07.01.2007 [Adana MT] Anavarza Gezisi

Güzel bir geziydi katılan tüm arkadaşlara selam.

Motosiklete daha alışamadan yola çıktım. Rodaj da tamamlanmamıştı o yüzden birkaç sorun çıktı. Daha ilk dakikada gevşeyen disk contası yüzünden biraz geriden başladık geziye.. Erhan ve Hasan sağolsun yardım için durdular. Daha sonra Ceyhan kavşağında motorun benzin musluğunu ayarlayamadığımdan motor sustu. Burada da Ali, Ertuğrul ve Mehmet yardım ettiler. Neyse hallettik ve kaleye çıktık. Sonra biraz baş ağrısı tadımı kaçırsa da Güzel bir geziydi. ve Sağ salim Adana'ya döndük.

Katılan ve bana yardıma koşan arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. Herkese kazasız sürüşler.

GÜZEL GEZİ olmus arkadaşlar

su kırmızı zonghsen 200 zs nin ön camurlugu hangi markaya ait acaba oğrenebilir miyim :)

Ya bu hafta katılmayan ne yaptılar :mrgreen: mesela tüzemen abimiz

Fotoğrafları çeken arkadaşlara (Hasan ve Erhan) en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

(kendi adıma) rica ederim naci abi. paylaşmak ayrı bir zevk benim için.

teşekkür ederiz oguz abicim:bounce:
ama hasan abi kurallara uyma konusunda snnle aynı fikirde deil:)
gezi dönüşü club de ii fırça çektiiiiiiiiiiiiiiii:salut:

bende hasanla aynı fikirdeyim berkercim. örnek: çorba olayı :farao:

Motosiklete daha alışamadan yola çıktım. Rodaj da tamamlanmamıştı o yüzden birkaç sorun çıktı. Daha ilk dakikada gevşeyen disk contası yüzünden biraz geriden başladık geziye.. Erhan ve Hasan sağolsun yardım için durdular..

ne demek murat elbet duracağız. sen sağol.

yalnız avartarı ne zaman değiştireceksin yaa??

Evet arkadaşlar bende bu sabah Adana ya döndüm. Memleketim Olan Niksar da idim bayramı orada geçirdim. Haberim vardı gezinizden ama 700 km uzakta olduğum için katılamadım. Ama takip ediyordum.Güzel bir gezi olmuş resimlerinize baktım. Daha çok tarihi yerler gezilmiş. Hasan ında anlatımı sunumu zaten mükemmel bu tartışılmaz. Diğer illerdeki arkadaşlarımızında takip ettiğini düşünerek Adana nın tarihi yerlerini paylaşımcı araştırmacı gazetecilik pardon motorculuk ruhuyla çok güzel ifade etmiş. Bundan daha iyi bir belgeleme düşünemiyorum. Eline sağlık HASAN.

Hasan ile konuşmamızda; kopukluk olduğunu söyledi özellikle dönerken.Birlik beraberlik içinde dönülmediğini söyledi ayrıntıya girmedi ama.Bu nedenle geziye katılan arkadaşların bu konuda bilinçlendirilmesi gerektiğini ve bir çalışma içinde olduğunu söyledi. Hatta gezi dönüşü fırçalanan arkadaşlar olmuş.Aynı düşünceyle bende destekliyorum.

Bu arada benimde azcıkta olsa bahsedeceğim bir konu var anlamışsınızdır. MSN olayı. Anlayan anladı herhalde :=)))

Kazasız belasız günler hepinize.

Burcuuuuuuuuuuuuuuuuu :cyclopsan Ne işin var o motorun üzerinde :silent:
Enduro bulamadın mı :mrgreen: :queen:
Süpersiniz yahu,çatlatıyorsunuz beni :cherry: :wiinkk:

ya bu hafta bi deişiklik olsun istedim kanka :bounce:

Her geçen gün grup gezisine biraz daha alışıyoruz . Tüm arkadaşlar kuralları eksiksiz olarak yerine getiriyorlar . Ortak bir bilinç etrafında tek bir motormuşçasına gezip dönüyoruz . Bu anlamda geziye katılan tüm arkadaşlarımı kutlarım . Adanamızdaki kalelerden birini daha fettettik ; böylesine güzelliklerle süslü yapıları bize bırakan Anadolu Medeniyetlerini şükranla anıyorum .

walla oğuz, diğer gezilerimizle kıyaslarsak, grup sürüşünden eser yoktu

Fotoğrafları çeken arkadaşlara (Hasan ve Erhan) en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Kaleye çık(a)madığım için yukardan görünüşleri çok merak ediyordum. Ellerinize sağlık.
Hasan sana böyle güzel geziler düzenlediğin için ayrıca teşekkür ediyorum.
Not: Adana-Osmaniye bölgesinde toplam 25 civarında kale varmış haberin olsun. Selamlar.

veyis abi, haftaya mersin tarafı abicim, doğuya gitmekten baydık :mrgreen:

yarıldım ya:mrgreen:

sen yarıl yarıl...

Haftaya Antalya'dayım beni gezdirirsin artık Dishy :mrgreen: :mrgreen:

fuat, kankam da sana kanka diyecektir :mrgreen:

Hadi canım,harbi mi :silent: Bana Özel den ulaşamazsın da Burcu dan msn imi alsana :)
Çok şükür bi Adana üyesi Antalya yollarında :) :cherry: :wiinkk:

aman kanka, napion sen bu gencecik yaşında :p

arkadaşlar gerçekten güsel bi gezi olmuş yinee,bu hafta katılmayı çok istedik fakat 3 gündür hastaydım ben :salut: ,diğer hafta inşallah...bUrCU

kız burcu, adana mt'de 2 burcu zor olur, sana biz hüsniye burcu adını verelim :queen:

çook iyiydi ama ya:) bende kullanacam bunu bundan sonra:)
kokulu apt burcu dimi:silent:
buda nasıl hatırlama biçimiyse :mrgreen: :mrgreen: berker.....

kızın açık adresini, kimlik bilgilerini de verseydin bari :p

saolasın ya kaç paraya patladı peki sana :)

o motor (kırmızı zongshen) benimmmmmmmmmmm

emeği geçenlerin eline sağlık yine çookkk güzel bi gezi...

ya bu hafta bi deişiklik olsun istedim kanka :bounce:

İyi olmuş yakışmış :)

fuat, kankam da sana kanka diyecektir :mrgreen:

Neden,kanka mı olmak zorundayız :silent:
Anlamadım kanka :queen:

aman kanka, napion sen bu gencecik yaşında :p

Neden yahu,Fuut ben senden korkmaya başladım :queen:

NOT=Geçici süre ile msn im kapalı :p :mrgreen:

@dishy Neden,kanka mı olmak zorundayız
Anlamadım kanka

Helal senden böyle bir cevap gelmesi ii oldu. :mrgreen: :mrgreen:
Ne oldu burcu efendi bak başkaları senin gibi düşünmüyor :p