[Bursa - MT]

uzun zamandır 2nci sayfaya hiç düşmüyorduk
bursa mt ye yakıstıramadım..
ne o herkes bi yerlerde geziyor galiba...

ARADAN BİR YIL GEÇTİ AMA BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN KUSURUMA BAKMAYIN.....:rendeer:

tex

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bursa mt gerçektende kış uykusunda,aman uyandırmayalım

ozkan yarın dayımlara gidecez (dayım gelip bizi alacak) yani saat 15.30 da evde olmalıyız. sabahdan bulusalım gezelim tozalım derseniz eyvallah uyar

Herkese selam.İisinizdir inş.....Çok az kaldı süper bi giriş yapıcam aranıza...En kısa zamanda motorlanıyorum...Bi tane asyamotor maxi scoterı olan 150cc lik versiyonu denk gelmişti ona bakarken...Aileme yamaha ybr ve honda cbf150 ikilisiin gösterdim...Beğendiler..Sora gidip maaza ile görüştüm ödeme koşullarını uygun gördüler...En kısa zamanda motorlara yeşillenmiş olacağım...

dün aksamdı o :) kızları batakta batırırken di
söylemesi ayıp özkanların laptopu var öleee görmemiş gibi heryere götürüyoruz orda interinet oldumuda böle yazıp milleti heveslendiriyoruz hihohahaaa

Ohh maşallah...laptop olayı süper ya wireless olan yerlerde güzel gidiyor doğrusu dün de adamın teki vitaminde açmış bişeler yapıyordu....Süper ya...

tex

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
söylemesi ayıp özkanların laptopu var öleee görmemiş gibi heryere götürüyoruz orda interinet oldumuda böle yazıp milleti heveslendiriyoruz hihohahaaa

özgende wireless varmı yahu,varsa bizim neden haberimiz yok yahu,madem özgende internet beleş hade ne duruyoruz yahuu

Ahali özgendeyiz,bekleriz.

ÖZGEN nedir ne değildir yahu?:pale:

ZAT'ın neresine koyuyorsunuz diz üstünü:cyclopsan

Ohh maşallah...laptop olayı süper ya wireless olan yerlerde güzel gidiyor doğrusu dün de adamın teki vitaminde açmış bişeler yapıyordu....Süper ya...

VİTAMİN de neki :pale:

Akın ehliyeti aldınmı?motoru ne zaman alıyorsun?:wiinkk:

Yanında vitamin var ordada wireless var....

Orhan abi geçtiğimiz cmrtsi direksiyon sınavım olacaktı ama haftaya ertelenmiş...Yane 1hafta gecikmeli alacağım...Bu arada motor olayınıda ybr-cbf ikilisinden birini seçeceğim...ybr için çok ii ödeme çıkardılar cbf içinde çıkarırlarsa tercihimi hondadan yana kullanacağım...Şubat ayına kalacak sanırım birazcık beklemem gerekecek.Bu zaman içerisinde de ekipman ihtiyacımı halletmem gerek...Bursada uygun fiyata kredi kartına taksit yapan yer neresi?Bide özgenç motor da montlar varmış sanırım..hein gericke markalı?Fikriniz var mı?

Son düzenleme:
dostum simdiden tebrik ederim bursada gezerek ve pazarlık yaparak her dükkandan alısveris yapabilirsin..
ayrıca internet üzerinden alısverisler daha uygun olabiliyor...

ZAT'ın neresine koyuyorsunuz diz üstünü:cyclopsan

valla zatın koyacak bir yeri yok ama bisan senatörün arka çanta benim eski arabam uno nun bagajı kadar var nerdeyse
oraya konuluyor...

Son düzenleme:
İyi sabahlar Bursa,güneşli güzel bir güne merhaba.
Bu günkü programımıza başlamadan önce büyüklerimizin elinden küçüklerimizin gözünden öperiz.
Şak şak şak şak şak şak şak şak.:queen: Allah neşemizi daim etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar