağolsun t.dağa birlikte gittik tabi köfte ziyefetini kaçırdık gidenler dönüş yaparken kendileriyle karşılaştık sonra deer den ayrılıp adminimiz erhanın artıçısı oluverdim istanbula geldim ama yolları hatırlamıyorum çünkü gözlerim korkudan kapalıydı erhan yerde değil havada gidiyordu sanki eminim beni arkasında unutmuştur o sonra bi baktım okmaydanındayız ve tabi finiş, bigezide böyle geçti kendi adıma iyi geçti motorun yaptığı süpriz hariç,ordaki herkese samimi davranışlarından dolayı teşekkür ederim .tabi katkılarından ötürü erhana [SUKULLHUNTERE] özel teşekkür.:cat: :bounce: :flower: ::sos:: ::biggrinn ::biggrinn ::tutkuy:: ::thanks:

kağıthaneden motorumla sabah t.dağ gezisine katılmak için leventteki benzinlğe gittim orda sadece eyong vardı sonra ötekilerde geldi en küçük motor bende olduğu içib önden yola çıktım ,t.dağda buluşmak üzere e 5 üzeri giderken motor kilitlendi silivri motaran servisi yakındı allahtan açıkmış,motor şuanda orda fb kadan parça gelcek çarşambaya motora binerim t.dağa nasıl gitçem derken ,ana bi baktım deer 152 yanımda bitti sağolsun t.dağa birlikte gittik tabi köfte ziyefetini kaçırdık gidenler dönüş yaparken kendileriyle karşılaştık sonra deer den ayrılıp adminimiz erhanın artıçısı oluverdim istanbula geldim ama yolları hatırlamıyorum çünkü gözlerim korkudan kapalıydı erhan yerde değil havada gidiyordu sanki eminim beni arkasında unutmuştur o sonra bi baktım okmaydanındayız ve tabi finiş, bigezide böyle geçti kendi adıma iyi geçti motorun yaptığı süpriz hariç,ordaki herkese samimi davranışlarından dolayı teşekkür ederim .tabi katkılarından ötürü erhana [SUKULLHUNTERE] özel teşekkür.:cat: :bounce: :flower: ::sos:: ::biggrinn ::biggrinn ::tutkuy:: ::thanks:

eyvaaahhh. dakka 1, gol 1...:pale:
geçmiş olsun...

bugun tdaga gelen motorlar racer motorlardı ben aksamdan kalmısım bı kalktım ana saat 12 olmus bı basarsın phısardan tekırdaga geldım sonra bı cooper grubunla karsılastım sordum motosıklet.netmı hayır dedıler sıznkıler ılerıde sonra ozguru aradım ve zaten orda karsılastık gıbı oldu:)ummet abı ozgur hala yoldadır ben luleburgaza bıle ugradım ama o hala gıdememıs anlasılan:)))

hadı ummet abı hızlandır kendını bıraz bılgısayarda yanı fotolar once gelsın dıye kabloyu ozgurden aldın :D fazerle ıst gıttı kablo artık bı 45 dk surmustur yol:))

ıns ya bakmak ıcın nete gırdım ama yarın bakıcagz galıba ya footları merak edıyorum cunkı gec geldım oraya benzın alırken anca gorusebıldık bıkac kısıyle:)

edy

gezi çok güzeldi. çok keyif aldım. herkese çok teşekkürler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sag salim evdeyim bende...

ümmet abi nasıl buldum gene seni ama cok sanslı adamsın...

birde not: geziye katılan tek scooter olma özelliğide bende sanırım..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende herkese tşk ediyorum dönüş yolunda gördük sizi ama bunada şükür
erhanın hızına yetişemedim bi ara o yüzden koptum kusura bakmayın:mrgreen: :rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Öncelikle geziye katılan herkese teşekkürler. Çok güzel bir gezi oldu. Ocak ayında bu kadar güzel havayı kaçırmamış olduk :)

erhan abinin resimleri süper çıkmışdır:p abantdan biliyorum!:)
Beyfa malesef fotoğrafları bu sefer cep telefonu ile çektim :(
Onları yarın ekleyeceğim :wiinkk:

gezi çok güzeldi. çok keyif aldım. herkese çok teşekkürler.
Geziye katıldığınız için sağolun gerçekten keyifliydi Tekirdağ köftesi ii geldi.
Bu arada Barışın motora hayran kaldım çok emek harcamış bir numarada olmuş:cat:

ümmet perkitan;549174' Alıntı:
tabi katkılarından ötürü erhana [SUKULLHUNTERE] özel teşekkür.:cat: :bounce: :flower: ::sos:: ::biggrinn ::biggrinn ::tutkuy:: ::thanks:
Ben teşekkür ederim Ümmet abi yolda kaldın biraz moralin bozuldu umarım dönüş yolunda artçım olman hoşuna gitmiştir. :cherry:

erhan ve serkan da fotoğraf çekti umarım oda atar resimleri
Engin abi seninle tanıştığıma sevindim diğer gezilerde görüşmek üzere. Fazer Kardeşliği :wiinkk:

erhanın hızına yetişemedim bi ara o yüzden koptum kusura bakmayın:mrgreen: :rendeer:
Nejdet abi abartma ya :p
1100XXXX de seni kesmiyor sanırım :)

sag salim evdeyim bende...

ümmet abi nasıl buldum gene seni ama cok sanslı adamsın...

birde not: geziye katılan tek scooter olma özelliğide bende sanırım..
Geziye geç geldiniz fazla görüşemedik bir daha ki sefere. Ümmet abiyi getirdiğin için sağol.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben resimlere bakmıştım ? ::150:: ::sapkaa::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
erhancım senin yükün ağırdı o bakımdan yani:mrgreen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Güzel bir gezi oldu, katılan herkese teşekkürler. Gelemeyenlerde resimleri görünce çatlar artık :cherry:

Benim için tek kötü şey kulaklık takmayı unutmam oldu, rüzgar uğultusundan kafam patladı.

agresus mesajını gece yazmışsın ve maalesef o saatten sonra geziye katılan kimse başlığa girmemiş. Yani bizi E5 de bekleyeceğinden haberimiz yoktu. Güzergahımız E5 di normal planda ama buluşma yerinde TEM den gitmeye karar verildi daha hızlı gidebilmek için.

Her ne kadar bilerek seni bekletmesekde, özür dilerim...

dün katıldığım tekirdağ gezisinde ki tüm arkadaşlara gezi boyunca davranışlarından dolayı teşekkur eder. Bursaya yapılması düşünülen gezininde bir an önce düzenlenmesi dileğiyle.

geziler böyle zevkli ve keyif verici olmalı

bir kez daha düzenleyenlere teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar