- Konu Yazar
mkose' Alıntı:güzel gezi yapmışsınız elinize sağlık
Teşekkürler. Görüşmek üzere.
mkose' Alıntı:güzel gezi yapmışsınız elinize sağlık
agokce' Alıntı:Bravo Adana MT.Yine güzel bir gezi ve güzel aktarım. Bu gezi işini hakikaten çok iyi ve ciddi yapıyorsunuz. Sadece gezmek değil bunu iyi sunmakta önemli. Gezmiş kadar oluyoruz hatta biraz da kıskanıyoruz. İnşallah bahar gezilerinize ben de katılacağım.
Naci63' Alıntı:Fotoğrafları çeken arkadaşlara (Hasan ve Erhan) en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Kaleye çık(a)madığım için yukardan görünüşleri çok merak ediyordum. Ellerinize sağlık.
Hasan sana böyle güzel geziler düzenlediğin için ayrıca teşekkür ediyorum.
Not: Adana-Osmaniye bölgesinde toplam 25 civarında kale varmış haberin olsun. Selamlar.
Her ne kadar geziye egemenle birlikte yanlış kaleden de başlasakyine güzel bir gezi oldu.. ellerinize sağlık!
Kazasız, belasız sürüşler, kendinize iyi davranın..
yarıldım ya:mrgreen:burcunun gelenekselleşen "haftalık elin motoru ile foto-moto" olayı
Her geçen gün grup gezisine biraz daha alışıyoruz . Tüm arkadaşlar kuralları eksiksiz olarak yerine getiriyorlar . Ortak bir bilinç etrafında tek bir motormuşçasına gezip dönüyoruz . Bu anlamda geziye katılan tüm arkadaşlarımı kutlarım . Adanamızdaki kalelerden birini daha fettettik ; böylesine güzelliklerle süslü yapıları bize bırakan Anadolu Medeniyetlerini şükranla anıyorum .
Fotoğrafları çeken arkadaşlara (Hasan ve Erhan) en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Kaleye çık(a)madığım için yukardan görünüşleri çok merak ediyordum. Ellerinize sağlık.
Hasan sana böyle güzel geziler düzenlediğin için ayrıca teşekkür ediyorum.
Not: Adana-Osmaniye bölgesinde toplam 25 civarında kale varmış haberin olsun. Selamlar.
yarıldım ya:mrgreen:
Haftaya Antalya'dayım beni gezdirirsin artık Dishy :mrgreen: :mrgreen: