Bulgaristana Gittik - Gezisi Resimleri

Super Moderator
Seneye umarım beraber gidebiliriz artık...
Aynı tarihlerde çok yakın yerlerdeyken, iletişim kuramayıp buluşamadık ben ona yanıyorum.(Turkcell sağolsun:p)
Gidişi ayrı zevkli geçen çok güzel bir geziydi benim için.

Elimde girişte Burgas tabelasının altında, yollarda çekilmiş, ve orada kullandığım 1-2 motosikletin fotoğrafları var, onları da en kısa zamanda buraya ya da ilk mesaja eklerim.

abi harikasınız gerçekten.
resimlerde çok güzel yaşattınız bize geçirdiğiniz zamanları.
paylaşım için tekrar teşekkürler:rendeer:

Seneye umarım beraber gidebiliriz artık...
Aynı tarihlerde çok yakın yerlerdeyken, iletişim kuramayıp buluşamadık ben ona yanıyorum.(Turkcell sağolsun:p)
Gidişi ayrı zevkli geçen çok güzel bir geziydi benim için.

Elimde girişte Burgas tabelasının altında, yollarda çekilmiş, ve orada kullandığım 1-2 motosikletin fotoğrafları var, onları da en kısa zamanda buraya ya da ilk mesaja eklerim.

Olcan Kardeşim sana katılıyorum. Seneye daha büyük bir katılımla gideriz İnşaallah ve Org. birlikte yaparsak sevinirim. Saygılar.:bounce:

cok güzel olmus agalararabayla katılsak olmaz mı bende motor yok hehehe ben kırcaliliyim bu arada

rüzgar:)

süper gezi olmuş ,,, sanırım mayo lubof : canım demekti orada arkadaşlarım var , bir daha ki geziye sizlerle olmak isterim , gönül işte herşey

istiyor:bounce:

Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş
Fotolar harika
Bu yurtdışı gezileri için bir belge falan gerekiyor mu acaba?
Ve vergi falan alıyorlar mı sınırda?
Valla bilgi verebilirseniz çok sevinirim sağolun

Super Moderator
@lordskeldan; önceki sayfalarda da bahsi geçmişti sanırım, önemli belgeler triptick ve yeşil sigorta.
Bunlar dışında ülkeye göre değişen ve nisbeten daha küçük meblağlar olan ücretler çıkabiliyor.

@lordskeldan; önceki sayfalarda da bahsi geçmişti sanırım, önemli belgeler triptick ve yeşil sigorta.
Bunlar dışında ülkeye göre değişen ve nisbeten daha küçük meblağlar olan ücretler çıkabiliyor.

Teşekkürler
Valla çok özendim sizlere umarım bir gün ben de çıkabilirim bööle motorla
bi yurtdışı gezisine :salut:

Super Moderator
Gelecek yıl bunun daha geniş katılımlısını ciddi ciddi düşünüyorum ben, konuşup görüşüp, planlamaya başlasak fena olmaz artık.
Umarım sen de katılırsın.

olcan138
Valla İnşallah diyelim :cherry:
Aranızda olmaktan valla çok büyük mutluluk duyarım :queen:

abi üper ötesi yawwww...
büyüyünce ben de cbr la gidecem şimdilik 125 li ama büyüyünce abisi gibi olacak!!!!

Bulgaristan, artık AB üyesi.
zannımca, kolayca giriş-çıkış yapamayacaksınız bundan sonra...:bounce:

Gültekin;546782' Alıntı:
Bulgaristan, artık AB üyesi.
zannımca, kolayca giriş-çıkış yapamayacaksınız bundan sonra...:bounce:

bende pasaport var no problem :wiinkk:
senin dedigin dogru bg ve rom ab ye üye bugünlerde tircilarda sıkıntıda transit vize sorunlari var sinirdan alinmiyor konsolosluktan aliniyor...

Çok güzel bir gezi olmuş hep yapmak istediğim bişeydi bg gezisi bakarken heyecanlandım valla,ben silistre doğumluyum mana ile görmüş olduk:cherry:

Paylaşım için çok tşk.

Çorluya yolunuz düştüğünde tanışalım arkdaşlar.Ben çorlu belediyesi sponsorluğunda yarışıyorum bld geldiğinizde beni her şekilde bulursunuz.:cherry:

GÜNER HATİPOĞLU Saygılarımla:rendeer:

Çok güzel bir gezi olmuş hep yapmak istediğim bişeydi bg gezisi bakarken heyecanlandım valla,ben silistre doğumluyum mana ile görmüş olduk:cherry:

Paylaşım için çok tşk.

Çorluya yolunuz düştüğünde tanışalım arkdaşlar.Ben çorlu belediyesi sponsorluğunda yarışıyorum bld geldiğinizde beni her şekilde bulursunuz.:cherry:

GÜNER HATİPOĞLU Saygılarımla:rendeer:

görüşürüz baba ok

cok guzel gezmişsiniz valla o kadar da cok ugrasmıssınız ellerinize saglık kazasız belasız bitirmişsiniz helal olsun gerçekten cok güzel yerler kızlarıda oyle acaip bi güzel gozukjtuler gozüme bi ara kaçamak yapmak lazım o taraflara doğru :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar