TT Custom Choppers Ailesinden Herkese Merhaba

Aramıza Hoşgeldiniz. MT Forumlarında kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle... :rendeer:
:bestmt:

geyikçilere :farao: rağmen hoşgeldiniz

Sıcak bi karşılama olsun istedim, her gelene selam yazmak tarzım değil..:bounce:

İlk karşılayanlar bizim geyik tayfası olmuş ama onların hiç art niyeti yoktur bilgine....

Umarım aşağıda alıntı yaptığım sözlerine sadık kalırsın. Daha önce bu tür bir çok yazı görüp sonra yazanı hiç görmediğimiz çok oldu da...

Haa bu arada e-posta adresini belirtmemişsin. Bu durumda siteye girmezsen biz de sana ulaşamayız !

Geyik tayfası :p
Evet ilerleyen günlerde anlarız kalıcı olup olmadığını...:wiinkk:

Bir görünüp bir kaybolmuşsun. Topiği açıp iki saat bile kalmadın sitede.:cyclopsan

Böyle iddialı giriş yapan biri olarak biraz beklemeliydin.:bounce:

+1 ne denebilir ki..:cat:

Siz sorularınızı sorun o arada girdiğinde cevaplarınızı verir...Boş bulunmak önemli deil önemli olan yararlı olabilrmektir...

Neden,zorunluluğumuz mu var...

(forever enduro) :wiinkk:

+1 :bounce:

Öncelikle mesaj atan herkese çok çok teşekkür ederim.
Sitenizde kalıcı olmaya çalışacağım tabi ki ancak TT Custom Choppers her zaman olduğu gibi şu sıralar da çok yoğun. Firmamıza gelmiş olanlar yada bilenler sizlere de en yeni Custom motorlarımızı görmenizi tavsiye ederim :). Custom motorlar hakkında yardımcı olmaya çalışacağım dememdeki sebep, Türkiyede ilk ve tek olan, Avrupada ve Türkiyede TÜV Lisansı ile Motor üretme hakkına sahip tek firmanın yetkilisi olduğum için siz de takdir edersiniz ki bu konuda birçok bilgiye sahibim. Bana her daim ulaşabileceğiniz e-mail adresi: [email protected] .Sitede bir görünüp bir kaybolmak demeyelimde, sizin sorularınızla bu kadar iddialı bir çıkış yapabileceğimi size cevaplarımla ispatlamaya çalışacağım diyelim. Dilediğiniz ürünle ilgili soruyu veya Custom Motorların yapısıyla ilgili bütün sorularınızı bana buradan, e-mail ile yada özel mesaj olarak yöneltebilirsiniz. En kısa zamanda ürettiğimiz bütün Custom motorların resimlerini ekleyeceğim. Tekrar bütün hoşgeldiniz mesajlarınız için teşekkür ederim. En kısa zamanda görüşmek üzere.

Bravo, güzel cevap olmuş !

İlk soru benden. Hyo GV 650 için custom amaçlı neler yapılabilir ?

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hoşgeldin TTCC
güzel bir dostluğun başlangıcı olması dileği ile...

Custom demek bizim kullandığımız tabirde; kullanıcının bütün isteklerini tamamlayan 0'dan başlayarak bir motor yapmak demek. Fakat TT Custom Choppers da uygulanan Harley-Davidson modelleri burdaki modifiye işleminden sonra Müşterisine "Customized" olarak veriliyor. Bu mesajda bu iki tabiri lanse edebildiğim için mutluyum çünkü çok karıştırılıyor. Biz sadece Harley-Davidson modelleri ve kendi ürettiğimiz Custom Chopper modelleriyle çalışıyoruz. Ancak motorunuzu bize getirdiğinizde yapacağımız araştırma sonunda istediklerinizi gerçekleştirebiliriz.

Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla) ::gazete::

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Tekrar çok teşekkürler, Kuralları tekrar tekrar okudum ancak küçük şeyleri atlarsam, uyarırsanız çok sevinirim. Birde sorular kesildi? Resimler hazırlanıyor bu arada. Görüşmek üzere.

Soruların kesilmesi sanırım biraz da "sadece harley davidson" ve türevlerinde uygulamalar yapılmasıyla ilgili.. Site içinde harleyciler başlığı bile sayılı olunca, var olan ss veya diğer motorlar üzerindeki uygulamalarınızdan da bahsedebilir misiniz?
Bu arada geç olsun güç olmasın, MT ailesine hoşgeldiniz:)

Soruların kesilmesi sanırım biraz da "sadece harley davidson" ve türevlerinde uygulamalar yapılmasıyla ilgili.. Site içinde harleyciler başlığı bile sayılı olunca, var olan ss veya diğer motorlar üzerindeki uygulamalarınızdan da bahsedebilir misiniz?
Bu arada geç olsun güç olmasın, MT ailesine hoşgeldiniz:)
Sağolun, tabi açıklayayım, şu anda bütün Harley Modellerine yedek parça ve Modifikasyon Uygulaması yapmaktayız, en son hazırladığımız Springer'ın resimleride çekildi ve çok yakında bitmiş olacak olan bir Sportster'ın da resimlerini ekleyeceğim. Ancak planlarımız arasında racing'e girmek te var. 180mm lik arka tekerleklerini 250 mm çıkartmak isteyen Racingcilerde çoğaldı. Tabi bunlar sadece bir genelleme biz Türkiyede herkesin yapamazsınız dedikleri şeyi yaptık ve şimdi de bu ünvanı korumak adına modellerimizi Avrupaya ihraç ediyoruz aynı zamanda da burdaki müşterilerimizin Custom motorları üretiliyor. Biz motorlara değilde daha çok müşterinin ihtiyacına veya yaptırmak istediği şeyle ilgili fikrine bakıyoruz. Bu yüzden burdan reklam kokan mesajlar vermek gibi olmasın ama sizlere ulaştırmak istediğim ana fikirde bu aslında.

Selamlar Hoş geldiniz... TT custom chopper...

Benim bir sorum var... Türkiye'de ürettiğiniz motorların şasesi sizin imalatınız mı? Yoksa motor, şanzman gibi onu da yurt dışından alıp burada montaj mı yapıyorsunuz?

Eğer tamamını burada yapabiliyorsanız. Türkiye'de bu fiyatlarla custom chopper satmak çok zor. Düşük hacimli sade bir model yaparak (giriş seviyesi) 8000-10000 ytl ile satmak gibi bir düşünceniz olabilir mi? Yolların bu görüntüye alışması ile chopper talebinin artacağına inanıyorum... Çinlilerin girişi ile pahalı motorların satışlarının diferansiyel artışındaki sihir de buradaydı...

Teşekkürler

Selamlar Hoş geldiniz... TT custom chopper...

Benim bir sorum var... Türkiye'de ürettiğiniz motorların şasesi sizin imalatınız mı? Yoksa motor, şanzman gibi onu da yurt dışından alıp burada montaj mı yapıyorsunuz?

Eğer tamamını burada yapabiliyorsanız. Türkiye'de bu fiyatlarla custom chopper satmak çok zor. Düşük hacimli sade bir model yaparak (giriş seviyesi) 8000-10000 ytl ile satmak gibi bir düşünceniz olabilir mi? Yolların bu görüntüye alışması ile chopper talebinin artacağına inanıyorum... Çinlilerin girişi ile pahalı motorların satışlarının diferansiyel artışındaki sihir de buradaydı...

Teşekkürler

Öncelikle mesajınız için çok teşekkürler,
Motorlarda şase, benzin deposu veya herhangi benzeri bir "Sheet Metal" kategorisine giren parçası, motorun projesine göre ya ithal ediliyor yada bizim tarafımızdan üretiliyor. Şu ana kadar hazırlanmış olan bütün Custom Modellerimiz satılmıştır, ve talepler git gide artmakta. Motor hacimleri de 88 ve110 arasında değişiyor. En son Modelimiz olan "Custom" (karışıklık olmasın Modelimizin adıdır :)) Türkiyede üretilmiş en uzun motor ve 1800CC. Belirtmek istediğim bir nokta, bu sektörde Türkiye'de tek olduğumuz ve fiyatlandırma gene projede yaratılan Motora ve özelliklerine göre belirleniyor.

Süper Moderatör (BBRR)
tanışma başlığı olduğu için burda sadece tanışma ile ilgili mesajlar uygun olur sorular varsa onlar için başka bir bölüm de başlık açmak mümkün olur

Tabi anlıyorum... fiyat özellikle ithal parçalarla üretilen bişeyde çok fazla müdahale edilemeyen birşey... ama sadece Türkiye için özel bir proje ile chopper görünümlü atölye işi seri üretim yapabilir misiniz? bunun örnekleri Amerika'da var. Johnny Pag adında bir custon chopper designer gitmiş Çin'e Regal Raptor markasını üreten firma ile ortak çalışarak Amerika End-user fiyatı 3360 USD olan bir chopper yapmış... 250 cc . detaylar için www.johnnypag.com

Sevgili Emrah,
Mesajını Genel sohbet kısmındaki yeni başlıkta cevaplıyorum, bütün arkadaşları oraya beklerim...Kısacası taşınıyoruz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar