Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

bence başka bi mağazaya git...

bence ilk olarak kask saan başka bi mağazaya git.orda kafana göre bi kask bul ve dene.ölçüsünü öğrenmiş olursun.genelde kaskların arkasında yazar.hele senin alacağın lazer marka kask da baya iyi bi marka.kafanaın ölçüsünü belirledikten sonra internetten istediğin kaskın sparişini verebilirsin bence.yani ben öyle yapardım...çünkü boyutlar çok az değişiklik gösterir.

ya valla en ucuz internette bi sitede buldum ya

204 milyona havale ile buldum en mantıklısı dedıgınız gıbı baska magazada denemk olcak sanırım ama zaten 3 bedenı var topu topu ınsallah uyar bı tanesıı ya:pale:

thedentist arkadaşın dediğine ben de katılıyourm, git başka yerde alıcı gibi dene aynı model kaskı kafana. İnternetten iyi araştırma yapınca çok uygun fiyatlarda bulunabiliyor bu tarz ekipman. Ben eldivenlerimi bile sana söylediğim yöntemle internetten sipariş ettim, başım ağrımadı.

bak bi siteden buldum böyle deneye bilirsin:
Kask ebadınızı, başınızın alın kısmını yatay olarak ölçerek bulabilirsiniz. Kaşınızın yaklaşık 1 cm üzerinden başlayıp, kulak üst hizasından başın arkasındaki çıkıntılı kısmın üzerinden ilerleyerek diğer kulağınızın üstünden başlangıç noktasına ulaşarak başınızın çevresini ölçebilirsiniz.

Kask ilk taktığınızda başınıza tam oturmalıdır. İçteki astarın zamanla %5 ila %10 oranında esneme yapacağı da göz önünde bulundurulmalıdır.

Başa tam oturmayan kask, kaza esnasında başınızı koruyamaz. Ölçüler santimetre olarak alınmalıdır.

XS
S
M
L
XL
2XL

53/54
55/56
57/58
59/60
61/62
63/64

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum

Lazer Lz6 Silver ;) Black
Ank Motoart ı bılırsın Ordan bulabılırsın 90 euro civarıydı

bence ilk olarak kask saan başka bi mağazaya git.orda kafana göre bi kask bul ve dene.ölçüsünü öğrenmiş olursun.genelde kaskların arkasında yazar.hele senin alacağın lazer marka kask da baya iyi bi marka.kafanaın ölçüsünü belirledikten sonra internetten istediğin kaskın sparişini verebilirsin bence.yani ben öyle yapardım...çünkü boyutlar çok az değişiklik gösterir.

Cok haklısın arkadasım ama aynı model kaskı kafasında denemesi daha mantıklıdır bence...

Aynı modeli bir motorcuda dene ve git sonra netten sipariş ver ben oyle yapmıstım :)

Dostum

Lazer Lz6 Silver ;) Black
Ank Motoart ı bılırsın Ordan bulabılırsın 90 euro civarıydı

Dikkat Edersen Arkadaş İzmirde

Son düzenleme:
kask problemi

arkadaslar hjc cs10 marka kaskımın vizörünü hareket ettiren mekanizmalarından biri kırıldı daha doğrusu dişlilerden bir parça kırılmış vizör hava alıyor ve tam açılmıyor. bu parça ayrıca satılırmı acaba? motomax getiriyor hcj leri onlarda varmıdır dersiniz?

en mantıklısı motomaxa sormak dostum yakınlarda varsa sor derim ben. mesela mototal da nolanın yedek parçalarını bulabiliyorsun. onun da vardır.

Artçı için uygun kask tavsiyesi? ucuz ve güvenli?

Merhaba arkadaşlar...

Kendimiz için kaskı alıyoruz tabi, hem güvenli hem konforlu olsun diye paraları bayılıyoruz ama artçı için bu kadar cömert olabilmek mümkün değil. :cherry: Kısaca "en iyi artçı kaskı" asgari güvenliği sağlayan en ucuz kasktır! :) Bu bakış açısıyla bana önerebileceğiniz kasklar var mı??? Güvenlikten taviz vermeden en ucuz kaskı almam lazım.
::thanks:

Artçının taşıdığı kafa değil mi, ya da canı can değil mi? Artçı kaskı diye bir şey yoktur :p

Nolan N61 ve Lazer Vertigo makul fiyatlı kaliteli kasklardandır. Hem sürücü için hem de artçı için :cat:

arkadaşın verdiği airoh u tavsiye etmiyorum 50 den sonra rüzgar sesinden başınız ağrıyor:) n61 e bakarsanız vizör ün kaska bağlantı noktasında herhangi bi parça konmamışdır fakar airohda kaskla vizör bağlantı bölgesinde siyah plastikden bi parça var o bögede aşırı derece rüzgar sesi oluşuyor fakar n61 de bu olay söz konusu deyil hemde daha güvenli ve bilinen bi kask

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ankara' daysan kask kolay...hallederiz.....Kendime de alıcam bir tane...En ucuz yollu olanlar içinde en sağlamı CABERG .....

Bende büyük ihtimal önümüzdeki aya motosikletimi alıyorum...hem kendime hem artçıma nolan n61 yada lazer vertigo ikilisinden birini alıcam...İkisini de aynı model ve markadan alacağım motor üstündeyken görüntü güzel olsun ve tabii ki artçım babam,kardeşim arkadasım,sevgilim olacağı için neticesinde onların da kafaları benim için çok değerli...

Ben 1 ay evvel Adanada GREX deco40 model bir kask aldım 150YTL'ye ,gayette memnunum,tavsiye ederim....:cat:

Suomy Gold Hawaiin 220€ peşin ve %20 indirimli olarak aldım şuanki fiyatı korlas 320 € olarak gösteriyor alırken dikkat edelim nbc motors dan almıştım bilgilerinize sanırım hala aynı fiyat...

daha önce airoh warrior 2 kulanıyordum memnundum ama Suomy i kafama takınca şahinden inip Mercedes e binmiş gibi oldum insana acayip bir güven veriyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar