- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
musti özlettin la:cherry:
kökten gittim artık demişin üzülmüştüm vallaale:
imzayıda düzeltmişin iyi olmuş
aranızda bilenler vardır eminim ama bilmeyenler için söylüyorum www.turkcell.com.tr ye girip kullanıcıadı@turkcell.com uzantılı e-mail iniz alın ertesi gün cebinize 50 kontor gelsin.. ben bitirdim bile üyeliğimi silip tekrar üye olayım dedimde yemediler)))
yardım etmicenmi
Yok o değil bu turkcell den e mail alamadım o açıdan.
şadow oylum oylum oyacak beni :cyclopsan
1gün sonra geleceği kesin mi?ayrıca hiç bahsetmiyolar kullanıcı adı al 50 kntr hediye diyeale:
Bide bişe soracam var olan kullanıcı adımı iptal edip yenisini alabilir miyim?Oluyosa nasıl olacak yardım edebilir misiniz?arkadaşlar
Birgün sonra kesin geliyor turkcell in transfer yoğunluğuna bağlı olarak uzayada biliyo. Nerden biliyosun diceksiniz çünki tanıdığım bütün turkcell li arkadaşları üye yaptım hepsininde kontorleri geldi.
Var olan kullanıcı adını silip tekrar değişiklik yapamıyosun çünki uyanıklığa giriyo. Bende yapmaya çalıştım ama yemediler..
kraljames bu turkcell in e-mail ini tanıtması için yaptığı kampanya sen turkcell için zaten çantada kekliksin
mete_han Abi Az daha sabret bayram dolayısı ile biraz yogundu turkcell ama gelecektir elbet
Bu arada konuyu hortlatmış oldum ama görmeyenlerde görsün konuyu..