- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Git desem gidecek gibisin sorgusuz.Ölçerek veriyorsun sevgini,birgün açsan başka birgün kapatıyorsun bütün kapıları yüzüme. Sorgulamayacağım artık yok bu defa kesin. Verdiklerinle yetinmeyi öğreteceğim kendime.Hem daha çok sevmek suç değil ya.Seni çözmektense yaşamayı seçiyorum.
Yıkıntıların ortasında düştüm ben senin payına. O kapıların ardında ne depremler olduğunu bile bile geldim.Öyleyse şikayet etmeyeceğim artık. Sen dağılan parçalarını toplarken ben kendime ayrılan yerde,elinde kalanı yaşayacağım ve söz veriyorum bir sonraki depremin sebebi ben olmayacağım.Sen: yıkıldığın kadar yıkmış ve savurduğun kadar savrulmuşsun. Her ne yaşadıysan bana da yaşatmaktan kaçıyorsun belki de.
Hep giden ben olmuşum, Şimdi ise değil gitmek,düşünmek ve senin aklından geçirmen bile canımı tahmin edemeyeceğin kadar acıtıyor. unutmuşum o hissi.Olduğun yerde kalıyorsun,bütün organların duruyor, başın dönüyor ve boğazından kalbine doğru iğneler batıyor.Ruhun kalbinden bir delik açıp akmaya başlıyor. Sonra bir şarkı başlıyor.
VAKİT TAMAM, SENİ TERK EDİYORUM
BÜTÜN ALIŞKANLIKLARDAN ÖTEYE
YORUMSUZ BİR HAYATI SEÇİYORUM
DOYMADIM İNAN KANMADIM SEVGİYE
İÇİNE HER DÜŞEN
KENDİ KEŞFİ SANIYOR SENİ
OYSA SEN
MELEKLERİ BİLE KISKANDIRACAK KADAR KENDİNSİN
VE KENDİNİ ACITMAK İSTİYORSUN
AMA GÜLLER KENDİNE BATAMAZ
BİLMİYOR MUSUN
HERKES KENDİ GÖRDÜĞÜNE BAKAR
PEKİ HAYATIN RÜZGÂRINDA KİME YELKENİZ
KIPIRDAMADAN DURAMAYIZ BİR AŞK BOYU
HADİ EN KANADIĞIMIZ YERDEN SUSALIM
Nasıl da zordur uzaklarda sevmek birini. hele de "gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözünü çürütürcesine içiniz yanıyorsa. Onun belki de hiç umrunda olmadığı bir zaman,uzak yollara,elinde sigara bakakalmak nasıl bir şiirin başlangıç dizelerini oluşturur?
YANİ SEN ELMAYI SEVİYORSUN DİYE
ELMANIN DA SENİ SEVMESİ ŞART MI?
YANİ TAHİR `İ ZÜHRE SEVMESEYDİ ARTIK
TAHİR NE KAYBEDERDİ TAHİRLİĞİNDEN?
TAHİR OLMAK DA AYIP DEĞİL, ZÜHRE OLMAK DA
HATTA SEVDA YÜZÜNDEN ÖLMEK DE AYIP DEĞİL
Yıkıntıların ortasında düştüm ben senin payına. O kapıların ardında ne depremler olduğunu bile bile geldim.Öyleyse şikayet etmeyeceğim artık. Sen dağılan parçalarını toplarken ben kendime ayrılan yerde,elinde kalanı yaşayacağım ve söz veriyorum bir sonraki depremin sebebi ben olmayacağım.Sen: yıkıldığın kadar yıkmış ve savurduğun kadar savrulmuşsun. Her ne yaşadıysan bana da yaşatmaktan kaçıyorsun belki de.
Hep giden ben olmuşum, Şimdi ise değil gitmek,düşünmek ve senin aklından geçirmen bile canımı tahmin edemeyeceğin kadar acıtıyor. unutmuşum o hissi.Olduğun yerde kalıyorsun,bütün organların duruyor, başın dönüyor ve boğazından kalbine doğru iğneler batıyor.Ruhun kalbinden bir delik açıp akmaya başlıyor. Sonra bir şarkı başlıyor.
VAKİT TAMAM, SENİ TERK EDİYORUM
BÜTÜN ALIŞKANLIKLARDAN ÖTEYE
YORUMSUZ BİR HAYATI SEÇİYORUM
DOYMADIM İNAN KANMADIM SEVGİYE
İÇİNE HER DÜŞEN
KENDİ KEŞFİ SANIYOR SENİ
OYSA SEN
MELEKLERİ BİLE KISKANDIRACAK KADAR KENDİNSİN
VE KENDİNİ ACITMAK İSTİYORSUN
AMA GÜLLER KENDİNE BATAMAZ
BİLMİYOR MUSUN
HERKES KENDİ GÖRDÜĞÜNE BAKAR
PEKİ HAYATIN RÜZGÂRINDA KİME YELKENİZ
KIPIRDAMADAN DURAMAYIZ BİR AŞK BOYU
HADİ EN KANADIĞIMIZ YERDEN SUSALIM
Nasıl da zordur uzaklarda sevmek birini. hele de "gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözünü çürütürcesine içiniz yanıyorsa. Onun belki de hiç umrunda olmadığı bir zaman,uzak yollara,elinde sigara bakakalmak nasıl bir şiirin başlangıç dizelerini oluşturur?
YANİ SEN ELMAYI SEVİYORSUN DİYE
ELMANIN DA SENİ SEVMESİ ŞART MI?
YANİ TAHİR `İ ZÜHRE SEVMESEYDİ ARTIK
TAHİR NE KAYBEDERDİ TAHİRLİĞİNDEN?
TAHİR OLMAK DA AYIP DEĞİL, ZÜHRE OLMAK DA
HATTA SEVDA YÜZÜNDEN ÖLMEK DE AYIP DEĞİL