Arkadaşlar chaglar' a lafım yok ben çıkmadan mesaj atmıştı gelemeyeceğim diye deer_152 yede diyecek lafım yok nereden geldiğini bilmiyorum ama belliki uzak bir yerden geliyor. Bu arada anadolu yakasında istanbul mt ile buluşacaklara anladığım istanbul mt buluşma kurallarını yazmak istiyorum:

1-) Buluşmaya gideceksinizki bilmeniz gereken ilk şey gittiğiniz yerde tek başınıza bekleme olasılığınız yüksek. (Bakınız volkan1111) .
2-) Eğer kalabalık bir yerde toplanıyorsanız (mesela bauhaus gibi. ) Yanınızdan her geçen motosiklet'e istanbul mt deki buluşacağınız istanbul mt sakinleri mi acaba diye düşünme olsalığınız yüksek. (Bakınız volkan1111).
3-) 2. maddeye dayalı olarak motosikletlerin uğrak bir yeri olan bir yerde buluşma düzenlemeyin.
4-) Hava yağmurlu ise kesin tek başına bekleyeceğiniz için sakın ola açık bir alanda buluşma belirlemeyin. Yağmurda yaklaşık 1 saate yakın bekleme ihtimaliniz çok yüksek. (bakınız volkan1111)
5-) Gelmeyecek kişilerin sanırım mesaj postunu yükseltmek veya laf olsun diye bende geliyorum deme olasılığı bulunduğu için ilk önce msn lerini isteyin olmadı telefonlarını olmadı adreslerini.
Diğerlerinide siz belirleyin arkadaşlar benden bu kadar