Pistlerin Uçuk Fiyatları

Arkadaşlar, Kurtköy'deki pistin yapılış amacı ülkemizin reklamını yapmaktı ancak ben bunun yabancı organizasyonlardan ziyade yurt dışında kendi sporcularımızla yapılabileceğini düşünüyorum.(misal: Kenan) Fakat uçuk fiyatlar yüzünden sporcu yetişmiyor. Duyarlı arkadaşlardan cevap ve paylaşım bekliyorum...

bilen varsa yazabilir mi türkiye de nerde düzgün pistler var ve fiyatlari nelerdir kiralamak istesek?

Arkadaşlar bence türkiye motor federasyonundan bu konuda bilgi alınabileceğini düşünüyorum...

www.tosfed.org.tr

ilgilenen arkadaşlar konuyu aktarıp bilgilendirme yazısı isterlerse yardımcı olacaklarını tahmin ediorum...

Avrupadaki ülkelerde adamlar özellikle genç yetenekler için org. yapıyorlar burda ben bir cbr 125 cup biliyorum ona da katılman için bayağı paran olması gerekiyor buraya pist yapılcağına gençlere önem verilseydi Türkiye belkide pistten kazandığı reklamın daha fazlasını kazanabilirdi....

Sanırım İstanbul Parkta birkaç arkadaşınla yarışabilmen için birkaç bin ytl'yi gözden çıkarman gerek. Yani yarışamazsın :mrgreen: . Haa denizde kum bende para diyen arkadaşlar için ideal ama :queen:

Bence uygulamanın değişmesi lazım. Kişi başı uygun bir fiyat tarifesinin olması gerekiyo.Tıpkı Avrupa'da olduğu gibi. Ama bide bunu yetkililere duyurabilmek var...

İzmir Pınarbaşı pistinin fiyatı günlük 750 ytl ama kurtköyü bilmiyorum. o konuda görüşücem zaten yetkililerle...

pist fiyatları

Yarış pistlerinin 2006 sezonu fiyat sıralaması ;

İstanbul park:5800euro
İzmit körfez : 900ytl(6 kişi ile sınırlıdır.extra her kişiden 100ytl alınmaktadır.)
İzmir pınarbaşı :750ytl(9kişi ile sınırlıdır.)

Aslında önemli olan şu kalın kafalı yetkililere durumu iletebilmek. Zaten param olsa da vermem o fiyatı:)

Ayrıca insaf yaw 5800 AVVROO... Nedir abi o öle. Motor alısrın o paraya be. Yazık bu memlekete diyorum...

Son düzenleme:
Yarış pistlerinin 2006 sezonu fiyat sıralaması ;

İstanbul park:5800euro
İzmit körfez : 900ytl(6 kişi ile sınırlıdır.extra her kişiden 100ytl alınmaktadır.)
İzmir pınarbaşı :750ytl(9kişi ile sınırlıdır.)

bence pahalı değil o kadar. pınarbaşı 750 ytl uygun bence. zaten pahalı bir spor. eğer racing motoru olan bir kişi 100 ytl ye pahalı diyorsa ayrı. istanbul parkta da herkesin işi olmaz zaten. sponsor firmalarla çalışanlar girer genelde.

yani 5 ytl filan mı olmalı kişi başı. pistin yapmı çok pahalı sonuçta.

teşvik olmalı sporun yayılması ve gelişmesi acısından fiyatlar herkese hitap edmeli diye düşünüyorum

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kişi başı 150 ytl 100 ytl pist kiralamak için yüksek rakamlar gibi gelmedi, pist kiralayacak adam da istanbuldan izmite nasıl gidilir diye düşünmez sanırım.

yahu motor sporları tek başına öğrenilmezz ki zaten... tamam istanbulpark pahalıdır ama büyük şirketler bunu eğitimini vermeyi hedeflerse yetenekli gençleri rahatlıkla orada tam takım halinde çalıştırır.

Sen pisti 11.000 ytl yaparsan millette zevkini yolda tatmin eder sonrada gelsin felaketler

o ne ya nasıl fıyat onlar ole sasırmıs bunlar kesınlıkle

ogulcan, bütün mesajlarını böyle (bold/kalın) yazıyorsun. uyarı alırsan hiç şaşırma. ben seni şimdiden uyarayımda :wiinkk:

Forum Kuralları:
55. Mesaj/Konu baslik ve içeriginde BiR BüYüK bİr kÜçÜk, tamami bold, tamami italik olacak sekilde yazilar kullanilmasi ; hem göze hos gelmemesi ve forumun genel görünüsünü bozmasi hem de tartismalara sebep olabilecegi için sakincali bulunmaktadir. Tamami büyük harften olusan, noktalama isaretlerine yer verilmemis veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazilmis iletilerin zor anlasildigi ve anlasilsa bile dikkate alinmadigi bilinmelidir. Bu tür mesajlar yöneticiler tarafindan degistirilebilir, silinebilir, kilitlenebilir veya tasinabilir. Bu durumun devami halinde üye hakkinda da çesitli yaptirimlar söz konusu olacaktir. Kullanicilarin özellikle forumdaki yazismalarda olabildigince düzgün Türkçe kullanmalari önerilir.

izmir pistinin fiyatı aslında gayet makul.HErkese de hitap eder diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar