TT Custom Choppers Ailesinden Herkese Merhaba

TTCC aramıza hoş geldin değerli bilgilerine ihtiyacımız olacaktır.
emeklerin için teşekkürler

merhaba baran hoşgeldin.custom choppers.mecidiyeköydeki yerinize gelmiştim.mükemmel makineler vardı.ben de cruiser chopper seviyorum.şu an bende hyosung gv 250 var fakat kısmetse 2008 de harley alacağım.

merhaba baran.motorsikletlerin motorlarını nereden getiriyorsunuz?sizin yerinize ben de gelmiştim harika makinalar vardı.

İşler kesat mı ne? TT custom Harley dışındaki bir siteye gelmiş. Allah allah. Taş yağacak başımıza. Bu sitenin binlerce üyesi var ve harley kullanan sanırım belki 30 kişidir, Baran bey. Niçin böyle söylüyorum yalnızca harleyler ve kendi üretimlerimizle çalışıyoruz dediğiniz için tabii ki.

Mesajınızı tam anlayamamakla birlikte TT Custom Chopperın kendi sitesinin olduğunu ve bunun her zaman böyle olduğunu belirtmek isterim. Ben sadece kendi adıma şunu diyebilirim ki,sadece motorsiklet forumlarında insanlarla kontak halinde olabilmek için burdayım. Eğer amacım reklam olsaydı da bu belli olurdu zannedersem, ki bu da iş ile alakalı birşeydir forum yöneticileri ile görüşürüm, mesajlarımda reklama dair hiçbirşey bulunmaz. Benim sadece kendi üretimimiz ve Harleylerle çalışıyoruz dememin sebebi bize gelen çoğunluk müşteri kitlesini belirtmekti. Ama şunu daha önceden de eklemiştim ki motorlara yapılabilecek HERHANGİ bir modifikasyonu sorusuz ve sorunsuz zaten yapabiliriz. Bunu yapabilecek sistem veya garaj sistemimizden de hiç bahsetmedim reklam olarak görülebilecek. Bu sitenin binlerce üyesine motor satmak için değil yanlızca güzel bir dostluk kurmak adına ve kimi soruları yanıtlamak adına burdayım. Ancak kullanıcılar kendi hür iradeleri ile bizimle çalışmak isterlerse de tabi ki bu onların takdiri. "TT Custom Harley dışındaki bir siteye gelmiş" demişsiniz, bu cümleyi ise hiç anlamadım zaten. Sizin siteye üye olduğunuz tarihe ve ilk mesajınızı bu topic'e atmış olmanıza bakarsak sanırım söylemek istediğiniz farklı birşey var, bu site hakkında hali hazırda birçok bilginiz varmış gibi gösüküyor oysa ki bu ilk mesajınız.Hmm ilginç.

Siteye yeni üye olmuş olmam demek, bu siteyi takip etmiyorum demek değil Baran bey. Diğer söylediklerimi ne açıklamaya çalışacağım, ne de size anlatmaya çalışacağım. Siz anladınız nasıl olsa.

Sevgiyle

tanısma topıcınde bıle gergınlık cıkartıosun..
sorunun varsa ö.m. den hallet
buradakı ınsanlar neyın reklam neyın ıyı nıyetle yapıldıgını anlar sen merak etme
hangı topıce baksam kavga oluo
sızın gıbıler yuzunden tecrubelı yada sıteye katkı yapabılcek kısılerı kaybedıoruz
normalde tanısma topıclerıne cevap yazmam ama:D
hosgeldınız TTCC(Baran Bey)

Siteye yeni üye olmuş olmam demek, bu siteyi takip etmiyorum demek değil Baran bey. Diğer söylediklerimi ne açıklamaya çalışacağım, ne de size anlatmaya çalışacağım. Siz anladınız nasıl olsa.

Sevgiyle
Açıkçası, gerginliğin de uzamaması adına benim böyle küçük gizem oyunlarıyla gerçekten bir ilgim yok, Vay efendim size anlatmıyacağım siz zaten anladınız falan bunlar gerçekten ben çok küçükken oluyodu, artık insanlar büyüdükçe aklında ne varsa direk söylüyorlar. Yani size tavsiyem, hıssa'dan hisse'ye gelelim efendim.

tanısma topıcınde bıle gergınlık cıkartıosun..
sorunun varsa ö.m. den hallet
buradakı ınsanlar neyın reklam neyın ıyı nıyetle yapıldıgını anlar sen merak etme
hangı topıce baksam kavga oluo
sızın gıbıler yuzunden tecrubelı yada sıteye katkı yapabılcek kısılerı kaybedıoruz
normalde tanısma topıclerıne cevap yazmam ama:D
hosgeldın TTCC(Baran Bey)

Hoşbulduk Praetorian :)

zaman nickli arkadaş bayagı saçmalamış bence:farao:
ve bence aslında başka nickle sitede uzun zamandır bulunan ve hür iradesiyle söylemek istedigni söylemeyen birisi...ve elştirileri aslında eleştiride deil bu dedim ya saçmalık..saçmalıklaırnı yansıtmak içnde başka bi nick ile yazıyor..
bence arkadaş süper bişi yaparak harley siteleri die tabir ettiginiz sitelerin hariicnde bi sitede yazarak bilgilendiriyo..ben eger bu sitede böle bi topic açmasaydı hayatta haberim olmazdı bu işten..
ve ben şimdi sadeec bu adamlar yerini ve yaptıgı icraatları görmek için adadan istanbulda sadece bu firmayı görmek için gidicem..
tekrar tebrik ediyorum ülkemde böle icraatlrer yaptıgınız için:cat:

Vayy vay vay..Ya inanın sizleri burda görmek kendi adıma söyleyeyim çok mutlu etti. Yıllardır özel kanallarda bir chopper yapımının elin Amerikalıları yaparken ağzımızın sularını akıtarak izleyerek geçti. Yıllar var ki Türkiyemde neden bööle bişi yapılamıyor diye sorar dururdum. .. Ve işte TT Custom choopers yani sizlerin bööyle bir hizmeti türk insanına Türk motorseverlerine sunmanız açıkcası çok gurur verici. Sizleri yakından takip ediyor..Ve günün birinde bir motorsiklet yapımında buluşmak dileğiyle başarılarınızın devamını diliyorum..

vatandaş gelmiş yaşı başı belli değil yazılan cvplara bak :S hoşgeldin hocam sen bi topic aç ve costom motorların fotolarını bilgilerini koy isteyen ben başta olmaz üzere girer bakar soru cvp çok uğraşırsın saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar