Ankara MT 2007 İlk Toplantı - Lidersiz Yola Devam

Baharda F650GS alırım gibi görünüyor bakalım. Atla bir ara gel Ankara'ya :) Katıl bizim geyik tayfasına :p

bi kapı aralığı bulsam işlerden tüyeceğim kimsenin ruhu duymayacakta bakma işte işler yoğun :salut:
yoksa gelir dostlar ile geyiğin kralını yaparız ama sorma :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi toplantının bu kadar çok kişi olmasını sağlayan R3N NEYE VE katılan herkese çok teşekkür ediyorum (abi R3N servis yaptı arabayı ankara mt topladı yawww):mrgreen: şaka maka süper bir gündü eyvallah

cok eglendık gec katılsakta, haftaya hava uygun olursa sıkı giyinip en kotü eymire gidiversek... mike gaza geldi adama kask bulduk bayagı gezdık pazar gunu...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi toplantının bu kadar çok kişi olmasını sağlayan R3N NEYE VE katılan herkese çok teşekkür ediyorum (abi R3N servis yaptı arabayı ankara mt topladı yawww):mrgreen: şaka maka süper bir gündü eyvallah

Maaşallah bülbül gibi şakıyon....Toplantılarda hiç konuşmuyon...Dut yemiş bülbül oluyon...:queen: :queen:

Toplantılar pazarmı oldu?....Artık pazarcıyız mı?....:bounce:

Maaşallah bülbül gibi şakıyon....Toplantılarda hiç konuşmuyon...Dut yemiş bülbül oluyon...:queen: :queen:

Toplantılar pazarmı oldu?....Artık pazarcıyız mı?....:bounce:

YOK ABİM BEA İLK TOPLANTIMA DENK GELDİNİZ MİLLET ARTIK SUSMAMI İSTİYO BEA:queen: :rendeer: :cherry: :mrgreen: :p

Alla Allahhh pro abi nerelerdesin bea millet benim konuştuğuma inanmıyo :mrgreen:

ilk toplantıda baya bi susmuşumm galiba :p :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar