[İstanbul - MT]

Dünkü buluşma gerçekten eğlenceliydi.. Hoş vakit geçirdik, muhabbet ettik, manzara izledik, temiz hava aldık, yemek yedik, çay içitik.. Çok keyif aldım doğrusu ve uzun zamandır motoru çıkarmıyodum iyi oldu...

Bu arada Olcay senin ahın tutmadı bu sefer hayret:p Gerçi c.tsi akşamı kadıköyde az bi yağmur serpiştirdi hemen aklıma sen geldin:queen: Keşke gelebilseydin ve gelebilseydiniz... İnşallah bir dahaki buluşmalarda görüşürüz..

Ama bişe diyim mi? Güneş battıktan sonra motosiklet kullamak kış aylarında işkence gibi.. Ne kadar sıkı giyinirsen giyin.. Bayaa bi soğuk oluyor..

Ama kısacası gerçekten güzel bir buluşmaydı..:cat:
Saygılar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dünkü buluşma gerçekten eğlenceliydi.. Hoş vakit geçirdik, muhabbet ettik, manzara izledik, temiz hava aldık, yemek yedik, çay içitik.. Çok keyif aldım doğrusu ve uzun zamandır motoru çıkarmıyodum iyi oldu...

Bu arada Olcay senin ahın tutmadı bu sefer hayret:p Gerçi c.tsi akşamı kadıköyde az bi yağmur serpiştirdi hemen aklıma sen geldin:queen: Keşke gelebilseydin ve gelebilseydiniz... İnşallah bir dahaki buluşmalarda görüşürüz..

Ama bişe diyim mi? Güneş battıktan sonra motosiklet kullamak kış aylarında işkence gibi.. Ne kadar sıkı giyinirsen giyin.. Bayaa bi soğuk oluyor..

Ama kısacası gerçekten güzel bir buluşmaydı..:cat:
Saygılar...

Puhahahahaha ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop::

Yok bu sefer AH etmedim zaten, hatta hava güzel olsun da arkadaşlarım keyifle ve sıhhatle qüsel muhabbetler çevirsinler diye de dua ettim sizin için :thumleft:

Bu arada arkadaşlar... Salı günü izinliyim. Bu Salı çalışmayan, aylak aylak takılan, serseri mayın modunda olan ve işi gücü olmayanlar varsa birlikte günü değerlendirebiliriz. Az önce hakinenle konuştum telefonda... Ben gündüz motorla sirkeciye gidip birkaç şey bakacağım, haki de Sirkeci'de olucak. Dedik ki işlerimizi hallettikten sonra akşam tayfayla bi buluşup toplu sürüş olayına girsek nasıl olur acep... İyi olur diyenler, ben gelirim diyenler yazsın... 9 Ocak 2007 Salı günü 19:00'da OPET'te; ne dersiniz? Kimler gelebilir?

hava da güzeellll...
http://turkish.wunderground.com/global/stations/17060.html

Düzeltiyorum : Yarın ( Yanlışlık için özür ) .... YARIN !!!! YARIN !!!!! YARIN !!!!! YARIN !!!!!

ÜMMET ABİ, YARIN MÜSAİTSİN DEĞİL Mİ....

Son düzenleme:
ArkadaŞlar Tarİhİ YanliŞ YazmiŞim.... Sali Olacak, ÇarŞamba DeĞİl....
Yukarda DÜzelttİm ....
ÖzÜr !

Beni bilirsin sorun yok genelde gelirim acil bişey olmassa, mesala az önce arabanın lastiğini yardım hemde yanaktan öldü yani lastik, şimdi canım çıktı değiştirene kadar. Böyle kötü süprizler olmassa %90

Amman Ayhancim Dİkkat...... Yarin Olacak Tarİh.... YanliŞ YazmiŞim....
Yarin, Ok.?

arkadaslar salı buluşma demişsiniz ben motoru henüz teslim ediyorum biliyorsunuz emanet motor...

ama genede bir şeyler ayarlarız...

eeee, yarın kimler geliyor... çıkmadı bi ses soluk.. :silent:

tekirdagdan henüz geldim gelmeye calısırım...

sen ne çok geziyosun yahu...
özgür nerden geliyo bu benzin paraları...
gömü falan mı buldun yoksa :p

abi sizin sehir içinde yaktıgınız ben uzun yolda harcıyorum bi uzun yol yapalım sizinle birdaha sehir içinde gezmezsiniz uzun yol cok para demek degildir...
yarın resimleride eklerim belki heveslenirsiniz...

istanbul mt toplanıyor gene hadi bakalım...

arkadaşlar ben gelemiyorum. akşam 19:00 - 21:00 saatleri arasında dersim var :pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mrh

Puhahahahaha ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop::

Yok bu sefer AH etmedim zaten, hatta hava güzel olsun da arkadaşlarım keyifle ve sıhhatle qüsel muhabbetler çevirsinler diye de dua ettim sizin için :thumleft:

Bu arada arkadaşlar... Salı günü izinliyim. Bu Salı çalışmayan, aylak aylak takılan, serseri mayın modunda olan ve işi gücü olmayanlar varsa birlikte günü değerlendirebiliriz. Az önce hakinenle konuştum telefonda... Ben gündüz motorla sirkeciye gidip birkaç şey bakacağım, haki de Sirkeci'de olucak. Dedik ki işlerimizi hallettikten sonra akşam tayfayla bi buluşup toplu sürüş olayına girsek nasıl olur acep... İyi olur diyenler, ben gelirim diyenler yazsın... 9 Ocak 2007 Salı günü 19:00'da OPET'te; ne dersiniz? Kimler gelebilir?

hava da güzeellll...
http://turkish.wunderground.com/global/stations/17060.html

Düzeltiyorum : Yarın ( Yanlışlık için özür ) .... YARIN !!!! YARIN !!!!! YARIN !!!!! YARIN !!!!!

ÜMMET ABİ, YARIN MÜSAİTSİN DEĞİL Mİ....
20 de başka yere sözüm var önceden verilmiş sizlerle görüşmek için 19.30 da orda hazır olcam yarım saat oturup kalkarım sizlerlede tanışmış olurum.görüşmek üzere kendinize iyi bakın.

18:00 de sırkecı de olursanız sıze takılırım isten o saatte cıkıyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mrh

18:00 de sırkecı de olursanız sıze takılırım isten o saatte cıkıyorum
18 de sirkeciye gelirim istersen ordan birlikte gideriz buluşma yerine.

yarın 18 de sirkecide cobaltla buluşmak üzere iyi geceler arkadaşlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar