Sizce Motosiklet Nedir?

bence motosikler sadece bir araç degil. en azından sürücüsü için degil. bu monoton, sıkıcı, ve hergünü stresle dolu hayata karşı vermiş oldugu özgürlük mücadelesi, bazen arkadaşı bazen sıkı bir dostu bazende sevgilisi. bunu dışardan bakanlar anlamaz. eşimiz bizi motosikletten kıskanır ,arkadaşlarımız motosikletle neden bukadar vakit geçirdigimizi anlamaz. bir motosikletliyi ancak yine başka bir motosikletli anlar yani bu sevdaya kapılmış veya bu sevdayı tatmış insanlar anlar.ve bu sitede hepimiz aynı tutukuya kapılmış insanlarız. şimdi size sormak istiyorum sizce motosiklet ne? biliyorumki çoğunuz sadece bir araç olmadıgını daha fazlası oldugunu söyliyceksiniz. o fazla olanı ögrenmek istiyorum. arkadaşınız mı, dostunuz mu, sevgiliniz mi, yoksa hayata karşı vermiş oldugunuz bir özgürlük mücadeleniz mi yani özgürlügünüzü ifade eden metal bir araç mı? veya hepsimi ?
bu arada mt Ailesinin yeni yılını ve bayramını kutlarım
yolunuz daima açık olsun....

bence motosikler sadece bir araç degil. en azından sürücüsü için degil. bu monoton, sıkıcı, ve hergünü stresle dolu hayata karşı vermiş oldugu özgürlük mücadelesi, bazen arkadaşı bazen sıkı bir dostu bazende sevgilisi. bunu dışardan bakanlar anlamaz. eşimiz bizi motosikletten kıskanır ,arkadaşlarımız motosikletle neden bukadar vakit geçirdigimizi anlamaz. bir motosikletliyi ancak yine başka bir motosikletli anlar yani bu sevdaya kapılmış veya bu sevdayı tatmış insanlar anlar.ve bu sitede hepimiz aynı tutukuya kapılmış insanlarız. şimdi size sormak istiyorum sizce motosiklet ne? biliyorumki çoğunuz sadece bir araç olmadıgını daha fazlası oldugunu söyliyceksiniz. o fazla olanı ögrenmek istiyorum. arkadaşınız mı, dostunuz mu, sevgiliniz mi, yoksa hayata karşı vermiş oldugunuz bir özgürlük mücadeleniz mi yani özgürlügünüzü ifade eden metal bir araç mı? veya hepsimi ?
bu arada mt Ailesinin yeni yılını ve bayramını kutlarım
yolunuz daima açık olsun....

ELINT slmlar.sizin mesajından etkilendim:queen: 16 yaşında sizn bahsettigin o duygular kadar olmasa da kendime göre o motorun duygusunu halini eh biraz da olsa biliyorum hissetmişimdir.(sizler kadar olmasada)ama ileride inşallah kendime göre bir motor tayin ettigimde daha da fazlasını yaşarım.
şimdilik benm aşkım olmasada *-elin atına binen tez iner-* :salut: sözüyle kendimi avutuyorum.
Saygılar...

Bence motosiklet insanın kendine yakışanı giymesidir. Giyersin korumalı montunu, eldivenlerini, dizliklerini, kaskını, olmaz senden kralı.

motorsikler bacak arama alacagım vede bana en cok zevki yasatacak bi seydir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aşktır.......:joker: :joker: ::xs22:: ::xs22:: ::143:: ::160:: ::160:: ::160::

Bence motosiklet insanın kendine yakışanı giymesidir. Giyersin korumalı montunu, eldivenlerini, dizliklerini, kaskını, olmaz senden kralı.

Emrah Ablak adli kisinin kemik dergisinin her sayisinda kemir bolumundeki vatandasa sorduk kisminda bulunan dorduncu kisiye soylettigi laftir. x herhangi bir sey olabilir avrupa birliginden yuzuklerin efendisine kadar.

Kemik dergisinin kemir köşesinde bulunan vatandaşa sorduk bölümündeki dördüncü vatandaşın her soruya ısrarla verdiği cevap.

sizce amerikan rüyası nedir?
-bence amerikan rüyası insanın kendine yakışanı giymesidir. şimdi insan kendine yakışanı giyerse...

sizce avrupa birliği iyi birşey midir?
-avrupa birliği bence insanın kendine yakışanı giymesidir. insan üzerine cuk oturan fiyakalı şeyleri giyerse...

sizce mastürbasyonun günahı ne?
-mastürbasyon bence insanın kendine yakışanı giymesidir. insan şık giyinip, saçlarını tararsa...
Gibi.

Son düzenleme:
o iki teker üzerindeyken yasadıgın tatmın edici duygudur... Virajlara girişler hız tutku camur dağ tepe bayır yamaç toz rüzgar.. Hepsinin bulustugu ve bunlarında insana bir o kadar zevk verdigi seydir...

bence çok güzel bir duygudur.iş tek teker olunca daha da büyük bir zevk haline geliyor.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bence motosiklet özgürlük mutluluk kendinle başbaşa kalmak çok özel bir mutluluk yani kısacası motorsuz olmaz.:cat: :flower: :flower: ::biggrinn ::biggrinn ::haapppy: ::alkiis::

motosiklet;

özgürlüktür.

sıkışık trafikteki strese, günlük hayattaki monotonluğa bir başkaldırıştır.

bir yaşam tarzıdır herkesden farklı. rüzgarı içinde hissetmektir.

yani, herşeydir...

Motosiklet bindigim zaman beni tüm dünyadan ayıran ne ölümü düşündügüm ne riskleri sadece gazladıgım sevgilimdir aslında yasamın ta kendisidir. Uçmak ve motosiklet kullanmak bence aynı sey.

motosiklet benim için en güzel ve bir o kadarda ürkütücü hayaldi bir zamanlar
sadece platonik bir aşk diyelim...
simdi sahip olduğum motosikletlere gelince onlar benim bebeklerim
yalnızlığın ve yalnızlığımın temsilcileri şahitleri ve birlikteyken yolları ve yalnızlığı paylastığımız her ne kadar cansız görünselerde ruhları olan nesneler. kendi hallerinde garajda veya herhangi bir yerde bırakıp gittiğimde özleyipte merak ettiklerim... motosikletim yaşam kaynağım ve birgün ölümüm. ölümle yasam arasındaki cizgide seyahat etmeni sağlayan sadık dostun. azrail ama bir melek... motosiklet aynı zamanda bir meditasyon yöntemi. gercek bir hayal gerçek bir rüya gibi. bağlı ve bağımlı kaldığın müptela yaratacak onun verdiği heycanı hiçbir seyin veremeyeceği sana bağlı bir makina! ( abartmadım umarım)

motosiklet aşktır tutkudur özgürlüktür vs vs vs
Ama aynı zamanda ona ulaşmak için tassarruf yapamak fazal mesai yorgunluk sabır sebat etmek, kız arkadaşının ben mi motosikletmi dırdırını çekmek vs. vs. vs. DİR....:silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
motosiklet aşktır tutkudur özgürlüktür vs vs vs
Ama aynı zamanda ona ulaşmak için tassarruf yapamak fazal mesai yorgunluk sabır sebat etmek, kız arkadaşının ben mi motosikletmi dırdırını çekmek vs. vs. vs. DİR....:silent:

Onlar ayrı şeyler orasını hiç karıştırma.....

Elim ayağım daha neyim olsun ki.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar