Yeni Hyosung GT 125 R

gelmeyen motorlar ne kadar çoookk.. biz türkler hep sınırlandırılıyoruz zaten...

güzel alet gelirde fiyatı cbr125 civarı olursa cbr'ı piyasadan siler....ama sanmam daha pahalı olur biraz güzel bişey ya....

arkadaşlar bu 125 cc için globalmotorun bir yetkilisi ile konuştum.
125cc şuan için şiparişlerinde olmadığını peki getirecekmisin sorusunada belli olmayacagını söylediler.

ben bununla ilgili şöle bi açıklama okumuştum yanlış hatırlamıosam

125 ile 250 cc arasında çok az fiyat farkı olacaından dolayı satılmayacaını ve bu yüzden getirilmeyeceini okumuştum

ama haklılarda zaten bence 250 cc oldukça güzel ama hyo nun sitesinde bi tane 650 lik stickerli war gerçekten hasta oldum eğer alırsam kesinlikle onlardan yaptırcam

Keşke gelse. Naked gelirse düşünmeye değer tabii fiyatı fazla cep yakmaması lazım

arkadaslar bu motor türkiyeye gelmiyor fiyatıda aşşa yukarı gt 250 ile aynı onun için getirmemişler türkiyeye

Bu performansa bu kasa... Ne kadar yalan... Audi'ye şahin motoru takmakla aynı şey... Ülkemizde olsa bu motor yinede Honda alırdım... Motor ne ise odur...

acikcasi bu ise yeni yeni isinan biri olarak okuduklarimdan ve gorduklerimden soyleyecegim odur ki;

eger fiyati gercekten gt 250 ye yakin ise adamlarin 125 ligi turkiyeye getirmemeleri mantikli olabilir ama bence cbr 125 gibi cok az rakibi bulunan bi pazara benzer fiyat ile bu motoru sokmalari cok ciddi satis ve akabinde servis potansiyeli getirir gibime geliyor..

tabii ki korelilerin bolgesel strateji kararlari bunlar sonucta..

Shakulin

Hahahaha ...

Ülkemize getirilse doğrudur tutulur bu motor .. Ama 2.el olarak satamaz da çöpe atarsın ancak

Görüntüye bakanlar belli oluyor zaten ... Evet kaslı bir görüntüsü var ama bana cbr mı deseler hyosung mu deseler hiç düşünmeden cbr derim

150 kg demek.. Muhteşem bir ağırlık denge ve hız ortalaması tutturmuşlar tebrik ediyorum :mrgreen: :mrgreen:

Fiyat konusunu bilmem ama bu motor beş para etmez bence. Hyosung kore malı ve aynı zamanda ucuz işçilik. CBR125 ile kıyaslanamaz bile :farao:

Korelilerin çinlilerden tek farkı motorlarını biraz daha sağlam yapmaları... Yoksa bunların kaportaları da tenekeden :mrgreen:

Ağzından bal damlıyo valla :D Hyosung hakkında düşündüklerimi ortaya koymuş arkadaş bravo

Ağzından bal damlıyo valla :D Hyosung hakkında düşündüklerimi ortaya koymuş arkadaş bravo

Evet bunlar kendi düşüncelerim ben bu marka hakkında bunları düşünüyorum..

Honda ile kıyaslanması çok komik. Japonlar kendilerinle yarışıyor .. Koreliler ne zamandan beri motor üretiyor ki kalkıp piyasayı ele geçirmeyi düşünüyorlar komik yani :mrgreen:

Birçok insan hyosungu güzel olduğundan değil ya parası olmadığından ya da başlangıç motoru olarak kullanıyor...

Honda hyosungtan 1000-2000 ytl daha pahalı bir 250cc SS yapsa bak bakalım kaç tane hyosung 250R satılıyor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaten korelilere motor yapmayı öğreten japonlar :mrgreen:

650cc SS motorunu da görüyoruz hyosungun 77 beygir miydi öyle birşey ... Hadi bunu da kıyaslayın CBR600RR ile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar