Motocross fotograflarm ve benim kısabir motosiklet biografim

İnş ulaşıcagım... Yeni motor alıcaksanız arkadaslar cross kesinlikle tavsiye ederim

senin yaptıklarının yarısını belki yapabiliourum bu motorla.. ama ynede babam beni öle görse diil motora bisiklete bindirmez daha :p gerçekten şanslısın

Alışır yaa baban:) bnm ananemde alıstı hep motocross u bırak ben sana supersport alıcam diyip dururdu. İlk geldigi beni izledigi gün en kötü kazamı yaptım =) ama alıştı

Son düzenleme:
=) Bakalım bana bu kadar motor alıyor ama bende onun gibi bir pilot olunca ona Goldwing alıcam=)

İyiymiş valla bende cross'a dönücem sanırım :) Çok hevesle baktım gene fotoğraflara.

Tebrik ederim... profesyonel destekle iyi bir yarışçı olman dileklerimle başarılar dilerim.

Valla arkadaslar motocross bagımlılık yapıo. Babamın ZX6r ve ZX12r motorlarınıda kullandım ama onları sevemedim bir türlü düz yol bana göre digil

ooooooooo !!! barış patlamışsın sonunda abi işe başvurmayı düşünüyosan özgeçmiş için kağıda sitenin link ini yaz abi güzel açıklama olur:p

bi cr de ben alayım bari olmıyacak böle:cherry: inönüdemisin:silent:

abi sen müthiş bir insansın ya. süper fotolar. maceranı paylaştığın için teşekkürler.

Dostum helal olsun bi aralar senin gibi olmak için .ok özentim vardı ama hayat şartları izin vermiyor.Başarılarının devamını diliyorum

güzel resimler.Hemen babama göstercem:p ,benim babamda bana destek olsa keşke:pr:...

ooooooooo !!! barış patlamışsın sonunda abi işe başvurmayı düşünüyosan özgeçmiş için kağıda sitenin link ini yaz abi güzel açıklama olur:p

bi cr de ben alayım bari olmıyacak böle:cherry: inönüdemisin:silent:

Nisan sonundan Eylül sonuna kadar motorum ve ben inönüdeyim beyfa. Ama zaten bu yaşta meslegim elimde. Ögretmen pilotluk lisansımızıda alıcaz yazın.

Sagol un arkadaslar. Bugün yine motocross pistinde idim süper fotolar çekildim upload edebilirsm koyucam fotolar

Şu anda açık

Arkadaslar son dakika motosiklet fotolarım baslıgı altında birçok yeni fotografım var onlarada bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Son dakika motocross fotograflarım

Arkadaslar 30.12.2006 günü motocross a gittim çok güzel enstanteneler yakaladı babam ve arkadası sizinle paylaşıyım dedim

Arabanın yanında babamların gelmesini beklerken

Parkura çıkmadan hemen önce

Duvar dönüsü

Annemin çektigi güzel bir poz

Köpegimin kulakları arasından ben=)

Güzel bir tabletop atlayışı

Çok güzel bir duvar dönüşü

Çok güzel bir enstanteneden atlayış

Orta halli bir atlayış

Güzel bir poz

Güzel bir ışık

duvar dönüşü

Duvar dönüşü

Duvar dönüşü

Duvar dönüşü

Duvar dönüşü

duvar dönüşü

Parkurda beraber motocross yapıgımız arkadaslar.

Umarım begenirsiniz arkadaslar fotograflarımızı.

fakirliğin gözü kör olsun :salut:
biz hala mobilette kaldık :p
güzelmiş hikayen bende beğendim, ben de arkadaşların süpersportlarıyla idare ediyorum, napalım
bu arada kaç yaşındasın sorması ayıp?

dfa

tebrikler valla agzımın suyu aktı resmen fotolara bakarken ne yalan söylim::eek:hmy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar