07.01.2007 [Adana MT] Anavarza Gezisi

Burcuuuuuuuuuuuuuuuuu :cyclopsan Ne işin var o motorun üzerinde :silent:
Enduro bulamadın mı :mrgreen: :queen:
Süpersiniz yahu,çatlatıyorsunuz beni :cherry: :wiinkk:

Her geçen gün grup gezisine biraz daha alışıyoruz . Tüm arkadaşlar kuralları eksiksiz olarak yerine getiriyorlar . Ortak bir bilinç etrafında tek bir motormuşçasına gezip dönüyoruz . Bu anlamda geziye katılan tüm arkadaşlarımı kutlarım . Adanamızdaki kalelerden birini daha fettettik ; böylesine güzelliklerle süslü yapıları bize bırakan Anadolu Medeniyetlerini şükranla anıyorum .

Bravo Adana MT.Yine güzel bir gezi ve güzel aktarım. Bu gezi işini hakikaten çok iyi ve ciddi yapıyorsunuz.Sadece gezmek değil bunu iyi sunmakta önemli. Gezmiş kadar oluyoruz hatta biraz da kıskanıyoruz. İnşallah bahar gezilerinize ben de katılacağım.

agokce' Alıntı:
Bravo Adana MT.Yine güzel bir gezi ve güzel aktarım. Bu gezi işini hakikaten çok iyi ve ciddi yapıyorsunuz. Sadece gezmek değil bunu iyi sunmakta önemli. Gezmiş kadar oluyoruz hatta biraz da kıskanıyoruz. İnşallah bahar gezilerinize ben de katılacağım.

Görüşlerini bizle paylaştığın için teşekkürler. İnşallah çok daha iyi çalışmalar yapacağız. Allah kısmet ederde beraberde bir gezi yaparız.

Görüşmek üzere.

Fotoğrafları çeken arkadaşlara (Hasan ve Erhan) en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Kaleye çık(a)madığım için yukardan görünüşleri çok merak ediyordum. Ellerinize sağlık.
Hasan sana böyle güzel geziler düzenlediğin için ayrıca teşekkür ediyorum.
Not: Adana-Osmaniye bölgesinde toplam 25 civarında kale varmış haberin olsun. Selamlar.

Her ne kadar geziye egemenle birlikte yanlış kaleden de başlasak :) yine güzel bir gezi oldu.. ellerinize sağlık!

Kazasız, belasız sürüşler, kendinize iyi davranın..

Naci63' Alıntı:
Fotoğrafları çeken arkadaşlara (Hasan ve Erhan) en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Kaleye çık(a)madığım için yukardan görünüşleri çok merak ediyordum. Ellerinize sağlık.
Not: Adana-Osmaniye bölgesinde toplam 25 civarında kale varmış haberin olsun. Selamlar.

Teşekkürler hocam. İnşallah o kaleleri, ören yerlerini ve mesire yerlerinin gezeceğimiz güzel geziler planlayacağız. Daha önce gezdiğimde kalenin iç kısımlarıyla ilgili çok resim çekmiştim. Forum aramasından ulaşabilirsiniz hocam.

Görüşme üzere.

Her ne kadar geziye egemenle birlikte yanlış kaleden de başlasak :) yine güzel bir gezi oldu.. ellerinize sağlık!

Kazasız, belasız sürüşler, kendinize iyi davranın..

Niye sen Transınla güzel bi poz vermedin bakim :p :mrgreen: :cherry:

Tarihi yerleri seven biri olarak ben de inşallah diyorum. Tekrar teşekkürler Hasan.

Her geçen gün grup gezisine biraz daha alışıyoruz . Tüm arkadaşlar kuralları eksiksiz olarak yerine getiriyorlar . Ortak bir bilinç etrafında tek bir motormuşçasına gezip dönüyoruz . Bu anlamda geziye katılan tüm arkadaşlarımı kutlarım . Adanamızdaki kalelerden birini daha fettettik ; böylesine güzelliklerle süslü yapıları bize bırakan Anadolu Medeniyetlerini şükranla anıyorum .

teşekkür ederiz oguz abicim:bounce:
ama hasan abi kurallara uyma konusunda snnle aynı fikirde deil:)
gezi dönüşü club de ii fırça çektiiiiiiiiiiiiiiii:salut:

Hocam walla çok bozuldum yaw bütün (Erhan'ın makine hariç) resimleri ben çektim :pale: hehe gözden kaçmasın dedimdi.
Güzel gezi oldu katılan bütün dostlarıma teşekkür ederim.:rendeer:

Haftaya Antalya'dayım beni gezdirirsin artık Dishy :mrgreen: :mrgreen:

arkadaşlar gerçekten güsel bi gezi olmuş yinee,bu hafta katılmayı çok istedik fakat 3 gündür hastaydım ben :salut: ,diğer hafta inşallah...bUrCU

bu mesajın sonuna isim yazma olayıda yeni mi çıktı:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...berker :p

çook iyiydi ama ya:) bende kullanacam bunu bundan sonra:)
kokulu apt burcu dimi:silent:
buda nasıl hatırlama biçimiyse :mrgreen: :mrgreen: berker.....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar