TT Custom Choppers Ailesinden Herkese Merhaba

Selamlar,
Ben TT Custom Choppers'dan Baran. Bütün Harleycilere ve Motor severlere elimden geldiğince custom motorlar hakkında bilgiler vermeye çalışacağım. Bu konu hakkında sormak istediğiniz herhangi birşeyi bana özel mesaj yoluyla yada e-mail ile hiç çekinmeden yollayabilirsiniz.
Görüşmek üzere.

tex

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kardeşim

Dur bismillah,nerden biliyorsun belki bizim abilerimiz daha bilgili :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dishyyyyyy... bırak ateşini söndürme TT'nin... :p
ben bişey sorcam mesela; chopper olunur mu chopper doğulur mu :silent:
cruiser nedir, ne değildir :bounce:

neyi soralım hocam bu cotom nedir sence yararlımıdır yoksa zararlımı nerelerde bulunurlar yani seninkide işmi nerden çıkarıyonsen böle şeyleri önce bi seni tanıyalım konuşalım kimsin nesin hemen öle olmazki canım kardeşim. hem budenli bilgili olduğun nemalum deyilmicanım hım hım hım.

TT Custom Choppers Mecidiyeköy'deki İstanbul'un sayılı custom motosiklet yapan yerlerinden biri.

geyikçilere :farao: rağmen hoşgeldiniz
dükkanınızı geçenlerde ziyaret etmiştim ama o sırada sadece harleyler vardı,
gerçi çoğu rüya gibi olsada ama ben tabiki ducati monster ile daha çok ilgilenmiştim

Hoşgeldin :rendeer:

İlk karşılayanlar bizim geyik tayfası olmuş ama onların hiç art niyeti yoktur bilgine....

Umarım aşağıda alıntı yaptığım sözlerine sadık kalırsın. Daha önce bu tür bir çok yazı görüp sonra yazanı hiç görmediğimiz çok oldu da...

Haa bu arada e-posta adresini belirtmemişsin. Bu durumda siteye girmezsen biz de sana ulaşamayız !

Bütün Harleycilere ve Motor severlere elimden geldiğince custom motorlar hakkında bilgiler vermeye çalışacağım. Bu konu hakkında sormak istediğiniz herhangi birşeyi bana özel mesaj yoluyla yada e-mail ile hiç çekinmeden yollayabilirsiniz.

Bu sitede ben de dahil birçok kişinin firmanızdan bilgi almak isteyeceğine eminim.

Biz de tam aşağıdaki grubu kurmuştuk, o bölgeden bir çok soru ve sorun gelecektir. :)

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=26284

mes

dsci0004jn7.jpg

bu başlığı kromlarla donatacağız.:queen: :queen:

Selamlar,
Ben TT Custom Choppers'dan Baran. Bütün Harleycilere ve Motor severlere elimden geldiğince custom motorlar hakkında bilgiler vermeye çalışacağım. Bu konu hakkında sormak istediğiniz herhangi birşeyi bana özel mesaj yoluyla yada e-mail ile hiç çekinmeden yollayabilirsiniz.
Görüşmek üzere.

Öncelikle hoş geldin.:rendeer:

Bir görünüp bir kaybolmuşsun. Topiği açıp iki saat bile kalmadın sitede.:cyclopsan

Böyle iddialı giriş yapan biri olarak biraz beklemeliydin.:bounce:

Siz sorularınızı sorun o arada girdiğinde cevaplarınızı verir...Boş bulunmak önemli deil önemli olan yararlı olabilrmektir...

Hoş geldiniz...Sizin yaptığınız motorları gördüm ellerinize sağlık.Umarım bir gün benim için de bi custom yaparsınız.Bu arada yaptığınız iş benim yapmak istediğim iş...Umarım bir gün yanınıza uğrar vaktinizi pek çalmadan biraz muhabbet edebilirim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar