dedigim gibi ben de arastiriyorum, ben bunu yurt disindan getirdim ama isteyen olursa daha getirmeyi dusunuyorum...evet arkadaşlar bu granajdan bende istiyorum TR de nerede bulabilirim bunu
baksana buldum bi tane sifir, fiyati da uygun...http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=50408&AdId=3171925arkadaşlar yokmu istanbulda 0 skyteam satan bayii motoshop felan 0 skyteam arıyom elime birtakım imkanlar geçmişken alayım artık skyteam'i bi bilen varsa 0 st hakkında yazsın plsss:queen: :queen: :queen: :queen:
Dip not: istanbulluyum
skyteam plssss istanbuldayımr:
dedigim gibi ben de arastiriyorum, ben bunu yurt disindan getirdim ama isteyen olursa daha getirmeyi dusunuyorum...
baksana buldum bi tane sifir, fiyati da uygun...http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=50408&AdId=3171925
Tam sayiyi belirlersek subatin ortalarinda gidip getirecegim...
sir karakedi, al su motoru da basliyalim artik gezilere![]()
Tam sayiyi belirlersek subatin ortalarinda gidip getirecegim...
sir karakedi, al su motoru da basliyalim artik gezilere![]()
Öncelikle görüşlerini yazan tüm yazarlara teşekkür ediyorum kendi adıma.
Ben iki hafta önce cross modelini aldım bu motorun.fakat rahat çalışmaması,90 km hızı geçmekte zorlanması,farların bir el fenerininden öteye geçememesi,v.s... bunları hiç dert etmiyorum..bunlar aşılması güç olmayan birkaç ayrıntı.gelgelelim vibrasyon sorununa.ya kardeşim motor ucuz motor,iyi motor,seri motor da,bu vibrasyonu nasıl kesecez.servisleri arıyorum bunu yaşayacaksın diyor.çözüm;yok diyor adamlar.o kadar çok vibrasyon varki.kadıköyden maltepeye arka ayaklık gevşiyor gördüğüm.ve artık duramıyorum üstünde.hoş ben bunu dağda binmek için aldım.dağda binmek içinde,dağa gidene kadar iflahımı kesiyor be kardeşim.yokmu bunun bi çözüm yolu.öyle allandırıp,pullandırıp övmeye gerek yok.herkes bu sorunu göz ardı ediyor yada birtek ben yaşyorum.saygılar.bunu yeni alacaklar için ve çözüm bulanlar buraya yazsın diye paylaştım.iyi günler
ugly kardeşim şu an kıbrıstayım cumartesi döneceğim...
bana verdiğin siteden firmaya ulaştım telefonda iyi izlenimler bıraktılar sm tr her modelinden varmış
istanbula döner dönmez ilk işim firma ile direk temaasa gecmek önce bi motoru alam grenajıda değiştiriz :queen: :queen: :queen:
skyteam 200 3.200.arkadaşlar sizce uygunmu?