valla ben akşam 19:00'a kadar çalışıyorum, ama bence bu muhabbeti İstanbul-MT topiğinde yapalım; çünkü burada sadece SL'ciler var... Akşam gelebilirim...bugün hava güzel bişeyler yapalım be ya
Sevgili kardeşim nie dalga geçelim, topiği takip edersen yazılanları görürsün... ben de senin katılmanı istiyorum buluşmalara... ozaman bana özelden cebini yaz... madem topiği takip etmiyorsun bari sana özel bi uygulamamız olsunfear_factor yaw dalgamı gecıyosunuz abı söyleyın o zaman bız böle böle gıdıyoruz dıye gelebılenler gelsın yanı haberımız olmadan gıdersenız tabıkı kımse bence.bu arada pasada oturan arkadaslarım aksam ordayım görusebılırz.obkavı bende ısterım bısıler yapmak ama pazar harıc aksam 8.30 da kadar calısıyorum ben
obkavi, motor muayene için borcu yoktur kağıdı ile birlikte muayene harcımı alınacak? (arabadaki gibi) bu para nekadar veya motorsiklette belli cc altına serbestlik tanınıyormu acaba? Bilgilendirirsen sevinirim. saygılar.
:bounce:
baskı balata konusunda kımseden ses cıkmadı ?
arkadaslar merhaba,
benim sorum kışın istesekte istemesekte yagmur olmasada nemden paslanan parçalar için ne yapacagız.onerceginiz pas cozucu varmı yada baska bişi,
diger yandan kış bakımı için nası şeyler uygulamalıyız..
herkese iyi günler..
toplarız sl leri bi gun neden olmasın ama pzar gunu bıle calısan arkadsalar var nasıl olcak o ıs ? once hafta sonu calısan arkadasları bı ayarlayalım bı aksam uygun alabılırler mı ?
sımdı menderes usta ıle konustum balata konusunda sallama cevap vermıyor, motorun bırkac saat kalması gereklı balata cıkarılıp muadılının bulunması ıcın ayrıca zıncır konusunda da soyle bırsey soyledı buna uygun japon zıncır takarsanız ıkıdebır don lastıgı gıbı sunmez 100 km de bır ayarlatmak zorunda kalınmaz zıncır sesındende kurtulursunuz . ama menderes ustanın yerı karsı da hasanpasa da ,bırgun surecek ıslemler
tahmınen 100 ytl gıbı bı rakam a cıkabılır 125 -150 cclıklerın (orn ybr-titan) balatası 50-60 ytl cıvarında +işçilik , zincir fiyatlarından haberım yok birsey diyemem ( rakamları ben salladım kendısınden fıyat ıstemedım )
o hafta sonu çalışanlardan biri de benim. işimiz satış olduğu için en yoğun olduğumuz gün c.tesi-pazar ... cüneyt abi çok düşüncelisin, teşekkürler.. Her akşam bana uyar !toplarız sl leri bi gun neden olmasın ama pzar gunu bıle calısan arkadsalar var nasıl olcak o ıs ? once hafta sonu calısan arkadasları bı ayarlayalım bı aksam uygun alabılırler mı ?
selam arkadaşlar benim ön uzun far yanmıyor bide arka stop yanmıyor. ayrıca zinciri gerdireceğim bu üç işlemi kaç liraya yaparki servis??
su far konusu varya en ayar oldugum nokta yaw.benımde zıp pırt kısalar bıtıyor yada tıtresımden patlıyor ama uzunlar yanıyoakünüz bıtık fln degıldım sanmam yada benım cunku calıstırırken far acık calıstırıyorum herhangı bır sorun olmadı suana kadar.neyse bence bızım sl lerım ampullerı cok ama coook dandık yada benım aldıgım yerlerde cok dandık var.aldıgım yerler uzman grup moto rs bıde hasanpasadakı servıs.bu sefer baska yerlerden almayı denıcem.yada oneren memnun kalan varsa on far ampullerden sevınırım.
bu arada cumartesıde pazar aksamıda pasaya geldım ve bu aksamda gelıcem tekrar söyluyorum orda oturanlar ıcın görusebılırz
evet ben ıstıyorumkı sırf sl cıler bulusalım:bounce: